ברור,אבל לא מדובר על זה,מדובר על התנהלות אתית
על יושרה
כשיש לך אנשים שמראש מכוונים למקומות "נמוכים" אז הנסיון שאת מפרטת כאן הוא לא רלוונטי
כשיש לך אנשים המתחזים כמבקשי דעת שבעצם כל כוונתם היא להיכנס בך אז אני לא מתכוון להאשים את עצמי
אין לי בעייה כלל עם כשלונות,להפך,ממש הכי לא,אני יודע וגם כתבתי את זה כאן בפירוש כבר המון פעמים שמדובר בנושאים סבוכים שידי ויכולתי קצרה מלהסבירם בשלמות ובלווא הכי לפורמט הזה יש מגבלות שלעולם לא ירשו יותר מנגיעונת בנושא(בדיוק כמו שללימוד פרונטלי יש מגבלה שלעולם לא תאפשר התעמקות אמיתית או חווית לימוד שלמה)
אני יודע שלא אובן כאן וגם יודע למה,כבר כתבתי את זה בפירוש בעבר,זה לא חדש לי,יש כאן מיעוט שמרגישים מעט יותר קרוב לתנועה כמו שאני חווה אותה והם כצפוי מבינים יותר
אני ממש לא מודאג מהאפשרות שלא כולם יבינו אותי כאן וגם לא תופש את זה ככשלון
יש דברים שהם בלתי נמנעים
כמו למשל
אני לא הולך להאשים את עצמי שמישהו כמוך שמרגיש נח עם ההפרדה הקלאסית בין מדע ואנושיות או בין המציאות הביתית לזו שבחוץ יוכל אי פעם להבין אוטיסטים שחווים את ההפרדה והחיבור הזה בצורה אחרת לגמרי
לא מדובר בנוסחאות שצריך ללמוד איך ואיפה ליישם אותם כהלכה ולא בנסיון להעביר תיאורים מוסכמים מראש של מערכות סבוכות יותר או פחות
חווית הלימוד והשיתוף האוטיסטית כמו שאני מכיר אותה היא הרבה יותר שיוויונית והדדית
ולכן גם המציאות של מורה מול מאה איש הוא הדבר הכי הפוך למהותה(זו הסיבה שגם רונן יודע כמה עדיף ונחוץ וחשוב לעבוד עם אוטיסטים יחידנית או בכיתות קטנות)
אפשר ללמוד גם מכשלונות וגם מהצלחות
זה באמת ממש לא משנה
האמת שעד היום אני בכלל לא מבין את מושג ההצלחה ומה הוא אומר בדיוק
ההגדרות השגורות של המושג הזה הכי לא מדברות אלי
למעשה הם נחשבות ככשלון בשבילי