אם אני..

לדעתי

יש לך כאן מקום, אבל בתנאי. כלומר, אם יש לך ביקורת על ההתנהלות בחברה החרדית, אני בטוח שעם עוד קצת קריאה ומחשבה תגיעי למקום שכולנו נמצאים בו. ולכן את מצידי ברוכה כאן. הבעיה של כולנו והחשש של כולנו, הוא מהנסיון המר שכבר יש לנו, מאנשים שמטיפים לנו ומתווכחים איתנו ומציקים לנו - בשעה שמטרתו המוצהרת של הפורום הוא להוות בעיקר בית חם לאלו שאם יגלו את אשר על ליבם בביתם - יקבלו מקלחת צוננת של מי שופכין. אם יודעת את בנפשך שתהיי גורם לא מזיק ולא מציק (בהיבט הנ"ל) - לדעתי, בואך ברוך.

הילה134

New member
אני..

מכבדת כל בחירה..העיקר שטוב לכל אחד במקום שהוא נמצא.ברור לי שיהיו שירשורים שיגעו בי,וכאלה שפחות.

היי אתה לא צודק לגמרי

אדם שמתנגד לממסד ולהתנהלות שלו, לא בהכרח היא אחת ששואפת לשים על עצמה חולצת לייקרה וצלליות נוצצות. היא יכולה אחת שסולדת משובניזם, ודוגלת בחופש הביטוי וחופש הפרט. איכשהו ערכים אלה מנוגדים לממסד ובסופו של דבר גם לעקרונות המנחים את הדת.

עץ שתול

New member
את כל כך צודקת מבולבלונת

אלא שאני כתבתי את דעתי על פי רוח הדברים שהילה כתבה, ואני אצטט מדבריה: אני נראית כחרדית (מודרנית מאוד) ,יש לי טלויזיה,אינטרנט..זה לא ממקום כזה.לפעמים מתסכל אותי המגזר הסגור יותר..ובא לי להוציאאאאאא את זההההההה..אין לי ספק שיש אלוקים.. ואם אני אדייק במה שאת כתבת מבולבלונת היקרה: "איכשהו ערכים אלה מנוגדים לממסד ובסופו של דבר גם לעקרונות המנחים את הדת". אם זה אכן הגיעה אצל הילה ממקום כזה, הרי שגם היא בעצם למעשה אנוסה, רק שהיא עדיין לא פסקה במפורש שהיא עוברת על איסורים, וגם אם כן אז מאיזה מקום זה בא לה.

הילה134

New member
אני..

ממש מזדהה עם איך שמבולבולונת נתחה את זה..אבל מכאן עד ל..להמיר את דתי?לעעע..

ידעתי ולכן אני חושבת שיש מקום גם לך כאן

ולעוד דומים לך. כל עוד אין להם שום הסבר משמעותי לעצמם למה הם דתיים. מלבד העובדה שהם נולדו לתוך המערכת הזו, ויחד עם זאת, שונאים אותה. אם יהיה לך קצת סבלנות ותשרדי את מתקפות האש של כמה עצבניים כאן, אני א ש מ ח אם תשארי. כי כמעט ואין כאן בנות. והערה לגולשים החוששים, מה הסיכוי שבחורה כמוה תגרום נזק לפורום וליושביו? צאו מהסרט הזה.

mister xy

New member
אני מסופק

אם אכן מדובר בבחורה אבל אני בעד לתת לו/ה צ'אנס.

nini132

New member
אז מהלך

ולחבורת כופרים כמונו? חפשי את עצמך במגזר אחר. (כמו הד``ל, או הקהילות החרדיות המעורבות) מה ישלךפה? אבל בכומקרה, ברוכבאה

למעלה