אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo13.gif

המחשב סוף סוף (וברוך שפטרנו), בקאמבק מרענן, אבל עם שולחן עבודה ועיצוב מכוער מתמיד
וגם, קצת כואב הגרון, אבל מה לא עושים כדי להגיע לבית ספר
אז... אלבום השבוע?

AeroTom

New member
3 השבוע -

The Black Crowes - Lions (הגיע השבוע והשלים לי את הדיסקוגרפיה) Aerosmith - Toys In The Attic Free - Fire & Water

Absolut3sbk

New member
Pink Floyd- Dark Side of The Moon

טוב עדיין אין לי אותו, אבל סאמק אני חייב אותו!!!

אין לך?

אני לא אכיר בך יותר. סתם קניתי אותו לפני שנתיים או משהו אז אני סתם מחרצפת במוח. אלבום מיוחד.

dirty boots

New member
אני צריך לשלוף אותו שוב

מתישהו לשמיעה. בזמנו חבר שלי צרב לי כמה וכמה דיסקים מהדיסקים של אבא שלו, ובזמנו די אהבתי אותו, אבל הוא נשמע די כאוטי ומבולגן. אולי נבדוק עוד הלילה

Sum41xGiRL

New member
יש לי הצעה בשבילך , חבר

תשנה את שם הפינה ל"אלבומי השבוע שלכם" כי הרוב נונתים יותר מאלבום אחד, Husker Du - Zen arcade מה יש להגיד עליו? מלודית פופ קליטות עם גיטרות וסאונד מלוכלך, הלהקה הזאת מדהימה אותי כל פעם מחדש..

cameled

New member
Deep Purple-Shades of Deep Purple

פשוט אלבום בן זונננננננננננננננננננננננננננה

Davidson

New member
התלהבתי בהתחלה, נרדמתי מאוחר יותר

זו פשוט מוזיקה מתה וחסרת כל ריגוש\אנרגיה, בשבילי. כל איש וטעמו, אני מניח.

sharzoe

New member
לפי דעתו של חבר טוב אז

האלבום הראשון הוא ממש emo למהדרין.. אני בכ"ז רואה בהם hardcore punk (עם שירידי אימו- ואין לי בעיה עם אימו). ענקיים.

Sum41xGiRL

New member
האימו התפתח מלהקות

הארדקור פאנק כמו מינור ט'רט, דה פיית', הוסקר דו

Sum41xGiRL

New member
זה לא.

זה עובדה. מינור ט'רט, דה פיית' היו הראשונים ש"התרכחו", עד אז הטקסטים בהארדקור היו יותר קשיחים, פוליטים(השפעה של הדד קנדיז) אבל הלהקות האלו התחילו לעשות שירים מהלב, למשל כמו כל הקטע של הסטרייט אדג', זה דבר רחוק מהאימו, אבל כל אלו היו דברים כנים שאיאן מאקיי רשם בשירים שלו.. וגם המוזיקה של להקות כמו RITES OF SPRING או EMBRACE ולהקות אימו ראשונות מאותה התקופה נשמעו די דומה להארדקור פאנק של אותם הימים. בכל מקרה, כל האימו התחיל מהבסיס הזה של המילים הכנות של מינור ט'רט ודה פיית'..

sharzoe

New member
תקשיב, Hüsker Dü הוציאו את אלבומם

הראשון, zen Arcade לפני rites of spring, אומנם באותה השנה (84). והוא היה מאוד אמוציונלי מבחינה ווקלית, והמלים היו מאוד מלודיות (אומנם ההגשה לא) בשונה מהארדקור פאנק שהיה לפניו. אז כ, להקה זו היא להקת האימו הראשונה.

Sum41xGiRL

New member
שוב אני אחזור

המוזיקה לא הייתי אמוציונלי אז מה, המילים של דה פיית' היו יותר אמוניונליות משל הוסקר דו כבר ב83 והם לא נחשבים לאימו.. ריטס אוף ספרינג הם אימו, הוסקר דו הם לא.. תפסיקי לזבל בשכל.. שוב אני אגיד את זה, הוסקר דו לא אימו.. המילים רגשניות, והסאונד של הארדקור, וזה משנה הכל הארדקור שהיה לפני הוסקר דו = דה פיית', מינור ט'רט( שני להקות בסיסות מאוד לאימו) ריטס אוף ספרינג, הם הראשונים.. אני לא אמשיך את הנושא, זה כמו להגיד מי עשה פאנק קודם, הסטוג'ז או הראמונז

sharzoe

New member
סיגנון של אימו לא מוגדר כמו שאתה

מנסה להציג את זה. תברר קצת ותראה שאני צודקת. האלבום הראשון שלהם הוא אימו, והשאר לא. אם אתה רוצה שאני אדבר דיכוטומית, כמוך. למרות שיש הרבה אפור באמצע.

למעלה