אם אני..

הילה134

New member
אם אני..

לא חרדית בעל כורחי..אני פשוט לא מסכימה עם הרבה מוסכמות,התנהגויות,דעות מצומצמות של המגזר החרדי..אני ראויה להשתתף כאן..?

סוג ב

New member
../images/Emo20.gifלא../images/Emo20.gif

לידיעתך, הגולשים בפורום חרדים גם מתנגדים לממסד, מציאות שלמרות איסורי גלישה, יש להם פורום. שם תתקבלי בברכה.

moshe010

New member
לדעתי

אם מעניין אותך לשמוע את הצד שלנו זכותך להשתתף בפורם, זה אחת מהמטרות לדעתי לשמוע ולהשמיע אבל אם את בטוחה באמונתיך ואת רק מחפשת חברים לצרה, אין זה מקומך, כי אין מכנה משותף בינינו

הילה134

New member
אז סליחה,

שם הפורום מטעה.תשנו את השם ל`חרדים אבל כופרים` או `חרדים בלי אלוהים`..ואז לא יהיו כאן אי הבנות.חרדים בעל כורחם זה מושג שעונה על יותר מידי סוגי אנשים..צריך למקד את זה יותר.כי אני מאמינה באלוקים ובתורה..אבל מתנגדת לפאנטיות/ עיוותים שנוצרו עם השנים.ופורום חרדים זה מ מ ש לא המקום לדבר על זה.הם קנאים מאד לדברי הרבנים ולהחלטותיהם.בכל אופן..שיהיה לכולכם בהצלחה.

המעניין הוא

שפתאום צצת לנו, ומתי? באמצע הבלגן שהיה כאן אתמול. וזה קורה בכל פורום, יוצאים, חופש, בגידה, וכו... פתאום אתם (החרדים) מתעוררים לכם משומקום, אתם קוראים אותנו השכם והערב, ופתאום מנחיתים תגובה בפורום, מי מכיר אתכם בכלל? עד היום קראתם בשקט תמשיכו לקרוא בשקט. וכשאתם מגיבים במסר אישי על דבר שנכתב בפורום אתם לגמרי מאבדים את השפיות. וזה מאוד אבל מאוד

הילה134

New member
חחח..ה`בלאגן` כאן..

מאוד לא מעניין..קטנוני ודבילי לטעמי.להקביל את זה להגעה שלי זה עוד יותר מטומטם.ברור שהצצתי כאן מידי פעם.לכן זה פורום ולא קומונה סגורה.אני מניחה שהמנהלים לוקחים את זה בחשבון...את מכלילה אותי ב-`אתם (החרדים)` מבלי להכיר אותי.זה לא מנומס.

Avi k 1983

New member
אם הייתי חושב

במקום כל שהי שלא מתייחסים אלי בנימוס הייתי זז וזהו מבלי להכריז הכרזות. אז בבקשה.

Namespace

New member
סליחה, אבל לכל אחד הזכות להגיב, ובכל זמן

וזכותך כמובן להתעלם ולא להגיב חזרה. סובלנות, קוראים לזה? בתור בחורה נאורה, את אמורה לתמוך בזה.

sec op

New member
לאור הנ"ל

המלצתי לך: תגלשי באופן בלתי פעיל זמן מה (ובפורום יוצאים, חופש ועוד), יש סיכוי שתהפכי לחרדית בעל כורחה ואז תוכלי להשתתף... נ.ב. אין בהמלצתי משום המלצה להמירת דת וכדו', רק עידוד לבדיקה ומחשבה.

הילה134

New member
אז זהו..שאין לי מקום לענות על

ההגדרה..אני נראית כחרדית (מודרנית מאוד) ,יש לי טלויזיה,אינטרנט..זה לא ממקום כזה.לפעמים מתסכל אותי המגזר הסגור יותר..ובא לי להוציאאאאאא את זההההההה..אין לי ספק שיש אלוקים..

mik504

New member
אז בואי נפתח אתזה עם כבר את מדברת

למה ברור לך שיש אלוהים,איפה ראית או שמעת אותו????

הילה134

New member
בוא נגיד בצורה הברורה ביותר.

כל מה שלא אגיד ישמע לך מטומטם ולא הגיוני..כי אתה אנטי בראש.ולא מתאים לי לנסות להתנצח.יהיה לך יותר קל לנסות לשכנע אותי שהוא לא קיים..

Avi k 1983

New member
סליחה?

איך את מגיעה למסקנה שהוא אנטי? אנשים כאן הם לא אנטי, הם אנשים חושבים שהגיעו למסקנות. תביני טוב, אני אישית חיפשתי אותו היטב היטב ולא מצאתי אותו, האלהים שאמור להיות קיים גם לא חזר אלי. אז אולי תנסי לשכנע אותי שהוא כן קיים. היה כאן לאחרונה רב שלכם, שהגיע לענות על שאלות, הוא ענה???

הילה134

New member
מזה לא מצאת?

אסור לי לנסות לשכנע כאן.אני אחסם.אם אתה רוצה בכייף..אחשוף את השקפתי בנושא.

למה אנטי?

אם נראה לך שהוא אנטי, בואי הסבירי לי בבקשה. אני רוצה אלוהים! יהיה לי הרבה יותר קל בחיים עם אלוהים .חייתי כך למעלה מעשרים שנה והיה לי אך טוב. מהרגע שגיליתי ש'עבדו עלי' ואין אף אחד שבאמת קובע כמה שקלים אוציא השנה ולא סופר בתוכם את הקניות לשבת ולחג, החיים שלי הסתבכו נורא. פתאום קשה יותר לקבל מחלה וכאב, פתאום קשה יותר לשרוד את היום יום, לא לקנא, לוותר, ועוד ועוד... כל הבעיות שאלוהים פותר כמו קוסם. אז בבקשה, בואי שכנעי אותי שיש אלוהים. נ.ב התשובה שנתת היא הקלאסה שבקלאסה לשאלת קיום האל מאדם שאינו בטוח בעצמו שיש לו תשובה לשאלה זו לעצמו. אז איפה הוא האלוהים שלך? ואם את שואלת אותי, אולי את כן מתאימה לפורום הזה, אם את חרדית, שפרצה לכאן ולא ברור לה שיש אלוהים.

למעלה