אלי וכולם

JD Wannabe

New member
עוד משהו

אחותי, זכרי את זה, מדבר איתך אחד מאלה שהולכים לאוניברסיטאות הטובות בעולם ומשם באמת להנהיג במקום לשחק ב"נדמה לי". קחי את זה למערכת השיקולים שלך, לא יותר.

Spiritus

New member
דיי כבר נו, מה יש לך....

אם תלמד להיות קצת יותר שקט, לא להתרברב, לא להתנשא זה רק יתרום לאישיות שלך. צריך לדעת לבהחין איפה להפגין ביטחון ושחצנות ואיפה לא. כאן זה לא המקום לנפנף בתארים (ועוד בעלמא)

GallaxY

New member
אני נאלצת להסכים

ג'יי די; זה אחלה שיש לך תארים וכבוד; אבל רותם צודק לא צריך לנפנף בזה ככה... העיקר שאתה יודע שיש לך אותם וזהו

JD Wannabe

New member
זו לא התנשאות!!!!

אני יודע טוב מאוד מה זה התנשאות. מה שאני עושה, אני מכניס קצת מציאותיות כדי לתת פרופורציות. מה אם בוש יבוא ויגיד לכם שהוא נשיא ארה"ב אתם תגידו "לך יא מתנשא"????????????? (כנראה שכן)

GallaxY

New member
לא אמרתי שאתה מתנשא.!

פשוט אמרתי שציינת את זה פעם אחת וזהו כולם יודעים כבר... חח בוש יבוא יגיד פעם אחת שהוא נשיא ארה"ב וכולם יבינו אין צורך לחזור על זה פעם אחר פעם..

JD Wannabe

New member
אמרתי למקרה ששכחו

כבר מחקו לי את השרשורים... אגב בקשר לבוש, אין לו בעיה לרדת לעם כי *הוא כבר נמצא שם*. ככה צריך להיות מנהיג. והוא לא מנסה בכלל להצניע את העובדה שהוא הנשיא. הוא יודע שאמריקה צריכה נשיא ואיכשהו התגלגל שהוא נבחר למשימה, ווהוא מקבל את זה כמות שהוא

Spiritus

New member
איזו השוואה שטחית

אני פשוט שמתי לב שבכל הזדמנות אתה מזכיר את המעמד האקדמי שלך כדי להוכיח נקודה כלשהי. ממש כאילו אדם הפחות ממך מבחינה השכלתית אינו יכול לערער על דבריך. גם אם לא התכוונת, זה בדיוק מה שמתשמע מהטקסטים ומאופן ההתבטאות שלך. הצחיק אותי שהזכרת שאתה לומד באחת האוניברסיטטות הטובות בעולם וכדאי שגליה תכניס את זה למערכת השיקולים שלה. זה בדיוק כמו שאני יגש לראיון עבודה במקדולנס ואני יאמר שאני מהנדס מחשבים וכדאי שיכניסו את זה למערכת השיקולים שלהם.

Spiritus

New member
הדיון כאן

הוא באמת דבר של מה בכך, כך שהרמה ההשכלתית שלך לא ממש רלוונטית.

JD Wannabe

New member
זה דיון על העולםם

משמע *הגיון* ו*עובדות בסיסיות* מאוד חשובים!!!!!!!!!!!! אחרת מה שנשאר זה לא דיון, זה אפילו אין לי מושג מה לקרוא לזה, אולי שיח משוגעים לא יודע

JD Wannabe

New member
אתה לא בכיוון

אנשים צריכים מציאות. בגלל הניתוק מהמציאות קורים דברים כמו שקורים בפורום. זה סבבה שיש ויכוחים ודעות שונות ואני לא אומר לכם "אני גאון אז קחו את דבריי כתורה מסיני". אני רק אומר שכשיש 2 קבוצות שמתווכחות על עניינים שברומו של עולם, אחת זה האנשים ש*באמת* תורמים לחברה ואחת זה קבוצה של אנשים סהרוריים שחיים בעולמות הזויים משלהם, אז זה צריך להדליק כמה נורות אדומות אצל כל אחד שעיניו בראשו. זה מה שאני אומר, עכשיו ברור????????????????

למה תחושב שאנשים מנותקים?

למה תממשיך עם הפילוסופייה בגרוש? חאלס דיי כבר

JD Wannabe

New member
למה????????????????

קראת מה הולך פה????????????? כן, קראת, רק שאכשהו עכלת את זה לא טוב. כל אחד כאן חי בסרטים מטורפים שהוא יודע איך העולם עובד כשאפילו הגיון פשוט ועובדות חיים בסיסיות זרות לו. אם זה לא נקרא ניתוק מה כן?????????????????????

JD Wannabe

New member
מלקרוא מה שכתבתם???????????

יאאאאאאא איזה אנשים הזויים, בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אולי רק אצל חוזרים בתשובה

orberman

New member
חס וחלילה

לשנוא אותך אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (בתור בעל...לא חברים או ידידים או משהו אז אל תיקחי את זה כזה אישי או ממש לעניין)

למעלה