אלבום השבוע

לא אני מכירה את האלבום ממזמן

אבל התחשק לי להקשיב לו אני אתאיסטית תודה. עכשיו ביי יש לי אוכל סיני לזלול

One Echoe

New member
כבר כתבתי, שזה היה בציניות.

אז בשביל מה לחזור על זה שאת אתאיסטית?

Davidson

New member
הראשון של הסמית'ס ../images/Emo22.gif

ואינך לבד, ינאי. גם אותי תקף כאב גרון (חלש, אמנם) הבוקר.

oasisssss

New member
בדיוק גם אני באתי לכתוב אותו ../images/Emo3.gif

ואז ראיתי את ההודעה שלך

One Echoe

New member
led zeplien-the houses of the

holy. אלבום שקניתי לפני חצי שנה, וחזרתי לשמוע. אני רוצה להגיד שזה אחד מהאלבומים הטובים ביותר שנוצרו בכל הזמנים.

sharzoe

New member
Patti Smith- HORSES

אוח, אלבום מעולה. עוד במערכת שלי- King crimson- red ואחרון חביב במערכת- The velvet underground & nico (האלבום עם הבננה....) (כפי שהבנתם, זו מערכת של שלושה דיסקים....)

Rusty Cage

New member
../images/Emo109.gif

Jefferson Airplane-Surrealistic Pillow (גרייס סליק הזאת פטישית
) Pink Floyd-Animals

One Echoe

New member
Animals../images/Emo99.gif

מתאר בצורה מדהימה את חוות החיות, איזה אלבום, איזה.

epitaph

New member
כמה...

Giles, Giles & Fripp - The Cheerful Insanity of... האלבום היחיד שהוציא ההרכב שממנו צמח לבסוף ההרכב הראשון של קינג קרימזון, מדובר בפסייח פופ קליל אבל די ממכר. Camel - Gods of Light 73-75 לקט שירים בהופעות מהשנים הנ"ל, יצא בהתחלה כבוטלג ולאחר שהלהקה התחילה לקבל תמלוגים הפך לחוקי, מומלץ במיוחד למי שאוהב את ההרכב הראשון של קאמל, השיר הראשון הוא די נדיר, נלקח מהגייזי טראקרס 73.

ita89

New member
יש כמה שמתנגנים אצלי עכשיו

The Doors - Strange Days אין מה להגיד פשוט אלבום מעולה, אולי הכי טוב של הדלתות. Funkadelic - free you mind.. and your ass will follow האלבום הראשון של חבורת ג'ורג' קלינטון האגדי, מלא בFאנקיום עצבנית אם ענני פסיכדליה כבדים. The Roots - The Tipping Point לא בדיוק רוק אבל בטח שהיפ-הופ פילדלפי משובח, האלבום הכי חדש (בינתיים) של להקת ההיפ-הופ הכי טובה בארה"ב.

epitaph

New member
פאנקדליק...

תיקון קטן, זה האלבום השני שלהם, הראשון פשוט נקרא פאנקדליק, סלף טייטלד שכזה. אגב, גם הוא מומלץ.

ita89

New member
נכון, וגם יש לי אותו

מומלץ השיר funky dollar bill מ- free your nimd and your ass will follow.

למעלה