M matanky New member 7/4/07 #108 דאאא אתה לא רואה את העיניים? ../images/Emo6.gif ולא ידעתי בכלל שצילמו אותי *נגיעה בגב* *מסתובב* גיא ותמרה: *מבליטים עיניים* ביי מתן כפרעליכם
דאאא אתה לא רואה את העיניים? ../images/Emo6.gif ולא ידעתי בכלל שצילמו אותי *נגיעה בגב* *מסתובב* גיא ותמרה: *מבליטים עיניים* ביי מתן כפרעליכם
S SRonush New member 6/4/07 #37 סלב לסלב- סלב! שיר-שבועי-של-עברי: משהו אמיתי עם הגר. 2 אנשים מושלמים, שיר מושלם.. מה יכול להיות יותר טוב? P: שיר-שבועי-לא-של-עברי: המ, התקף לב קטן לייב, וbring me to life- evanescence. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: מפגש!
סלב לסלב- סלב! שיר-שבועי-של-עברי: משהו אמיתי עם הגר. 2 אנשים מושלמים, שיר מושלם.. מה יכול להיות יותר טוב? P: שיר-שבועי-לא-של-עברי: המ, התקף לב קטן לייב, וbring me to life- evanescence. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: מפגש!
S SRonush New member 6/4/07 #45 באמת שלא שמתי לב! בהתחלה ניסיתי לשלוח, וזה לא שלח! אז הייתי צריכה לשחזר. ולא ראיתי שזאת הייתה הכותרת שלך. אז מה, יש לנו אותה כותרת! תנוח באוטובוס. אמן.
באמת שלא שמתי לב! בהתחלה ניסיתי לשלוח, וזה לא שלח! אז הייתי צריכה לשחזר. ולא ראיתי שזאת הייתה הכותרת שלך. אז מה, יש לנו אותה כותרת! תנוח באוטובוס. אמן.