אל תהרגו אותי

the sofa city

New member
אל תהרגו אותי

ראיתי מה קרה פה פעם שעברה ששאלו מי פה אוהב את linkin park???? אחותי שואלת תהרגו אותה....

eb182

New member
אני לא

יש לי שנאה עזה אליהם את אוהבת אותם? או שרק אחותך

xero1

New member
אתה יודע מה אומרים עליהם..

ועל מי שאוהב אותם

HuRLeY GiRLY

New member
למה יש לו חולצה עם הסמל הזה?!?!

wtf???? למה יש לו חולצה עם הסמל של הנאצים.. (שכחתי איך קוראים לו)

xero1

New member
למה באמת יש לו חולצה כזאת..

תחשבי רגע. יפה, ועכשיו את יודעת מה אומרים עליהם?

HandsomeDevil

New member
רגע רגע רגע.....

רן, לא לאהוב אותם זה דבר אחד, מה שאתה עושה זה דבר אחר לגמריי. אני לא אהרוס, אבל בתור אחד שכן אוהב את השירים של המחשב (אהה... להקה, סליחה), אני אכבד את זה שתפסיק. בעצם, מה אכפת לי, גם ככה אני שונא אותם, הם חסרי כישרון והם אלו שגורמים לניו מטאל להיות סגנון כ"כ פופולארי בימינו, שבו כל אחד שמכיר את קורן חושב שהוא מבין במשהו. דרך אגב, האלבום הראשון שלהם דיי טוב, הקטע הוא שכל אחד יודע ללחוץ על כמה כפתורים במחשב, בשביל זה לא צריך ללמוד פיתוח קול או גיטרה. וזה מה שמעצבן כ"כ בלהקה הזאת... בחרו אותם רק בגלל שהן נראים טוב, והשיער של הסולן צהוב. הם לא מנגנים, ואת הקול של הסולן, צ´סטר, משנים אח"כ באמצעות מחשב. אני חייב למצוא ת´כתבה הזאת... דאמט.. היא התפרסמה לפני חודש ב- loudside.

eb182

New member
כנראה שהם נאצים

למרות שהסמל של הצלב קרס הוא של ההודים והנאצים שהם מאותו גזע השתמשו בו לרעה

punk223

New member
אם זה נכון

אני לוקח את מה שאמרתי בחזרה... חחח...אושוויץ פארק....

ShLuMp

New member
חחח

זה ממש מצחיק אותי רן משגע אותכם וכולכם מאמינים למה שהוא אומר לא הבנתם שזה תמונות לא אמיתיות? אתם חושבים שזה כל כך קשה לזייף תמונות...? לינקין סתם דפוקים אבל הם לא נאצים נ-ק-ו-ד-ה!

punk223

New member
התמונה

הראשונה ניראת לי די אמיתית...השנייה ברור שזה זיוף...

HandsomeDevil

New member
אז אני ממליץ על דר. הרשקוביץ,

היא רופאת העיניים שלי, אצלה עשיתי את המשקפיים. היא נורא נחמדה, היא גם עוזרת מאוד.. אני בא אלייה לבדיקה שגרתית פעם בשלושה חודשים. לקבע לך תור?

למעלה