שום מפלגה לא 100% וזה גם לא מה שאנחנו מחפשים.
כמו שאני רואה את זה, ואני הדבר הכי לא מבין פוליטית בעולם אז לא יודעת מה אני פתאום מדברת על המערכת ואיך היא עובדת, אבל בכנסת יש אנשים.
מספר מוגבל שלהם ולי מפריע הצורה שלהם. של רובם.
והקול שלי לא יגרום לשום מפלגה להיות מקבלת ההחלטות היחידה וללכת ולנסות ליישם את המצע שלה בלי הפרעה.
מה שאני כן יכולה לעשות, זה לנסות ולגרום ליותר אנשים שאני מאמינה שיצליחו לעשות יותר דברים שאני מאמינה בהם - בתוך המסגרת הנתונה - כי עם כל הכבוד לי, אני לא יכולה ללכת ולשנות את הדעות של מדינת ישראל. יש דברים שנקבעים בלי לשאול אותי, כמו איזה הן המפלגות הגדולות ומי נמצא ברשימה שלהן, וממקומי אני מרגישה נכון לפעול אפילו בקטן, אבל שיכנס עוד בנאדם טוב על חשבון אחרים שאני יכולה לשים בקטגוריה של פחות טובים ושיט יש כאלה מלא
אז אני לא מאמינה שהפתרונות הבטחוניים יושפעו מהבחירות האלה. אני לא מאמינה בגישה של מרצ בכלל בכלל בכלל בעניין הזה, אבל שיט, כאילו, מישהו בכלל חושב שזה מתקרב ללקרות? לא! אז פאק איט, שיגידו על זה מה שהם רוצים, אבל שיפעלו בדברים שכן יכולים להזיז דברים פה בחיים שלי.
ואני ממש מסכימה עם דפי על זה שאמדברים כאלה המסקנה המתבקשת היא ללכת להתפקד לאיזה מפלגה וכאלה אז יו גו גירל.