אלבום השבוע

sharzoe

New member
להקות אימו הן כ"כ שונות אחת מהשנייה

זה ממש בחירה חופשית של סגנון

Hangman Jury 87

New member
Incubus- S.C.I.E.N.C.E.

לאחר ששמעתי את כל האלבומים שלהם ואת כולם אהבתי, זה האלבום הטוב ביותר שלהם. אחריו- A Crow Left Of The Murder

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo3.gif

Alice In Chains-Unplugged אמנם הוא כבר היה אלבום השבוע שלי, אבל בזמנו לא שמעתי והערכתי אותו מספיק. השילוב קולות של ג'רי ושל ליין מדהים, השירים והעיבודים מדהימים, יש לי הרגשה שאני הולך לשמוע עוד הרבה את השיר הזה, ועוד בחורף

rainbow 1974

New member
מצטרפת../images/Emo13.gif

בדיוק קניתי אותו שלשום :) הופעת האנפלאגד הכי טובה שהייתה לפי דעתי.. (מקום שני סטון טמפל פיילוטס)

Davidson

New member
כיף להיסחף, נכון? ../images/Emo8.gif

סתם, נו, אל תקח אותי ברצינות. זה אלבום נהדר, ואחד מ100 האלבומים שלי לאי בודד.

Sum41xGiRL

New member
דת.

עוד מלפני הספירה(אחרי סיפור נוח) נהג האדם להמאין באלילים כלשהם.. אם כן, תופעת הדת המונותאיסטית הופיעה בקרב העם היהודי ועד המאה השניה לספירה הצליחה להשתלט על מרבית העולם, מיליוני מאמינים בשלושה סוגים של דתות.. אבל האם זה נחוץ? האם באמת שווה להקריב את החופש שלך ולהיות בדיכוי בשביל פולחן?

sharzoe

New member
אם תלמד פילוסופיה של הדת- אולי משם

תבוא הישועה. כלומר, התשובה. למרות שהשאלה שלך היא רטורית.....

תשמע

לא קתולית לא אורתודוקסית. לא ממש אכפת לי מה אני בגלל שאני לא בחרתי להוולד כמו שאני ולכן אני גם לא מאמינה בפטריוטיות אנד שיט אבל אפשר להתייחס לזה כמעין סוג של מוצא אתה יודע? בן אדם שלא מאמין הוא עדיין יהודי. זה נכון גם לנוצרי ומוסלמי וכ'ו. אבל לפחות קריסמס חוגגים פה

Sum41xGiRL

New member
זה לא בדיוק ככה

העם היהודי הוא בעצם שריד של העם העיברי שרובו נכחד מהעולם אותו העם שניצל היה שייך לשבט יהודה, ובגלל זה קיבלנו את הכינוי "יהודים".. בגלל שגם דתנו במנהגים איתה שונה היא גם קיבלה את השום "יהדות" וכך נוצר שהעם קראוי על פי הדת.. אבל זה לא ככה בנצרות או בכל דת אחרת.. ניקח לדוגמא אתיאסט איטלקי, הוא לא יחשב ל"אתאיסט נוצרי" אלא לאתיאסט איטלקי.. ובכן, האם נולדת כנוצריה? אם את היום מגדירה את עצמך כאתאיסטת, את לא יכולה להגדיר את עצמך כנוצריה גם.. אלו שני דברים שונים בהחלט(אני מקווה שאת לא מתבלבלת בין אגנוסיזם לאתאיזם)

למעלה