אם אני..

אני מאמין באלוהים. אבל זה בגלל סיבות מוזרות.

למעשה, הסיבה שהחזירה אותי בשאלה היא גם גורמת לי להשאר מאמין. מבולבלים? גם אני.

mister xy

New member
אין מצב,

התמימות נעלמה לה ברגע שנפקחו העיניים לראות את השקר שבדת...

כי לפי האמונה

על הדברים שאת קוראת להם לשפר את היומיום נשרפים בגהינום. כדאי לך לערוך הכרות עם הדת שאת מאמינה בה.

Namespace

New member
לדעתי כן

כיוון ששם הפורום הוא חרדים בעל כורחם. מי שבנפשו הוא דתי לאומי גם נכנס להגדרה חרד בעל כורחו. אני לא בעל הפורום ולא חבר בהנהלה, אבל בתור שאלה, זו דעתי. יש המון עיוותים בציבור החרדי, והרבה חולאים רעים שאכמ"ל, יש כאלו שמאמינים באל ובתורה אבל נתקעו עם משפחה חסידית, בן/ת זוג אדוק עד כדי כלות הנשמה. וגם הם יכולים למצוא את מקומם פה. זה לא מקום לכופרים בלבד, למרות שהרבה פה היו רוצים שכך יהיה.

הילה134

New member
אהבתי :)

אז מה נסגר?המנהלים רוצים כפירה בלבד..והחברים צמאים למשו מעורב.ניתן לקיים משאל עם.

Avi k 1983

New member
האחד בא לגור...??

לאט לך גברת, אתמול כתבת הודעה ואת רוצה כבר להניע כאן מהלכים? אני מציע שתפני לפורמים המרובים שיש לחרדים במצב שלך ברחבי הרשת, ותתני לנו לחיות.

עץ שתול

New member
הענין הוא

שאנחנו לא באים כאן לעקוף את הבירוקרטיה החרדית את הממסד ואת הגזרות שהם מנחיתים עלינו חדשים לבקרים.(אמנם אנחנו גם סובלים מכל זה כי אנחנו בכל זאת על סירה אחת). אנחנו כאן כדי לבנות לנו בית משלנו כי אנחנו מזן אחר (כלשון הבוסית), לא כי אנחנו מחפשים להתלבש מודרני צמוד וחשוף, לא כי בא לנו לצפות בטלויזיה וכו' וכו'. את חייבת להבין שהזהות שלנו הוא שונה משלך, בראש שלנו אנחנו כבר מזמן לא שמים קצוץ על אותם רבנים שמחטטים לך בתחתונים, אנחנו כבר מזמן הפסקנו להתרגש להתרשם ולשהות להזהרות הגהינום ולאיומים האיומים. ולמרות זה כבן אדם אנחנו מאוד מעריכים אותך, ולכן אין לנו בעיה שתשהי במחיצתינו, ותנעימי לנו בתרומתיך אם אכן את שוה את זה. השאלה היא, האם את יכולה למצוא משהו משותף וקרוב אליך לאור הדברים הללו?

סוג ב

New member
../images/Emo31.gifהתחלת כ"כ יפה

סיימת לא משהו
(
)

עץ שתול

New member
למה את חושבת כך?

אני גילגלתי לפיתחה שאלה... התשובה ברורה לי ולך לא פחות. אם היא מספיק חכמה היא אמורה להבין את הרמז.

סוג ב

New member
לפי הניסוח שלך

היה נשמע ש 'ברוכה הבאה אם תמצאי על מה לדבר' היה צריך להיות כתוב 'לא תמצאי על מה לדבר איתנו' ואז היה הרבה יותר ברור. לא שאני אומרת לך מה לכתוב ומה לחשוב, אבל אם אתה אומר שלא הבנתי את כוונותיך, זה מה שהיה אמור להכתב. ואם אני לא הבנתי את הרמז, אז אני לא חכמה?

עץ שתול

New member
יו....סוגי היקרה

אילו היית ניחונת בקצת טיפשוט הייתי ללא ספק פוגש אותך היום צועדת בכבדות בראש חוצות כשסביבך עוללים כמנין הכוכבים וכחול אשר על שפת הים, עם מטפחת ראש הדוקה עד למתחת מצחיך, חלוק רחב ממדים בצבע ססגוני דוהה, כפופה וצולעת עם ורידים בולטים מתוחים ומנופחים, מראה של איזה יענטאלע ממאה שערים, כזאת שכבר הוכרעה כמו בסרט של שרה הקולגית שלך. אבל שלא, בחכמתך הרבה הצעדת אותנו רחוק עם הרבה מאוד פועלים ומעש, אני בטוח שאת מודעת לתועלת הגדולה במעשייך הברוכים והמועילים, אבל תדעי לך שזה הרבה יותר מזה, וכולנו מעריצים אותך על כך וחבים לך רב תודות. ואם היה צעד להבין מדברי אחרת אז אני מתנצל על כך ואיתך הסליחה

סוג ב

New member
אני מנסה לדמיין את עצמי

צועדת ברחובות כשסביבי עדת עוללים, זה לא מסתדר.. יותר מסתדר לי, צועדת כשסביבי עדת גברברי ארצנו השווים..

הילה134

New member
הבנתי את הפסיכולוגיה ההפוכה..

מרשים.רק כדאי מאוד לשנות את שם הפורום.הוא מזמין אנשים כמוני.רק ההכללה כאן היא גורפת..קיבלתי כמה מסרים מאז השרשור הנל עם כמה משתתפים מכאן שחשים בדיוק כמוני,ומרגישים שזה המקום לכל הרגשות שלנו על עולם המניאקים ורודפי הבצע.אבל בסדר..הבנתי.

למעלה