אלוני שים לב!!!

sanlee

New member
אלוני שים לב!!!

מאוד לא מוצא חן בעני שאתה מאפשר לאדם כמו אלון גל להזכיר ללא הרף את צורר היהודים .ללא תגובה מצידך .האם בפורום הזה מותר הכל ? אז כדאי שתדע .לעניות דעתי ,חופש הדיבור ניגמר כאן!!! יש משתתף שקיבל טיפול משטרתי ,ואני מניח שאתה יודע מזה.מאחר והדבר פוגע , ברגשות רבים וברגשותי .אני דורש ממך להסיר מיד כל מסר מסוג זה . במידה ולא יבוצע דבר בנדון אשקול תביעה משפטית!

הוא כבר לא ישים לב בעוד כמה ימים...

סנלי, נשלחו למנכ``ל תפוז תלונות על ידי חלק מהמשתתפים ובגלל הנזכר לעיל, שהפך את הפורום לסדום ועמורה, אם תרצה שהתלונה שלך, לפני התביעה המשפטית, תהיה אפקטיבית, שלח את שכתבת כאן לדקל. תפנה למרקי קקטוס לקבלת המייל. יש קווים אדומים והמתחזה אלוני חצה אותם ובענק. אנחנו לא רוצים אותו כאן תצטרף אלינו כך נוכל לנקות את הפורום ולהמשיך ``להתנגח`` מבלי להיתקל ברעיונות הזוועה שלו, כדוגמת ההשוואה בין היטלר...ודי לחכימא ברמיזא.

sanlee

New member
חוזי!!

אני פניתי להנהלת האתר מחר הם יקבלו פקס מעורך הדין שלי כולל אלוני. ואז נשקול את ההמשך. אני חושב שיש גבול לשימוש שנעשה באתר הזה על ידי משתתף מסויים.

מתי המשפט?

תודיע לי בבקשה מתי המשפט. אני אשמח לשבת בקהל וליהנות מהמחזה הסוריאליסטי הזה.

סנלי...

אני לא יודעת מי עו``ד השלך, אוכל להבטיח לך עו``ד שיעורר גם אצל המטורף הזה רעד ושעות ללא שינה, אשלח לך את שמו ומס` הטלפון שלו.

אולי אל תבואו לפה וזהו?

אתם הורסים הרי כל דבר אפשרי. לכו למקום אחר. תפתחו לכם פורום ימניים קיצוניים פאנטים בדיבורים

אןלי תסתום ת`פה וזהו?

אם הדברים שאנחנו משמיעים הם פאנטיים וקיצוניים ולא מתאים לך, אל תהרוס לעצמך שהרי אנחנו עושים זאת לעצמנו ולך אזי תזדכה למקום אחר.

thetruth48

New member
למה לרדת לרמה הזו?

לקלל וכאלה. על משפטים כאלה את כועסת על אלוני שהוא לא מוחק!! את ממש דוגמא ליופי

איפה ראית קללה???תענה לי!!!

כדי בפעם הבאה לא תחשב בעיני לסהרורי, הסבר לי או צטט מילה מהודעתי זו שבאה בתגובה ל``איש שמאל מרכז`` שאליו העדפת לא להתייחס, למרות שאצלו ישנה אגרסיה בוטה, אתה מסוגל? אתה דוגמא לעיוות סילוף וכיוצ``ב.

מסובך ומסתבך

ראובן איפה היית כשאלון גל זרע פה קללות? לא שמת לב? לא ראית? ברור שאתה חד צדדי, ואם הצלחת לעבור הלאה מבלי להעיר, הרי שאתה ...רמה. תהיה יסודי לפני שאתה מחליט להעיר ולהאיר. בדוק עצמך.

thetruth48

New member
חוזי

לא הייתי פה. ואם הייתי הייתי מעיר. ואל תראי לי .... רמה כי זה .... רמה.

hreuven2

New member
מתחכם הא?

אני עוקב אחרי כל זיבולי השכל שלך והגיע הזמן שתפסיק לזבל ולהטיף מוסר לאחרים.חוץ מזיבולים והתיחסויות קטנות ולא חשובות אין כלום,נאדה. אז שתוק,לא בגלל שאתה שמאלני אלא בגלל שאין לך מה להגיד

thetruth48

New member
אוווופה

אני רואה שגם אתה מאלה שמכבדים אנשים. אל תטיף לי לשתוק ובטח אל תגיד לי שאני מזבל. לא מתאים לך לקרוא את מה שאני כותב תמשיך הלאה.

hreuven2

New member
יופי

שוב התיחסות חכמה. אני קורא אותך וחבריך כמו שקצין מודיעין קורא סקירת אויב ופעם מגיב ופעם לא

thetruth48

New member
בוא נסגור את העניין

אם מה שאני כותב הוא סקירת אויב מצבך רע ומצבי רע עוד יותר

היטלר

אמרתי היטלר. כן, שמעת נכון - היטלר. זה הופך אותי לפושע? ברור שלא. לא קראתי לאף אחד היטלר ולא פגעתי באף אחד. אלון גל הזכיר את היטלר, כתגובה להודעה שבה הוזכרה גרמניה הנאצית. הוא רצה לסתור טענה זו והראה אותה מזוית אחרת. הוא לא השווה אף אחד להיטלר, אלא הראה שטענה שהוצגה כאן היא לא רלוונטית. אל תהפוך עכבר לפיל.

sanlee

New member
תפוח שים לב!

כסף זה הדבר שהכי פחות חסר לי ! ויש לי מספיק עורכי דין. ואם האתר הזה רוצה לפגוע ברגשותי ,אין לי כל בעיה ,לדאוג שהעורך יופיע כל יוס בבית משפט. וזה לא מסר של איום זו המציאות. כדאי לדעת ששלחתי לפני 20 דקות הודעה להנהלת האתר בנושא.

למעלה