תודה
ובאמת יש לי הרבה מסרים אבל לא מצליחה לפתוח אותם,כך שזה נשאר בארכיון אני בהחלט מקבלת עכשיו יותר תמיכה ואהבה ואולי זה מוזר להרגיש את זה ולשנות דברים זה נורא קשה. מתגעגעת לג'ול אבל צריכה לדאוג לעצמי קצת ולהתקדם,אני נורא מקווה שהתקופה הזו איך שהוא תעבור ואצא מזה,בעיקר מטרידות אותי המחשבות על אלוהים,שאולי בכלל משתמש בכולנו כקורבנות,זה נראה שהוא אוהב את זה,את כל חיבוטי הנשמה,התהיות והקשיים. בנוסף לשאלות היומיומיות אני חושבת כל הזמן על האוכל שמכניסה לפה ואולי הוא בכלל רואה את מה שאני כותבת כאן..זה כמו אבססיה כזו שמטרידה אותי,הנה הבאתי לך מסרים ורמזים ואת לא שומעת לי ובכלל,ג'ול נמצא אצל משפחה דתיה עכשיו שזה מבלבל יותר,אפילו הוא,כשראה אותי עם מכנסיים,הוא אומר לי"את לא בן,למה את לא לובשת חצאית"? והוא רק בן שלוש וחצי. כפי שאת מבינה(שלא כולם כאן הבינו),אחרי משבר נפשי,שואלים הכל על הלך החיים שלך וכל הסובב,הכל התפרק לי,וזה די ברור שאשאל שוב את השאלות על קיומו של האל,שלפי הנסיון,רגשות שלי,די נראה לי שיש מי שמסובב את העולם,ואני רק תוהה מה עלי לעשות,כי יש כלכך הרבה דרכים בעולם,כלכך הרבה אמונות שאני קצת אבודה באמצע.