והפעם אצטרף ברשותך ...
קודם כל אינקה תירגע התנצלתי בפניך כבר מספיק פעמים בשרשור האחרון ... בוא תנסה לצאת מהקטע של לרדוף אותי ... ככה התקשורת, אם וכאשר תהיה, תוכל לחזור לפסים קצת יותר נעימים בוא אני אנסה להרחיב קצת את ההסתייגות שלי מההצעה שלך לדיון אני ממש לא חושב שצריך להיות פילוסוף גדול בכדי להבין מהי פגיעה מדומה ומהי בעצם אלימות אבל צר לי מאוד ... ההבנות הללו הן, בינתיים, בתחום השכל ... אני לא חושב שאטעה בגדול אם סטטיסטית אצא מתוך השערה, שלמרות ההבנות האלו, רובינו כאן נפגעים וסולדים מאלימות אולי אחרי שכבר נתקלנו באירוע מהסוג הזה, בשונה מאחרים, נראה כיצד הוא גם יכול להוות מנוף וגם נגייס את ההבנה התיאורטית שלנו על מנת לשכך את רגשותינו, אבל בכנות, האם אתה חושב שלכן צריך לשתף פעולה עם אלימות? להאדיר את מי שמשתמש בה? יכול להיות (ומראש סליחה) שבתמונה הגדולה לאישה ממאדים היה נהדר לשמוע שהיא זונה מתרפסת אבל איפה מותחים את הגבול בין התמונה הגדולה לבין התמונה הקטנה שאנו חיים בה למה לא נרצח? הרי האני נצחי ... למה לא נגנוב? הרי הכול אחד ... למה פלונית תתלונן על אונס? הרי אלימות היא תמיד שיקוף של אלימות עצמית? אם הדיון הזה היה דיון פילוסופי, אם יום אחד הייתה מופיעה פה השאלה - מהי אלימות? טוב ויפה, אבל הדיון הזה לא פילוסופי כרגע מפני שהוא מתייחס לאנשים כאן בפורום ולא משנה כמה אמת וחוכמה יש בדיון הזה, אף אחד כאן לא יקום אחריו לקלל להשפיל לבזות להכחיד ולרמוס למרות התובנות המופלאות שלנו, אנחנו משתדלים גם לא להתנתק מהרגש הטבעי שלנו ... נכון? אז בסך הכול מה שאני אומר לך הוא - אני מבין את התמונה הגדולה אבל זה לא עומד בסתירה לאינסטינקטים הטבעיים שלי בתור בן אדם וז המקום שבו אני מעדיף להיות בן אדם ולא פילוסוף