אלי וכולם

חחח

גלייה.. זה הרי משחק ושעשוע מה שקורה איתו חח.. תיתפלאי.. אני דווקא היתאכזבתי מבחורה חכמה כמוך.. חח אין לך תובנות לסנן ??????? שימי לב במה את מיתעסקת כמה ימים ? לא חבל לך על הזמן .. חח עזבי די..

GallaxY

New member
או או

"מתעסקת" אפשר לחשוב; ובמה את "מתעסקת" כמה ימים? זה לא משחק ושעשוע, זה שבשבילך הכל זה משחק ושעשוע זה מאכזב מבחורה שאמור להיות לה קצת יותר ניסיון ורצינות ממני; אין לך מה להתאכזב ממני; אני חכמה בידיוק כשהייתי תודה רבה

JD Wannabe

New member
שוב מחקו אותי???????????

אפשר הסבר רציני? *באמת* שלא ניסיתי לפצוח בעוד מריבה. That's it, אני עוזב ומציע לך גליה גם לעזוב, בית משוגעים מה שהולך פה

eranle25

New member
עזוב תתעלם...לא צריך לקחת ברצינות

מה שאומרים/עושים פה.......למדתי את זה בדרך הקשה.

GallaxY

New member
חחחח ערן

כנ"ל אף אחד אולי לא שם לב שפשוט נימאס להתווכח כי אף אחד לא מקשיב לך אז אתה פשוט לא אומר כל מיני דברים כי אתה יודע שלאף אחד לא איכפת; וכבר לא איכפת לי שלאף אחד לא איכפת חח כי זה פאקינג כולה פורום בסופו של דבר

eranle25

New member
נו סבבה , לא סותר את מה שאני חושב

שצריך לעשות...או יותר נכון לא לעשות :) פשוט זורמים וממשיכים הלאה וזהו. לא ככה? לא צריך להתעמק על כל דבר.

GallaxY

New member
אתה לא מכיר אותם

הם רוב הזמן אחלה אנשים מה אתה חושב לא היה לי את המריבות שלי עם אבי?
ועם כל השאר
אה נכון וזה תמיד היה בקשר לסמים; למרות שפעם היה עם ממבה על פינקפלויד.. חח טוב קיצר הם אחלה אנשים אם תכיר אותם רובם

JD Wannabe

New member
הם לא אחלה!!!!!!

אני קורא את הפורום כבר שנה וחצי. פעם חשבתי שהם אחלה, עכשיו אני יודע עם מי יש לי עסק.

GallaxY

New member
אני חושבת שאני מכירה אותם

קצת יותר מקרוב בוא נגיד.. לא את כולם אבל.

אוקיי דחוף כנסו!

ממידע שהגיע לי מיודעיי דבר... נימסר לי שבמשך כשנה בערך.. מטריד מישהו קבוע עם תמונות שונות ומשונות כל פעם את הפורומים של טפוז.. כל פעם פורום אחר! בנוסף מטריד בלוגים סידרתי. עכשיו תעשו חושבים!

למעלה