אלי וכולם

eranle25

New member
את קשקשנית ברמות....ובלי קשר

גם לך לא חסר שתדעי...כל מיני יציאות מוזרות כאלה ואחרות שלא קשורות לכלום...אבל מישהו העיר לך על זה? לא.....כי לוקחים בקלות הכל. אני לא חושב בכלל שזה הוא.....זה יכול להיות כל אחד...אולי אפילו את...סתםםםםםםםםם :)

eranle25

New member
לא מגן על אף אחד...רק אומר שצריך

לתת צאנס לכולם , כמו שנתנו לך :) זהו.

אבל היא באה בגישה סבבה

לכן הספאם לא מציק.......אבל הבחור התנגח בחצי פורום מה הוא ציפה? להתקבל על השטיח האדום?

eranle25

New member
מסכים איתך היא באה בגישה סבבה

אבל רגע הבן אדם באמת התנגח עם אנשים פה ספציפית ? הוא סתם קצת התחיל לדבר שטויות אבל לא חושב שהוא באמת באמת פגע במישהו מסוים....ברגע שהתחילו לדבר איתו שהוא ככה וככה אז הוא התחיל לפנות לאנשים פה אישית...ככה נראה לי , תקן אותי אם אני טועה.

GallaxY

New member
סליחה?!

התנגח בחצי פורום?! הוא אמר "אבי"? הוא אמר בכלל שם?! כלשהו ?! לא! אז? .. זה אתם התנגחתם בו!

טוב ניראה לי שאני קולט מה המטרה

של הבחור..... זה לסכסך פה בין חברי הפורום....אז תפסיקי להגן עליו אני לא טלית שכולה תכלת ......דפקתי בו יציאות סרוחות אבל גם הגבתי דברי טעם ממה זה התחיל בכלל? בגלל שאמרו קקי על הטראק בומבט? הבחור פירש לא נכון את מה שנאמר....... קצר בתיקשורת בסך הכל....ומשם הוא זיין תשכל על התארים שלו ועד כמה שהוא מיוחד בלה בלה בלה ונגח אנשים...... קיצר-עזבותכם .תורידו הילוך,דף חדש ,באמת שלא יצא כלום מזה רק כאבי ראש וריבים פנימיים........

GallaxY

New member
אבי אנחנו לא רבים

תיראה לדעתי עשית טעות; וזה זכותי לחשוב ככה. זה לא אומר שאני רבה איתך אני פשוט מציינת את זה שלהבא אולי לא תנהג ככה אבל שוב אני לא אומרת לך מה לעשות פשוט תחשוב על זה אתה יודע שאני חולה עליך לא משנה מה ; אז אל תיקח את זה כריב

אני לא מבין אותך באמת...

את בעצמך ראית מה הלך פה? מילא אם רק אני הייתי מגיב לו ניחא יש לך תזכות להגיד לי שעשיתי טעות ....אבל תכלס המצב אחרת אני לא מבין איך מזה שאמרו לו קקי על טראק הוא הגיע למצב של להיכנס בחצי פורום? קיצר-באמת שיש לי כאבי ראש נוראיים......אין לי כבר כוח לזה

GallaxY

New member
קח אופטלגין

חזק בכאבים חזקים!! חחח סתם אבי קח בקלות מה עובר עליך!?

JD Wannabe

New member
אתה באמת כזה טיפש...

או שאתה עושה את עצמך? עכשיו אני מתחיל לחשוב שלא יכול להיות שהטיפשות והטירוף כאן בפורום אמיתיים, אלא סתם אנשים משועממים. כי אם כל מה שהלך פה אמיתי, אז *באמת* יש לי רחמים על משתמשי הגראס למיניהם

JD Wannabe

New member
אז זה אמיתי../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

GallaxY

New member
צר לי להגיד לך שהוא צודק

גם לך יש הרבה ספאם בפורום ; ואף אחד לא אמר לך על זה מילה.

GallaxY

New member
חחחחחחחח נו באמת

תירגעי שומדבר לא עבר אלייך אני רק אומרת שאת הגעת חדשה ואף אחד לא נטפל אלייך וגם הוא צריך לקבל יחס טוב... כשהוא בא הוא לא קילל הוא לא קרא ספציפית שמות (לא אמר למי הוא מתכוון) הוא כולה רצה להתבטא.. אבל כניראה שגם זה קשה בימנו

כנס אליי לאייסיקיו אני חייב לראות

בעיניים שלי אם תככה באחד על אחד........

למעלה