C h i n q u e m i l
New member
חפירה חפירה....
כללי: מהו שמך?לירון תאריך לידה:26.12.88 מקום מגורים:יהוד (עיר מגעילה!! מלאה בערסים ששמים כיפה חשים צדיקים...) כמה אחים/אחיות?3 (כולל אני) צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:47-50 גובה:1.71 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ממש לא... אתה אוהב לרקוד?NY HOUSE השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אני רוצה אבל.... יש לך פירסינג?עגיל באוזן נחשב? אם כן, כמה ואיפה?אני רוצה אבל בפיטמה התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אבל בא לי
ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית:גיי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה בלי בגידות של זבל אחד צפוני עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? בין-תחומי (הרמה הגבוה אבל מהסתומים שם....) קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בעבעבעבעעעע איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אה? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? dudi sharon ft. jouel-never ever עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדייה פלייר מה הספקת כבר לעשות היום? לשתות קפה ולעשן 6 סיגריות ישנת טוב אתמול? ככככןןן תישן טוב הלילה? לא ניראה לי... כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה:בחורף בא לי קיץ ובקיץ בא לי חורף, אבל בעיקרון חורף גשם ורעמים עושים לי את זה יותר צבע אהוב: תכלס אין לי אחד... תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:בוגד מניאק התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:קשר אמיתי ולא שיקרי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ל"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?אתמול התנשקת?אתמול עם מי?ידידה חחח בשביל התמונה בלבד!!!! התאהבת?שנה במי?באקס המניאק נשבר לך הלב? חודש ומשו צחקת?היום בכית?חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כמה דקות (לידידה) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כמה דקות(היא החזירה לי שהיא אוהבת אותי
) חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אני עונה על השאלון הזה עם סיגריה.... שתית משקה אלכוהולי?טיאלוי פסח ב השתכרת?טיאלוי פסח ב שכבת עם מישהו/י? חודש ומשו היית במועדון?טיאלוי פסח ב (אגב מי בא לטיאלוי מחר???) לבשת חצאית? פורים חחחח קנית בגד? אתמול הקדישו לך שיר? מוקדש לי עכשיו בעעעע שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר אבל כל הזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? יהודה הסגנית מנהלת שלי בחנות חשבת עליו? עדי החיים היפים שלי (אישתי) התקשרת אליו? עדי התקשר אלייך?מישהי לגבי הגיוס שלי לפני רגע פגע בך? האקס שימח אותך?דידי
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? דידיייייי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת "קוף ידעתי שלא תקום לבצפר!!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? ציירי לך שפם של קים ודודי שרון מה אכלת?כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העסיקה? כלום... מיקום כרגע:חדר שלי חג מעודף:פסח(רק חבל שיש רק מצות.....בעעעע) ערוץ מועדף: למי יש זמן לטלויזיה?? מילה אהובה: קוף,חמורית להקה אהובה:אין איזה כיתה אתה:י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא בדיחה....תמונה, תמונה של האקס שלי מקיא במועדון שיום שישי....צילמו את ידידה שלי ורואים אותו ברקע מקיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשפכתי שראיתי את זה... הבנאדם הכי יפה שראית: *חסוי*** הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכר...היו מלאאאא הדבר הכי מטורף שעשית: קשור לסקס לא משנה... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: קשור לאותו סקס...לא משנה את חושבת שאת יפה? טעון שיפור את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא באובססיביות בזבזנית או חסכנית?שילוב בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:דידי אני רוצה לראות אותך יקופה שלי חסר לך:אהבה עושה לך טוב להיות איתו: דידי הכי מצחיק: יש המון הכי דפוק:יש המוןןןןן הכי מוזר:גילי... הכי כיף לדבר איתו: יש המון אבל דידי עיקרית איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נילס יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש לי שיחות רק לעדי א ככה שחחח אין ברירה אלה להתקשר לקופה הזאת איזה צלצול יש לך? צ'ינקאומילה הקול הכי יפה ששמעת? לא עולה לי... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של עצמי חחח ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?כן אבל זה לא יקרה... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומר את זה... איפה את רוצה פירסינג?פטמה ופופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם שאני ימצא.... מה החלום שלך? נדוש, אבל אהבה אמיתית! איך חחגת את תחילת השנה?נדמה סילבר אבל לא זוכר איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא ניראה לי שהיה כזה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?פורייים על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? חזרתי אל מי שפגע בי הכי הרבה כמה פעמים... מקום בו הכי נהנת?סילבררר אירוע שהכי השפיע עליך?לא זוכר אירוע שאיכזב אותך?לא זוכר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ומשו ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? הלוואי התנשקתם איתו?הלוואי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגד בי עם 6 אנשים לפחות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?אהבה למישו אחר... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בעבעבעבעעעעעע זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם?כן כמה זמן אתם יחד? היינו שנה וחודשיים איך הכרתם? נענע מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?אני מנסה לשמור על קשר של ידידות אבל הוא רוצה יותר מזה...ח-ב-ל-!-!-! מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא
כללי: מהו שמך?לירון תאריך לידה:26.12.88 מקום מגורים:יהוד (עיר מגעילה!! מלאה בערסים ששמים כיפה חשים צדיקים...) כמה אחים/אחיות?3 (כולל אני) צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:47-50 גובה:1.71 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ממש לא... אתה אוהב לרקוד?NY HOUSE השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אני רוצה אבל.... יש לך פירסינג?עגיל באוזן נחשב? אם כן, כמה ואיפה?אני רוצה אבל בפיטמה התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אבל בא לי