אלוהים

Le Fay

New member
בבקשה.

לצערי אני מודעת לזה שכל התמיכה והאהבה בטלים בשישים מול הכאב והאימה שאת סוחבת בפנים, ושכמעט כל המשקל מונח עכשיו על העבודה הטובה שאת עושה על עצמך, גם אם זה נראה לך כמו פסיעות קטנות מאד עם הרבה נפילות ביניהן. אני מאמינה שרוב האנשים היו מתפלצים מלהרגיש פסיק ממה את עוברת, אבל לרובנו פשוט אין מושג איך זה. מקווה שזה בכל זאת לא ימנע בעדך להטיל את החכה הזאת ולכתוב את כל אשר על לבך. גם אם אף אחד לא יבין הכל וגם אם הרוב לא יבינו כלום זה עדיין עשוי להבהיר לך חלק מהמכבש העצום הזה שחוזר ורובץ עלייך ולא מניח לך להרים את הראש. רגשי האשם האיומים שלך לא מוצדקים. אם יש השגחה אישית, לא יעלה על הדעת שהאלוהים הכל-יכול יטיל את האחריות, מכל האנשים שמסתובבים בעולם הזה, דוקא על הכתפיים העדינות והצרות שלך, ולא למשל על מישהי כמוני שפותחת עליו את הפה מגיל שמונה. למרות שאני משוכנעת לגמרי שאין אלוהים כזה, מצידי תגיעי איתו לכל הסכם שיאפשר לך לנשום בחופשיות; אם כי בינתיים עד כמה שאני רואה מי שעושים את החיים שלך קשים שלא לצורך הם בדרך כלל אנשים בשר-ודם. וגם מי שעוזרים, גם הם לא תמיד בדרך שהיית רוצה או בדרך הכי טובה לך, גם הם בשר-ודם. ג'ול אומר מה שדוחפים לו לראש. אני מבטיחה לך נאמנה שהוא ישמח לקבל אותך יום אחד בחזרה, במשרה מלאה או חלקית ובכל בגד שתבחרי ללבוש. אבל עכשיו לא הוא העיקר אלא את. גם לי היתה בעיה לפתוח מסרים. מקווה שקיבלת את ההודעה הקולית שהשארתי לך בשבוע שעבר, ובכל מקרה אתקשר בהמשך היום לברר איך אפשר לתקשר איתך עכשיו. בשעה הקרובה ומשבע עד חצות לא אהיה כאן, אבל אנסה בין לבין. איחולי החלמה חמים, ושיהיה רק טוב!

admor

New member
אני מציע שתנסי להקשיב לעצמך

תנסי ללמוד לבטוח בעצמך, ביכולתך שלך. יש או אין אלוהים זה לא רלוונטי לבחירה שלך. אין בן אדם שיכול לבדוק את הכל. אני מציע לשנות סידרי עדיפויות. חיית הרבה זמן כחילונית, עוד שנה שנתיים לא ישנו הרבה . כרגע תתרכזי בבריאות, אלא אם את חושבת ששאלת כיום המצוות פוגעת ביכולתך להבריא. חשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך. תהיי חזקה ותזכרי שאוהבים אותך פה כאדם. לנו לא משנה מה תבחרי להיות.

pinkli

New member
ובקשר למוסיקה

תבקשי ממני שישלח לך את הדיסק,הקלטתי שתי שירים עם אבי סינגולדה כשהייתי בארץ,אשמח לשמוע מה את אומרת על זה.

יהודי31

New member
קראתי את הודעותיך במשך השנים, וממש

הבטן התכווץ לראות לאן הגעת, מקווה שתצאי מזה מהר

למעלה