אלוהים

miss mcmillan

New member
הידעת?!

המומולדת שלנו חל באותו תאריך גריגוריאני. צריך לציין את זה כיום המכשפות או משהו.

miss mcmillan

New member
תתבייש, חבלן!

אם כי זה היה צפוי בהחלט

miss mcmillan

New member
יהי זכרו ברוך ומעוך

הונדליזם של מנהלי הפורום פה עובר כל גבול. כשאכלו חתלוים בלאפה אני עוד שתקתי, ועכשיו זה.
מימי שלי תישאר בשבי המר לעד.

סיטרא

New member
זונות

דווקא אהבתי ת'שרשור. תשונה השיטה בלה-בלה. אנרכיזם ושות' לשלטון. 666 לכנסת וכו' וכו'

uri80

New member
יש לכם 20 אלף שרשורים אחרים להתפרע

בהם. למה דווקא באלה? חלאס, כבר ביקשנו מכם בעבר. יש שרשורים שבהם זה פשוט לא שייך (אע"פ שרחמיי על מימי הם רבים, במיוחד בגלל שאני מכיר את לי קאו). מדוע כל כך קשה לקבל את זה? לפעמים זה מוציא את החשק לכתוב או להגיב, אם יודעים שכל שרשור שמנסה להיות קצת רציני, ישר יוסט למחוזות הזויים. מינימום של התחשבות. זה הכל.

miss mcmillan

New member
אתה צודק לגמרי

זה פשוט יצא ככה
השעה היתה מאוחרת, אנשים מסויימים היו מסטולים, ואחרים-מסטולים וונאבי. ובמידה מסויימת, זה פשוט מוציא את הכיף כשעושים את זה בשרשור עוף מתוכנן. עם זאת, היות וליבי דואב על פניני החכמה שהלכו לאיבוד לבלי שוב, נשתדל לשים לף.

miss mcmillan

New member
כן.

" עם זאת..." מה עוד? לרדת על הברכיים? את זה אני עושה רק בהקשר אחד, מסויים מאד. <ולא חשוב, אבל בין עשרות ההודעות שנמחקו היתה גם התנצלות כנה.>

עשי מה שהכי טוב לך.

אם יש אלהים אז הוא אבא שלך והוא אוהב אותך ורצה שיהיה לך טוב אז מהצד הזה את מסודרת. ואם אין אלהים אז ודאי שתעשי מה שטוב לך. ויש לך גיבוי ממני לכל בחירה שתבחרי. אני בטוח שתבחרי טוב.

סלסרו

New member
אלוהים לא קיים, אז כל השאלות שלך

לא מתעוררות בכלל. מבינה את זה?

uri80

New member
כמו שכתבתי פעם, לי פשוט נראה שאנחנו

שלולית שתקועה בקצה היקום ונמצאת באגוטריפ מטורף. "אנחנו נקודה כל כך קטנה ביקום" -בדיוק. זו הנקודה. את המשמעות אנחנו בוחרים לעצמנו. למה לתת את כל הכיף למישהו אחר?

miss mcmillan

New member
../images/Emo45.gif

בפרט כשלמישהו הזה, דרישות שונות ומשונות, ונראה שהוא מנצל היטב (מטאפורית. לדעתי הוא לא באמת נמצא ולא מנצל, מכורח זה, שום דבר) את ה"כיף" הזה שנתנו לו. קשה לי לדבר, כי בניגוד לאחרים שנחרצים בדעתם נורא, אני לא. אולי אני אמצא את עצמי במצבך בעוד שנים/יובלות/גלגולים מספר, ומה יהיה לומר אז? מה שיש לי לומר עכשיו זה את הקלישאה הרגילה. הכל יחסי, ושום דבר, חוץ ממה שעושה לך שקט ורגוע בנפש, לא חשוב. היות וממילא כל אחד- כולל כל דתי שהוא- עושה מה שהוא מבין לנכון- ולא משנה עכשיו אלפי הצידוקים, ההוכחות וההסברים של איש איש לשיטתו- עשי את את מה שאת מבינה לנכון. תשובות אבסולוטיות של "אלוהים רוצה ממך כך וכך" תמצאי במקום אחד אותו את מכירה היטב, והוא לא כאן. תשובות ממין אחר, לא נראה לי שיש לך ברירה חוץ מליצור לעצמך, כשאת משאילה בפריסטייל כל עקרון או מחשבה שנראים לך, מאיפה שנראה לך, ואין בזה שום סתירות.

Le Fay

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

אני עוד מתלבטת אם קודם לבכות ואחר כך לשמוח או להפך, בסוף נראה לי שאלך על סנדביץ' -
קודם כל מצטערת מאד שלא שמעתי אותך שרה בפסח, אם כי בטוחה שההפסד כולו שלי. מקווה שהיה לכם ליל סדר מוצלח במיוחד (אצלנו חצי הזמן לקחנו דברים למעלה ואז למטה כי תוך כדי נעשה קר נורא. צריך להזיז את החג הזה לקיץ אני אומרת לך כי אפריל זה ממש לא זמן לשבת בחוץ. וגם לקצץ את האוכל לרבע, אחרת כשנוסעים לוויילס נשאר המון במקפיא). שנית שמחה מאד לראות אותך פה, האמת שהתגעגעתי. גמכן מקווה שהתיבה האישית שלך מלאה הודעות שוות שעושות לך את היום. שלישית זה קצת הרבה פצצות להפיל בשביל פחות ממאתיים מילים. למעשה בשתי הודעות שלך בשרשור הזה יש יותר ממה שבנאדם ממוצע צריך להתמודד איתו באורך חיים שלם, הלב נצבט לחשוב שאיכשהו אם יש ברירה עדיין את תמיד עוברת הכל הכי קשה; וזה פשוט בלתי נתפס שדוקא בחורה כל כך מתוקה וכל כך מוכשרת צריכה לסבול כל כך הרבה בכל כך מעט זמן. אילו יכולתי להיות בנאדם מאמין בטח הייתי מתחילה לחשוב שאולי את בכלל השה-לעולה של הדור הזה, שמכפר על החטאים של כולנו בשביל האל-האב. זה בכלל מוסר נוצרי ולא יהודי אבל הוא כנראה יותר מתאים, במוסר היהודי שבאת ממנו זה נראה יותר כאילו האב מקריב את הבת ולא סולח כלום, אני לא בטוחה שזה אבינו שבשמיים כמו אב ממשי לגמרי על אדמה ממשית לא פחות, וזה ההפך ממוסרי מאיפה שלא מסתכלת בזה. אני במקומך אחרי האבות שיצא לך לפגוש באורך חיים אחד, נראה לי הייתי קודם כל תופסת מרחק מכל מה שמזכיר לי אב. ולא, כרגע את לא אחראית לשומדבר ולאף אחד מלבד זה שיהיה לך בריא וטוב. גם זו מטלה די כבדה, כל מה שיקנה לך שקט יהיה טוב גם בשבילי

Le Fay

New member
זה היה אמור להיות כך ../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

כמובן.

pinkli

New member
תודה

ובאמת יש לי הרבה מסרים אבל לא מצליחה לפתוח אותם,כך שזה נשאר בארכיון אני בהחלט מקבלת עכשיו יותר תמיכה ואהבה ואולי זה מוזר להרגיש את זה ולשנות דברים זה נורא קשה. מתגעגעת לג'ול אבל צריכה לדאוג לעצמי קצת ולהתקדם,אני נורא מקווה שהתקופה הזו איך שהוא תעבור ואצא מזה,בעיקר מטרידות אותי המחשבות על אלוהים,שאולי בכלל משתמש בכולנו כקורבנות,זה נראה שהוא אוהב את זה,את כל חיבוטי הנשמה,התהיות והקשיים. בנוסף לשאלות היומיומיות אני חושבת כל הזמן על האוכל שמכניסה לפה ואולי הוא בכלל רואה את מה שאני כותבת כאן..זה כמו אבססיה כזו שמטרידה אותי,הנה הבאתי לך מסרים ורמזים ואת לא שומעת לי ובכלל,ג'ול נמצא אצל משפחה דתיה עכשיו שזה מבלבל יותר,אפילו הוא,כשראה אותי עם מכנסיים,הוא אומר לי"את לא בן,למה את לא לובשת חצאית"? והוא רק בן שלוש וחצי. כפי שאת מבינה(שלא כולם כאן הבינו),אחרי משבר נפשי,שואלים הכל על הלך החיים שלך וכל הסובב,הכל התפרק לי,וזה די ברור שאשאל שוב את השאלות על קיומו של האל,שלפי הנסיון,רגשות שלי,די נראה לי שיש מי שמסובב את העולם,ואני רק תוהה מה עלי לעשות,כי יש כלכך הרבה דרכים בעולם,כלכך הרבה אמונות שאני קצת אבודה באמצע.

למעלה