אלי וכולם

TRANCE ADDICT

New member
יאאלה !!!!

גם ככה אני מנסה להתאושש מטראומה שעברה עליי אני מנסה לחזור לחיים רגילים אבל הפוץ הזה בא ומעלה לי תלחץ דם קיצר אני לא נכנס לפורום הזה כמה ימים אני חייב להירגע... וגלי אני בשוק אני בהלם אני המומההההה!

GallaxY

New member
אלי אין קשר לטראומה שלך

אני מאוד מצטערת בשבילך; אבל אתה אמרת משהו לא במקום אין מה לעשות;... זה היה ממש לא יפה לדעתי. בכל אופן אתה יודע שאני מצטערת בשבילך.. ויהיה טוב.

GallaxY

New member
הינה.

זאת אחד הדוגמאות לספאם ולהודעה לא קשורה. עכשיו אני יכולה להעיר לך על זה (כמו שהרגע עשיתי) אבל בדרך כלל את יוצאת מיזה בשלום... אז תתני גם לאנשים אחרים "לצאת מיזה בשלום"..

GallaxY

New member
טוב שמעי

אם את עד כדי כך חלשת אופי אל תפילי את זה עליי.. אני ציינתי פה עובדה.. בא לך ללכת? אני לא מחזיקה אותך ואף אחד לא מחזיק אותך; רק אל תעשי מעצמך מיסכנה כאילו שזה בגללי. את עוד לא ראית איך אני מסוגלת לדבר לאנשים; ואני לא עושה את זה איתך כי דווקא את אני לא רוצה שאת תלכי.

נו

מה? אסור ללכת לישון ולהגיד ביי? ראבכ איזה סרט. קוראים לי במסנג'ר לחזור כאילו מילחמת הכורדים התחילה. יאללה חפפו כבר... אין המלצות משהו מעניין?

GallaxY

New member
"ללכת לישון"?

חח הרגע אמרת "אני לא אטריד אותכם" בלה בלה חחחחח דיי כבר קיצר לכי לישון תשני על זה נדבר מחר

חחח

טוב את יודעת שאני לא ישנה בשעות כאלה.. אבל בחרתי להגיד מוקדם לילה טוב.והנה עוד הודעת ספאם סמני אותה בעיגול לרשימה.

GallaxY

New member
חחחחחחחחח כן

בידיוק זה מה שאני עושה רשימות של ספאם
חחחחחחחחחח *לירון סינג'ר אותי לזה!!

חחח

בחיי שמעו אני בשוק חח כאילו מה חח צריך מישקפיי ראייה כדיי לראות מה הבן אדם עושה פה??????? אתם עוד לא קולטים ??????????????????????????????????? שימו לב כמה שירשורים על אותו איש.. ואני יושבת לי וצוחקת פה חח מכל הודעה שכתובה . טוב, אני תורמת את אצבעותיי למדע פה. מרגע זה לא כותבת שום דבר הקשור לנושא של האיש. ניראה מי אחריי...

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שמעי זהו זה השרשור האחרון סיכמנו ?

eranle25

New member
קיצר אנשים כולם להקשיב לי...עזבו

אתכם משטויות באמאש'כם....ותתחילו לשמוע אסטריקס והמאפיה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

goaguy

New member
בנושא אסטריקס

אני מסכים איתך. וחברה כול עוד לא תגיבו לאותו בחור הוא ירשום סתם עד שיתבאס ויתקפל אז..

goaguy

New member
עכשיו דוגרי אחי

שמע תאמת: לא אהבתי תפוזה שלך פה , לא אהבתי תנפילות על אנשים שלך פה. ותאמת כול עוד אתה פה אין לי מה לחפש פה כי תאמת אתה הורס תפורום הזה (וחבל שהאנשים שצריכים לעשות משהוא בנידון לא עושים כלום). אז נתראה אחרי שתעוף מפה כי באמת נמאסת.

למעלה