אלי וכולם

GallaxY

New member
אלי וכולם

אלי לא לעניין מה שאמרת "מעניין מה הוא אמר לך" בכלל לא לעניין! אני לא מכירה את הבן אדם אני לא יודעת מיהו אבל הוא לא זרק עליי מילה רעה ואין לי שום סיבה לריב איתו; זה שחלק מיכם (שעל חלקכם הוא בכלל לא אמר מילה רעה) החלטתם ללכת עם "זרימה" מסויימת כאן בפורום לרדת על מישהו לא אומר שאני מתכוונת להיות חלק מה"זרימה" הזאת ומצידי תשנאו אותי על זה i dont give a shit

eranle25

New member
חחח מה הקשר???

לא התכוונת להגיד שכאילו הוא לא מבין את המשמעות של האייקון?!@?! אנשים פה לא מובנים

eranle25

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

GallaxY

New member
בשרשור שנמחק..

"מעניין מה הוא כבר אמר לך.." (שאת רוצה שהוא ישאר)... אז הוא לא אמר לי כלום לידיעת כולם בחיי לא דיברתי עם הבן אדם רדו מיזה

GallaxY

New member
כן

למרות שהוא ביקש... לירון אגב יכול להשאיר תהודעה שלו למחוק את כל השאר...

JD Wannabe

New member
???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיהיה ברור, אין בינינו שום קשר מעבר למה שהלך כאן. אולי היא פשוט רואה דברים שאחרים לא?

GallaxY

New member
חחחח

עזוב אנשים חושבים אני עושה לך פרוטקציות כאילו אני חייבת לך או משהו

GallaxY

New member
דולפינית...

אני החזקתי ממך כבן אדם סולידי והערכתי אותך מאווד מאוד למרות שהיו לנו את ה"חיכוחים" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלנו בהתחלה... אבל פשוט איכזבת
חבל שהתנהגת ככה איתו....... אנשים תזכרו אם אין לכם משהו נחמד להגיד!!

GallaxY

New member
ח-ח-ח

אם לא היית מתערבת מההתחלה ; לא היינו מנהלות את ה"דיון" הזה עכשיו. אז קודם חושבים ורק אחרי זה מגיבים.

למעלה