אביתר777777777777777
New member
ושלא נראה יותר את הקייץ ! אמן !!!
ושלא נראה יותר את הקייץ ! אמן !!!אמן ואמןשיהיה חורף כל השנה![]()
ושלא נראה יותר את הקייץ ! אמן !!!אמן ואמןשיהיה חורף כל השנה![]()
וש-25 מעלות יקרא חמסין נוראיושלא נראה יותר את הקייץ ! אמן !!!
ונשב שיבעה על הקייץ ! מצידי: שיהיהוש-25 מעלות יקרא חמסין נוראי
ונשב שיבעה על הקייץ ! מצידי: שיהיה
כל הזמן מזג אויר סוער עתיר רעמים וברקים 24 שעות ביממה כי בגשם סוער יוצאים צילומי הרכבת הטובים ביותר - החדים ביותר והמעניינים ביותר בלי טיפה צל ! אם יודעים כיצד לצלם בגשם סוער - מקבלים צילומים דרמטיים מאוד שמתאימים למזל שלי - טלה ! - מזל סוער מאוד ! אבל הכי חשוב רויאלית יקרה: הריח של הגשם שעולה מן האדמה הוא ריח מטריף !!! - זה האפטר-שייב הכי טוב שיש ! הלוואי ואפשר היה ללכוד את הריח של האדמה אחרי הגשם - לעשות ממנו תמצית, להוסיף אלכוהול ולהריח אותו באמצע יולי... !!!
אה !!!אביתר!!! חשבתי שאני היחיד...![]()
שחולה על ריחות, אין כמו הריח של הגשם הראשון שבסתיו, מקוה שיירד גשם בסוכות (כמובן, גשם קל שלא תבריח את האנשים מהסוכות חזרה אל בתיהם), מה שיעשה לי את החג חגיגי ביותר! רק שחסר לי בארץ רעשים - של רכבות חשמליות...
ולרקוד עם הגשםאה !!!
ב"ה איך אני אוהב ריח של מנוע חשמלי !! פשוט תענוג.
וכך
אביתר 777 יצלם בגשם
נכון ! זה אני בשנת 1777 !!!וכך
אביתר 777 יצלם בגשם
דברייך חרוטים בסלע אחיאביתר!!! חשבתי שאני היחיד...![]()
שחולה על ריחות, אין כמו הריח של הגשם הראשון שבסתיו, מקוה שיירד גשם בסוכות (כמובן, גשם קל שלא תבריח את האנשים מהסוכות חזרה אל בתיהם), מה שיעשה לי את החג חגיגי ביותר! רק שחסר לי בארץ רעשים - של רכבות חשמליות...
ואם כבר מזכירים כאן 777, זה ברנדי 777 לא קוניאק![]()
![]()
רואים כמה אני מבינה באלכוהול
. טוב, בתור ברמן אני כבר לא אעבוד, בסדר. אגב, גם אני מתה על החורף, אין כמו חורף![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ואם כבר מזכירים כאן 777
אז איך אפשר בלי להזכיר את ה-777 הזה ?
איזה מקסים !שנה
טובה לכולם.![]()
![]()
אני ארז והג'ואיזה מקסים !
רגע... גם לך קוראים ארז או ליורש ?![]()
יופי. טוב לדעת.אני ארז והג'וניור שמו שקד.![]()
קטר מס' 777: על-פי החישובים שלי,ואם כבר מזכירים כאן 777
אז איך אפשר בלי להזכיר את ה-777 הזה ?
אני כבר מחכה לראות את ה-777 !קטר מס' 777: על-פי החישובים שלי,
רכבת-ישראל תקבל לידיה את הקטר הזה בחודש יולי 2007 לערך, פלוס, מינוס. תסמכו עלי שהשם שלי יופיע על דופן הקטר בצבע שמן ואני אדאג שהקטר הזה יראה שונה מהאחרים. כפי שכבר ציינתי, אדאג שעל הקטר יופיע לוגו הפורום שלנו: אני אצבע את הסמל במו-ידיי על הקטר במוסך הקטרים בחיפה, בדיוק כפי שיום אחד - 08.01.1999 - נמאס לי שלקטר T44 אין את המספר שלו על הדופן. באותו יום לכדתי את הקטר בחיפה, השבתתי אותו לשעתיים ואח"כ הוא יצא עם המס' שלו במחשבי הרכבת - 131 על דפנותיו ! מאז מתנוססים המספרים שצבעתי על הקטר !! הבעיה היחידה היתה שביקשו ממני אח"כ לשפץ לקטר 610 את המס', אך תאמינו לי - זו המון עבודה כולל הכנת השבלונות המדוייקות בבית. הצבע עלי כמובן כתרומה.
אני אטפח אותו באופן יחודי !!!אני כבר מחכה לראות את ה-777 !
האם תדאג שהקטר ינוע בחשמל?אני אטפח אותו באופן יחודי !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.