אל בורות המים !

לששי - מי שצריך להסביר בדיחה

מאבד מערכה. מה שכתבתי היה בהומור. תגובה לבקשת עזרא מליאורה , לרשום לו ריקוד בפורום. מצטער שלא הובנתי. אני האחרון שאציע ברצינות, אולפן אקסטרני. וההיחסות השמית , היתה רמז למאפינים של שיחות בפורום.. כבר כתבתי לליאורה, עוד לפני פרסום ההצעה השטוטית. למי שלא יודע, ניהלתי את אולפן חיפה ואולפן ראש פינה כמה שנים טובות, ואין סיכוי, שאזלזל בהכשרת מדריכים. סליחה על אי ההבנה.

יענקלה - חוש ששי

יענקלה, להלן מכתבי קצר וממוקד על פי הצעת יועצת הסתרים שלי: 1. אני רואה שבימי ששי חוש ההומור שלך נם את שנתו. 2. ברור היה שהצעתך "השטותית", כדבריך, נועדה להתייחס בהומור לחיי הפורום. 3. אתה מעלה בדעתך הכשרת מדריכים ללא ליאורה ויענקלה לוי במרכזה? 4. שבת שלום

ששי - קצר וממוקד !

ששי יקירי. אתה משתפר מיום ליום. קצר, ממוקד וענייני - גרף השיפור שלך אצלי בנסיקה מתמדת. הערכתי הכללית אליך נושקת את גבולות הערצה. ובכלל, אני אוהבת גברים האומרים בבית את המילה האחרונה : "כן אישתי". יום טוב. מירי.

לא, אשתי|

מירי איני יודע מאיזו תרבות הגעת. בתרבות שלנו, גבר לא יעלה על דעתו לומר "כן, אשתי". ביטוי כזה הס מלהזכיר בתרבותנו. אצלנו נהוג לומר: " לא, אשתי, אין לי שום התנגדות". לאמיתו של דבר יש בתרבות שממנה באתי חלוקה ברורה בין תפקידי הגבר לתפקידי האשה. האשה מחליטה רק בדברים הקטנים, ואילו הגבר מחליט בדברים הגדולים. כדי לסבר את האוזן הגבר מחליט, לדוגמא, מתי תפרוץ מלחמה בין הודו לפקיסטן, כמה צריך להשקיע בתכנית החלל, מה יקרה לאחר מותו של מנהיג מעצמה כלשהי וכו´. ואילו האשה עוסקת בדברים פעוטים כגון מתי מחליפים דירה, מתי מרהטים מחדש את הבית, מתי קונים רכב נוסף למשפחה, מתי נוסעים לחו"ל לתקופה ארוכה וכו´. אצלנו האשה ממש במעמד נמוך!!! חוץ מזה כולם צריכים לזכור שמירי יש רק אחת!!! ששי

ששי - שני דברים קטנים.

גם אני לא יודעת מאיזה תרבות אתה הגעת. אני רק מקווה בשבילך שאתה אינך שייך לתרבות ששם עושים "ברית מילה" לנשים. ועוד משהו שלמדתי מדבריך : אתה כותב : "ואילו הגבר מחליט בדברים הגדולים. כדי לסבר את האוזן הגבר מחליט, לדוגמא, מתי תפרוץ מלחמה בין הודו לפקיסטן, כמה צריך להשקיע בתכנית החלל, מה יקרה לאחר מותו של מנהיג מעצמה כלשהי וכו´." סוף ציטוט. מכאן המסקנה : אולי אם אתם הגברים לא הייתם - אולי לא היו מלחמות בעולם ??? תישן על זה לילה לפני שתענה. מירי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מירי הצלחת!!!!!!!!

כל הכבוד, הצלחת סוף סוף לעלות על עקבותי בזמן קצר יחסית. השבט אליו אני משתייך הוא מהמובילים בביצוע מילת נשים. השבט שלנו מוכר בעיקר בשם "מילה בסלע" בגלל המומחיות שלו בביצוע הפעולה***. באשר לנקודה השניה, עולם ללא גברים, אין ספק שמלחמות היו נמנעות. אבל יש לי שאלה אלייך: כיצד יראו חייך בעולם כזה?? *** יש לי מנדט להמליץ על הנחה לחברות הפורום. הערה: למי ששואל את עצמו מה כל זה שייך לפורום אומר שהטקס מתבצע בשילוב כרכורים שנלמדו אצל מקפיצים ישראלים שהתמחו באומנותם בהתכתבות. אוסיף רק שבכל פעם אני מתפעל מחדש מחדות ראייתך והבנתך את הדברים שאני כותב. כל הכבוד!!!!

דני יש רק אחד../images/Emo18.gif

דני, זכור שעינו של האח הגדול פקוחה. כל מילה שלך נרשמת ומתוייקת במוחה הקודח של מירי לוי ( יש הטוענים שבשעות הפנאי שלה היא סופר וומן ). מקורות מאד מוסמכים גילו לי שברגע אחד אתה הפכת להיות ציר מרכזי באחת מחידותיה הבאות. היא קראה את מכתבך וכבר הכינה שאלות שהתשובות על שתיים מהן הן: "געגועים" ו"היכן אהובי". עליך לזכור שמירי לוי יש רק אחת, למזלנו! ששי

הסופר וומן

אני לא מודאג, אני רק דמות וירטואלית שהמציא המחשב
"ויאמר אלי אל תירא דניאל" (דניאל י, 12)

../images/Emo123.gifששי היקר

באמת איך יכול להיות אולפן בלעדינו? אנחנו הרי אבניי התשתית בתנועה, סתם!!! אני בטח לא, אבל יענקלה כן ,הוא אחד המחברים והאנשים הכי פוריים והאינטילינטיים שאני מכירה. ואת התרומה שלו לריקודי העם אף אחד לא יקח ואני לא ארשה זאת שבת שלום וחג שמח

../images/Emo65.gifליאורה

אל תמעיטי בערך עצמך. אחד המדריכים הטובים יותר בצפון המליץ עלייך בחום כמנהלת מעולה של קורס מדריכים,"רק ליאורה ואף לא אחד אחר". דבריו חרותים אצלי היטב. מובן שיענקלה הוא תןפעה מיוחדת וזכותו תגן עלינו. ששי

הערה קלה לששי !

אתה כותב : "מובן שיענקלה הוא תופעה מיוחדת וזכותו תגן עלינו." ששי. אני לא ממליצה לך להשתמש בביטוי "זכותו תגן עלינו" לאנשים חיים. לא שזה שגיאה דקדוקית, אך מקובל להשתמש בביטוי זה על צדיקים גדולים שהלכו לעולמם. לדוגמא : על קברו של רבי מאיר בעל הנס הקבור בטבריה כתוב, עלה לבית דין של מעלה......... וזכותו תגן עלינו אמן. כידוע יענקל´ה איש צעיר הוא, ומתכונן (בעוד 10 שנים) לחוג את יום הולדתו השמונים, עד מאה ועשרים. היית צריך לכתוב : "מובן שיענקל´ה הוא תופעה מיוחדת וזכויותיו עומדים לו". ואני מאחלת ליענקל´ה שזכויותיו ימשיכו לעמוד לו (תרתי משמע). יום טוב ומלא זכויות. מירי.

../images/Emo51.gif מירי

תודה על הערתך הנכונה שהיא נכונה בפני עצמה. חיכיתי שיענקלה לוי יגיב עם הערותיו השנונות, אך הוא נרדם בשמירה. אבל את לא יודעת מה מחכה לך עכשיו עם "זכויותיו עומדים לו" כפי שכתבת. אני שומע את שקשוק החרבות. יענקלה מחדד עכשיו את כלי זינו ויוצא להשיב מלחמה שערה. יענקלה, המסך עולה.... הבמה לרשותך! ששי

למירי - אני תפילה

שהמשפט האחרון שלך "וז....ימשיכו לעמוד לו -(תרתי משמע)" חד משמע ולא "תרתי משמע", "ימשיך" ולא "ימשיכו" . יש לי רק אחד.... אכן , מפיך לאלוהים....

../images/Emo95.gifיענקלה

רק שזה לא יהיה קצר ולא ממוקד. הרבה בריאות ואריכות.......................ימים. ששי

למירי - תיקון קל

בעקבות הערות של חברים, אני רוצה להיות ברור מאוד כשכתבתי "מפיך ... לאלוהים." התכוונתי לאלוהים של מעלה ולא של מטה...

למעלה