אל תהרגו אותי

חחח..

הסמל הזה הוא במקור סמל של בודהה (שההודים מאמינים בו) והוא הולך עם כיוון השעון, הוא מסמל שלום אהבה הרמוניה בלה בלה... הנאצים לקחו את הסמל הזה שינו את הכיוון כך שהוא מסמל את ההפך.. שנאה מלחמה .. עכשיו כבר לא משתמשים בסמל המקורי, כי אנשים ישר יחשבו נאצים. ניסיתי להסביר אבל השעה 7 בבוקר ואני עייפה...

zakomea

New member
כל...

מילה כאן נכונה
אני פעם או יותר ראיתי לונגים עם כל מיני ציורים הודים כאלה ובצד הסמל... ורק תיקון קטן, לא הנצים אהבו אלה היטלר הבן בן זונה

eb182

New member
נכון

יש לי מכנסיים עם ציור הודי ענק ורואים שהיה שם את הסמל אבל הם ניסו לכסות אותו עם צבע(כי במיוחד בארץ זה בעיה) וזה לא עבד לגמרי אז רואים את זה קצת ואז בדקתי לראות אם זה באותו כיוון של הצלב של הנאצים אבל אני לא זוכרת אם זה כן או לא.

shiepki

New member
אני אישית... לא סובל אותם

את השירים מהייבריד תיאורי לא ממש אהבתי, את אין דה אנד עוד סבלתי בהתחלה אבל זה כבר יצא מכל החורים... והדבר שאני הכי שונא בהם זה... איזה מין להקה שמשייכת לעצמה איזהשהו סוג של רוק יכולה להחליט לרכוב על ההצלחה של הדיסק הקודם ולהוציא דיסק עם אותם שירים ממוקססים? זה מוזיקה אלקטרונית מסריחה!!!!!! אה ואם אתם רוצים עכשיו להגיד שזאת החלטה של המפיקים שלהם אז עוד יותר גרוע- הם להקה ממוסחרת שתסכים לכל מה שהמפיקים שלהם אומרים תמורות כסף.

blinknetta

New member
גם לימפ ביזקיט הוציאו

דיסק של רמיקסים וזה הדבר הכי מסריח ששמעתי אבל צסטר אמר שאם הדיסק השני שלהם יסריח הם יפצו על זה בדיסק השלישי... נקווה

למעלה