אם אני ארשום על פוליטיקה

ALIAS ROCK ON

New member
גם אני. מתי בדיוק ואיך גזען??

ALIAS ROCK ON

New member
תמשיכו לאכול כל מה שהתקשורת

מאכילה אתכם ותגיעו רחוק...
את הטענות של גזענות כלפי נשים שהפיצה מפלגת הליכוד ( שדרך אגב, המצע שלה עד לא מזמן היה פשוט להיות אנטי בנט... ברגע שהם הבינו שזה רק עוזר לו הם החליטו שבאמת צריך לשבת ולחשוב על משהו) את יכולה לבדוק בעצמך, תשווי את הרשימה של הבית היהודי ביחס לליכוד - 3 נשים ב-12 המקומות הראשונים, ביחס לאחת בליכוד
.

ALIAS ROCK ON

New member
אם הדעה היא לא לחלוקת הארץ

אז גם את חוטאת בזה בדיוק כמו שאמרת למעלה ^^. את לא מוכנה לזה כי זה הבית שלך ואת לא רוצה שיפנו אותך, זה הענין, הסתכלות פרטית. מי שפועל כמשרת הציבור שבוחרים בו, יש לו את אותם הדעות בדיוק כמו שלך, שלא יסלקו יהודים מהבית, רק שהוא פועל מנקודת מבט כללית ולא פרטית.
אני עוד לא שמעתי אותו יצא בהצהרות נגד שנאת ערבים.

Rachel47

New member
האמת שאני גם בבעיה

כי אני כן נוטה לימין
מרכז ימין
אבל נניח החזרת שטחים אין מצב
ותכלס לא מתחברת מאוד לשמאל
אבל אני ממש לא רוצה להצביע ביברמן
ואני נשארת עם...אפחד אחר?
מי?
ציפי? (אין סיכוי אחרי הבחירות הקודמות)
יאיר? (די נו ברצינות עכשיו)
שלי? (כן, מפלגה גדולה יחסית, כם כלכלית אני מבינה מה היא אומרת, אבל אני לא כל כך מאמינה בה, ואני חושבת שאני לא אשים את הפתק הזה בלב שלם)
ו...
זהו...
נשארנו עם הירוקים...

LemonLimeLilach

New member
אם את אומרת מרכז ימין ומתנגדת לשמאל

איך שלי יחימוביץ' זאת בכלל אופציה בשבילך?

ציפי היא פתטית בעיניי וכנ"ל יאיר לפיד.

לפי מה שאת אומרת המפלגה היחידה שמתאימה לך היא הליכוד. לא מבינה מה הבעיה. אין לך מה להתבייש בדעות שלך.

Rachel47

New member
אני לא מתביישת בדעות שלי

המפלגה היחידה שמתאימה לי היא אכן הליכוד
אבל אני לא מוכנה להנהגה שלה
ואז נוצר קונפליקט שאני כן בסדר איתם
אבל לא בסדר עם ההנהגה
ושלי נהייתה אופציה בדיוק בגלל מה שאת אמרת
שצריך בעיקרון להצביע לאחת מ2 מפלגות גדולות
אני פשוט לא סבבה עם אפחת מהן

LemonLimeLilach

New member
סורי זה פשוט לא נשמע לי הגיוני

שאת לא מסכימה עם העקרונות של מפלגת העבודה אבל תצביעי להם רק בגלל שאת לא אוהבת את ליברמן. ואת כן מסכימה עם העקרונות של הליכוד, אבל תצביעי לשלי?!?!??! אני לא מבינה מה זה אומר אני לא מוכנה להנהגה שלה. תתפקדי ותצביעי בפריימריז. מפלגה היא הרבה יותר מיושב ראש ודווקא הח"כים שיהיו לליכוד הם אלה שישמרו על ביבי ועקרונות הליכוד ולא יתנו לו לעשות דברים שהבוחרים שלו לא מעוניינים בהם (כמו שעשה אריק שרון למשל). את חושבת ששלי יחימוביץ' תהיה ראש ממשלה טובה מביבי????????? כאילו אם כן, אז תצביעי לה בכיף. אבל תהיי כנה עם עצמך...

Rachel47

New member
אני לא אצביע לשלי!

זה לא מה שאמרתי ופספסת את הפואנטה
אני אומרת שהמפלגה הגדולה השניה היא מין הסתם לא אופציה מבחינתי
וכן
אני לא מוכנה שיהיה כל כך הרבה כוח לליברמן ודעותיו
סו מי

אני מסכימה עם הירוקים..פשוט אני לא שלמה עם לתת את הקול שלי למפלגה קטנה שבאמת תחליש כמו שאמרת את השלטון
ופה הבעיה אני לא רוצה כל כך להצביע לאפחד
אבל אני נגד לא ללכת

Rachel47

New member
הוא מאוד קיצוני בעיניי

ובעיקרון אני גם לא סבבה עם ההתנהלות הכלכלית
אני חושבת שאשר להגיד שהדעות הימניות שלו הם בעיקר ברמה הבטחונית וזאת אחת הסיבות שתכלס אין אף מפלגה אחרת שמתאימה כי אני נגד החזרת שטחים וכל מיני דברים ובעיקרון ברמה הבטחונית אני כן ימנית
אני פשוט לא אוהבת את ההתנהלות של ליברמן, את ההתבטאויות שלו ואת הקיצוניות שלו
תכלס
אם ביבי והוא לא היו מתאחדים כנראה הייתה לי פחות בעיה להצביע ליכוד אבל מאוד מעצבן אותי האיחוד הזה וזה הוריד את הרלוונטיות שלה בעיניי, כן, פשוט בגלל ליברמן

LemonLimeLilach

New member
עדיין לא הסברת

מה הוא אמר/אומר/עשה/עושה שמבחינתך קיצוני?

אני איתך בחוסר אהדה לאיחוד, אבל אני באמת רוצה שתגידי לי בדיוק מה נראה לך קיצוני מדי.

Rachel47

New member
את לא יכולה להכחיש שהיו לו קצת יציאות

באין כניסה
והגישה שלו תמיד נראתה לי נורא מלחיצה
אני לא מתה על ערבים ואין לי בעיה להגיד את זה בקול רם
אבל תכלס אני לא מייחלת לטרנספר מטורף ולמותם של כל הפלשתינאים
יספיק רק שהם לא יציקו לנו ואנחנו לא נציק להם (העניין הוא שאני מאוד מאמינה בזכותנו להגן על עצמינו ככה שכל עוד הם מציקים אני בסדר עם להחזיר, פשוט ליברמן תמיד נתפס בעיניי כפחות בנאדם שילך לכיוון משא ומתן. אני מסכימה איתך שאם נגיע למשא ומתן חייבים שם את ביבי, ולא אפחד אחר, אבל עכשיו עם האיחוד, גם ליברמן יהיה שם וזה חורה לי ברמה די קשה)
הוא גם מאוד עיצבן אותי בסוף מבצע עמוד ענן אבל את זה אפשר להגיד גם על ביבי ועל ברק בעיקר כי הם אמרו את אותן מילים די מעצבנות

LemonLimeLilach

New member
החלק השני של ההודעה הגיוני לגמרי

רק קחי בחשבון שהם התאחדו למען מנדטים וגם בממשלה הקודמת ליברמן היה שם ואחרי הבחירות הם הולכים לדרכם הנפרדות מבחינה מפלגתית לפחות.

החלק הראשון של ההודעה פחות הגיוני לי כי פשוט נראה לי שנפלת למלכודת תקשורתית ענקית של הגזמות קיצוניות גזענות פאשיזם ימין מטורף בלה בלה בלה וכל שאר הדברים שאומרים כיום על הימין ועל ליברמן. ליברמן אמר שהוא מייחל למותם של כל הפלשתינאים? אפילו אריה אלדד לא אומר את זה.

Kill Bernard

New member
שום מפלגה לא 100% וזה גם לא מה שאנחנו מחפשים.

כמו שאני רואה את זה, ואני הדבר הכי לא מבין פוליטית בעולם אז לא יודעת מה אני פתאום מדברת על המערכת ואיך היא עובדת, אבל בכנסת יש אנשים.
מספר מוגבל שלהם ולי מפריע הצורה שלהם. של רובם.
והקול שלי לא יגרום לשום מפלגה להיות מקבלת ההחלטות היחידה וללכת ולנסות ליישם את המצע שלה בלי הפרעה.
מה שאני כן יכולה לעשות, זה לנסות ולגרום ליותר אנשים שאני מאמינה שיצליחו לעשות יותר דברים שאני מאמינה בהם - בתוך המסגרת הנתונה - כי עם כל הכבוד לי, אני לא יכולה ללכת ולשנות את הדעות של מדינת ישראל. יש דברים שנקבעים בלי לשאול אותי, כמו איזה הן המפלגות הגדולות ומי נמצא ברשימה שלהן, וממקומי אני מרגישה נכון לפעול אפילו בקטן, אבל שיכנס עוד בנאדם טוב על חשבון אחרים שאני יכולה לשים בקטגוריה של פחות טובים ושיט יש כאלה מלא

אז אני לא מאמינה שהפתרונות הבטחוניים יושפעו מהבחירות האלה. אני לא מאמינה בגישה של מרצ בכלל בכלל בכלל בעניין הזה, אבל שיט, כאילו, מישהו בכלל חושב שזה מתקרב ללקרות? לא! אז פאק איט, שיגידו על זה מה שהם רוצים, אבל שיפעלו בדברים שכן יכולים להזיז דברים פה בחיים שלי.
ואני ממש מסכימה עם דפי על זה שאמדברים כאלה המסקנה המתבקשת היא ללכת להתפקד לאיזה מפלגה וכאלה אז יו גו גירל.

RenanaD

New member
אני לא מתכוונת לקרוא אף מצע של אף מפלגה

אין לי עודף זמן

הדעות של כולם ידועות לכולם, אין פה שום הפתעות. מצע זה אכן אוטופיה, כמו שנאמר כבר, ומה שהולך לקרות בפועל תלוי בכ"כ הרבה גורמים - המצב הפנימי בארץ (בטחוני/חברתי וכו'), לחץ בינלאומי, בלה בלה בלה. אז גם אני יכולה לכתוב מאמרים שלמים על מה רצוי פה, וזה ממש לא אומר שזה אכן יקרה.
בקיצור, זה אולי טוב לאנשים שמתנדנדים וצריכים את זה בשביל להחליט סופית. לי לא היתה התלבטות אפילו לרגע, ונחשו לבד

למעלה