אם אני יכול להגיד...

PIPER 4 ever

New member
ממש להפך!!!

הלוואי שהעיריות היו משקיעות בחינוך למצויינות יותר מכל שאר הדברים שהם עושים!! אתה סבלת? אז כנראה שהתוכנית שאתה השתתפת לא הייתה טובה! המחוננים זה היום היחידי בשבוע שאני נמצאת עם ילדים ברמה שלי ולא עם אידיוטים שלא יגיעו יותר רחוק מאשר שטיפת מכוניות...! (טוב אולי זה מוגזם, אבל יש לי כאלה ילדים בכתה) אתה יודע כמה ילדים מתאמצים ועושים מבחנים חוזרים להתקבל? וזה גם לא בזבוז כסף! לא אוהב את זה אל תלך לשם...

טלמ

New member
אצלי בתכנית היו

היפראקטיבים חולי נפש שהתחביב שלהם היה לשנן בעל פה את כל שמות המחלפים בישראל... ואחד אלוף שחמש עם ספר של טולקין באנגלית שזה מה שהוא עשה כל היום.... וגם היה אחד שמזייף דיסקים ומוכר אותם אז זה הרמה? אולי הם "גאונים" בגאונות לא מועילה, שחמט ושמות מחלפים לא נראה שיועילו להם בחיים. אני מעדיף, ללמוד מקצוע טוב, הנדסה או משהו ולהתקדם בלי תוכניות למחוננים...

neko

New member
כנראה שאתה יודע מה אתה רוצה ולא

צריך תוכניות רב-תחומיות שיכירו לך את האפשרויות שעומדות בפניך. זה לא אומר שאחרים גם יודעים...

תגובה.

אישית, אין לי שמץ של מושג מה אני אעשה בחיים שלי. אני לא מאמין שמישהו יודע בגיל שלי (15), ואינני מצפה מעצמי לדעת דבר כזה כרגע. חבל שלי לא היה מקום שבו ינסו ללמד אותי דברים קצמ יותר "מתקדמים", המקום היחידי שהציעו מסגרת כלשהי זה בית ספר "גרץ" או משהו, בית ספר כביכול ל"מחוננים", המקום הכי מוזנח שראיתי בחיים שלי, שנשלחתי אל בדיקות בשבילו ועברתי אותן בלי בעיה אחרי שגמרתי את כל הספרים של כיתה א' ולמדתי כפל וחילוק בכיתה א', ובתנ"ך הייתי קונה את הספרים של השנים הבאות ומתעניין מה יקרה בהמשך הסיפור (לא, אני לא דתי, נהפוכו, אבל יש לי כישרון לכל דבר הומני וגם רוב המקצועות הריאליים) לעומת זאת, אם מה שאתה מתאר נכון אני לא חושב שהמקום שהיית בו היה מועיל, ואני חושב שצדקת שעזבת את המקום. אני חושב שעברת חוויה רעה, אבל זה לא מצדיק הכפשה של כל הקונספט.

למעלה