אל תהרגו אותי

punk223

New member
לא תודה

יש לי רופא. התמונה הראשונה באמת נראת לי אמיתית, מה היא לא?

HandsomeDevil

New member
כן, זהו. בדיוק, צחקתי.

צחיק צחוק.

the sofa city

New member
תגיד לי אתה אידיוט?!

היי זאת האחות ורק שתדע שמי שכביכול לובש את החולצה עם הסמל של הנאצים הוא בראד! והוא יהודי!!!!!!!!!! זה זיוף!! יש מלא כאלה! וזה שטויות!!!!! אז לפני שאתה מאמין לכל שטות תבדוק מקורות!

punk223

New member
אולי...

ואני לא יודע עם מישהו ראה את זה, אבל יש איזה סרט עם ברוס לי שהוא הולך לנקום את מות חברו ובלה בלה בלה וכאשר קוברים את החבר שלו יש על הארון צלב קרס של נאצים מזהב, מישהו יודע מה זה אמור להיות?? מה, היו נאצים בסין?

eb182

New member
לאאאאא

זה הסמל של ההודים והנאצים השתמשו בו לרעה

eb182

New member
אהה

זה כי איכשהו הם מאותו גזע של ההודים(הגזע הארי)

wolverine 

New member
TO:eb182

את\ה עוש\ה צחוק!? ארים, הודים... אותו גזע!? היטלר לקח את צלב הקרס בגלל שהוא מסמל, כוחניות ונצח ועוד כל מיני שטויות.... (ההודים המסכנים לא קשורים....)

punk223

New member
איך הנאצים וההודים

קשורים? ואיך הם מאותו גזע?? הגזע הארי ידוע בכך שכולם גבוהים בלונדינים עם עיניים ירוקות וההודים...טוב, הם לא כאלה...לא רוצה לרדת...

eb182

New member
אין לי מושג איך

אבל זה נכון זה כמו שכל היהודים והערבים הם הגזע השמי רק שיש יהודים בלונדינים עם עיניים כחולות ויש יהודים תימנים שחומים עם שיער כהה זה אותו דבר

eb182

New member
הנה הסבר יותר מדויק

ההודים הם לא ארים טהורים אבל הם בערך חצי ארים כי מקור הגזע הארי הוא בפרס והאנשים שם היו לבנים. הארים שלא הגיעו לאירופה התערבבו עם גזע אחר שיש לו עור שחור ואלה הם ההודים שצבע העור שלהם הוא שחום.

punk223

New member
רואים

שהשקעת בשיעורי היסטוריה...יש לך אולי הסבר למה היטלר "גנב" את הסמל מההודים?

eb182

New member
זה לא שיעורי היסטוריה

לא נראה לי שילמדו ילדים יהודים על תורת הגזע זאת האמא החכמה שלי אמרה לי לא יודעת למה הוא לקח את זה אולי הוא רצה סמל והסמל הזה קשור לגזע ה"עליון" שלו או שבאמת הוא חושב שזה מסמל כוח או משהו כדי להסוות את זה שהוא היה ילד רבע יהודי(לפי השמועה) קטן ובכיין.

למעלה