אלוני שים לב!!!

sanlee

New member
הטרמינולוגיה חשובה!

במידה ויעשה שימוש כמו באתר אין לי כל בעיה לתבוע גם את העיתון. ובעניין הזה ההקשר חשוב מאוד .לא מדובר כאן בהבאת ידיעה או חדשה אילה שימוש נלוז בדמות מפלצתית .ואם הבנתך אינה משגת את ההבדל. אז אין לי אילה להצטער על כך.

hreuven2

New member
כל הדיון מיותר

בא נסכם שחסל סדר איזכור היטלר בכל דיון פוליטי יהיה עמוס רגשות ככל שיהיה,וגם לא ננסה לבצע השואות או שיוך תקופות. אני מודיע שמי שיחרוג מכך אצטרף לסנלי לכל פעילות ואזום פעילות בעצמי כולל הגשת תלונה במשטרה. חופש הדיבור נגמר לפני שמגיעים לצורר וחבל שדוקא אנשי השמאל הם שמלבים בדרך זו את הרוחות

אני חושב פשוט ש....

יש פה עניין של חיסול חשבונות. את היכול לתבוע את מי שאתה רוצה אבל אתה טועה ביג טיים

hreuven2

New member
כל הענין מיותר

ולא לשייך לזה כוונות שאינן מן הענין

sanlee

New member
אתה פשוט טועה.

אנני מכיר באופן אישי אף אחד מהמשתתפים .אז איזה חיסול חשבונות יש כאן?. אני יכול לומר לך שכל דעה בפורום שאינה נוחה לי קבילה עלי. מה שאינו קביל הוא נושא השואה העולה בקונטקסט הזה.

thetruth48

New member
זה בדיוק חיסול חשבונות

כי אתה מנסה לחסל את מי שנגדך פוליטית. אם היתה השוואה בין היטלר לביילין לא היית תובע אף אחד.

מניפולטור....

ומן הסוג הלא ראוי, עוד לא הפנמת שהמתנגדים הפוליטיים, השמאל במקרה הזה, חיסלו עצמם? אין שמאל..נגמר הסיפור הזה. אתה גם נותן לגיטימציה להמשיך ולפגוע באותם חברים כאן שאיזכור וההשוואה למפלצת לא ראוי. אי אפשר לבקש אולי ``סליחה`` או ``התנצלות``??

thetruth48

New member
וואלנ?

אין שמאל? למה מה קרה הוא עבר ימינה לתוך הליכוד? מצידי שיבקש סליחה כי השם היטלר בכל קונטציה לא ראוי חוץ מ ימח שמו. הדבר היחיד שהפנתי זה שאת ועוד אחד השתלתם פה ולא נותנים לאחרים לתת דיעות שונות ובטח לא מנוגדות

חבל

ממש חבל שהגענו למצב כזה עצוב. לדעתי אין שום עילה לתבוע אף אחד כאן. בכל אופן, אם האתר הזה פוגע ברגשותיך, פשוט אל תיכנס אליו. יש אתרים מסויימים שפוגעים אפילו ברגשותי. אני לא תובע אותם, אלא פשוט לא נכנס אליהם. הדבר דומה לחרדים שרוצים לסגור חנויות הפתוחות בשבת באזורים חילוניים. אם יש לך עודף של כסף, אני מציע לך לתרום אותו לאגודה הדואגת לנזקקים.

sanlee

New member
אתה לא יורד לסוף דעתי .וחבל.

תתנתקו מהשטחיות .ותעברו פאזה של שפיות שבה אגידו לי היכן לגלוש. ואני ירשה לעצמי לומר שמה שהספקתי לשכוח עוד לא התחלתה ללמוד . ובעניין הכסף תבדוק היטב את עצמך, לפני שאתה מיעץ לאחרים.

למעלה