אכן... תמונות קשות...

אתה לא הורס

ואני מבינה את המקום שממנו אתה בא, אבל פיספסת אותי... דיברתי על עצמי. על עצמי בלבד. על התחושה שלי בערב שראיתי את התמונות, ועל התחושה שלי בבוקר שראיתי את התמונות. לפעמים אני נראית לעצמי ממש מכוערת, לפעמים אני נראית לעצמי ממש יפה, לפעמים אני מרגישה הכי שמנה בעולם, לפעמים אני מרגישה פשוט אשה. קשה לי להאמין שאין אדם שפעם הסתכל על התמונה שלו ואמר בואנה.. נראתי פשוט זוועת עולם. אם אני אחזור למשקל הקודם יהיה לי עם המון מה להתמודד אבל האמונה שלי בעצמי חזקה מזה, אני אעשה הכל כדי לא לחזור לזה. שוב, אני אזכיר, זה הבלוג הפרטי שלי בו אני כותבת על עצמי בלבד, על התחושות והמחשבות האישיות והפנימיות שלי. אני לא נציגת השמנים עלי אדמות ולא כותבת על אנשים שמנים. אני כותבת על אשה שמנה אחת, אור. אני. ועוד דבר להזכיר... בבלוג שלי כתוב שאני צריכה להוריד 80 קילו.. ירדתי רק 17 בינתיים. אני עדיין שמנה, אל תשכחו את זה. ואל תשכחו שאם אני מעבירה ביקורת על שמנה, זאת השמנה שאני, ולא אף אחת אחרת. לילה נפלא אור

עופר 123

New member
רק על משמניי לספר ידעתי

נפלא שדיברת על עצמך. הבעיה היא שכאשר אדם מסתכל על עצמו ויורד על עצמו (או על מי שהיה) רק בגלל מימדיו - אז אני לא בטוח שהוא למד משהו בהלכות קבלה עצמית. אני מקווה שתגשימי את חלומותיך, אבל בדרך לשם, אל תשנאי את מי שהיית (כן, כן, אני יודע. חס ושלום, ממש לא שונאת. רק מכנה את עצמה "מסמך אנושי מזעזע"). בעניין "זה הבלוג שלי" - ברגע שאת מעלה את ההודעה בפורום, הרי שאת מעלה את מחשבותיך ואופן כתיבתך לדיון. ככה זה עובד בעולם הפורומים. כתבת משהו, צפי לתגובה. בנוסף, את גם מזמינה את כולם לעשות זאת בכיכר העיר המרכזית של "שמנות ויפות" באופן עקבי ומשאירה את אופצית התגובות לצופים. אין פה "זה הבלוג שלי ואני כותבת על עצמי". כתבת? פרסמת? אנחנו לא חייבים לקבל את הדברים, ויכולים גם לפרש אותם בעוד כמה דרכים. בעניין ה"אני עדיין שמנה", זה קצת מפחיד. אם לפני 17 ק"ג "היית מסמך אנושי מזעזע", מי יודע לאילו כינויים תגיעי במינוס 80 ק"ג. לילה מהמם עופר

בהחלט נפלא

ואני לא מוצאת בזה שום בעיה, לא מתפקידך ללמד אותי משהו בהלכות קבלה עצמית ולא כל אחד חייב ללמוד הלכות בקבלה עצמית. גם מתפקידי להחליט אם אני שונאת או לא שונאת את מה שהייתי. והציניות שלך במשפט בסוגרים, לא עושה לך טוב. בנוגע לבלוג, כבר עניתי לך בהרחבה ואני לא מתכוונת לעשות את זה שוב. צר לי שמפחיד אותך לאילו כינויים אני אגיע, ולא משנה מה יהיה הכינוי, הוא יהיה שלי, והוא יהיה עליי. יום נפלא אור

ומי אמר שבן אדם

חייב להגיע למצב של לאהוב את עצמו כשמן? זה גם עניין של הרגשה וגם עניין של טעם ואם בן אדם אוהב את עצמו יותר במראה כמה קילו פחות זה לא אומר שהוא לא אוהב את עצמו זה רק אומר שהוא אוהב את עצמו יותר במראה מסויים מאשר במראה אחר. הדרך שלך עופר נהדרת למי שאוהב את עצמו שמן ומרגיש שרק בגלל החברה הוא סובל מבעיות כאלו ואחרות של דימוי... אבל אין שום דבר רע בלאהוב את עצמך יותר לאחר שנוי אתה לא יכול להמציא מן חזון שהגשמתו תושלם ברגע שכל השמנים יאהבו את עצמם כשמנים יש כאלו שלא רוצים להיות שמנים ואם הם מסוגלים לעבור את הדרך הקשה הזאת של הדיאטה, ולהגשים לעצמם את הרצון , חוץ מסחטיין אני לא יכולה להגיד להם כלום. לדעתי? כל הכבוד לה.

li 3 האחת

New member
היי...

לא מרבה להשתתף פעיל בהודעות אבל הפעם הרגשתי צורך להגיב.. קודם כל ישר כוח על הדיאטה כיף לקרוא אותך... גם אני הרגשתי בדיוק לפני שבוע כמוך הוצאתי מהאלבום תמונה שלי מלפני שנתיים כדי להראות אותה למנחה בקבוצת תמיכה.ואיך שהוא רואה את התמונה הוא שואל תגידי זו אמא שלך??אני נאלמתי דום לא הגבתי כמובן שאחרי שניה צחקתי ואמרתי זו אני לפני הדיאטה והוא אמר לא להאמין אכן תמונות קשות לכן הרגשתי הזדהות...הרב בהצלחה בהמשך הדרך...

כל הכבוד אור על ההתמדה...

והצלחה גדולה בהמשך הדרך!!! (בקרוב אצלי...) וכל הכבוד גם לעופר שאף פעם אינו שוכח את מטרת הפורום ומוכן להתעמת עם כל העולם ואשתו כדי להשיג מטרה זו. בין אם מסכימים עם עופר ובין אם חולקים עליו, התעקשותו על דעתו וערכיו ראויה להערכה.

תודה יקירתי

זאת ההתעקשות הבלתי פוסקת למצוא רע שיכול לפגוע בו בכל דבר אפשרי, היא זאת שלא מגיעה עליה יותר מידי הערכה. בקרוב אצלך (כרצונך) :) אור

קוראת אתכם , אותך

לא מעט וגאה בך על מה שעברת ועוברת , ההתמדה והמסירות הזו ראויים ל
. עם זאת אני בדיעה של חשוב לדעת מי ומה את ומה את שוווה. בלי שום קשר למה שהיית ומה תהיי בעתיד. הרזון או השומן לא הופכים שום אדם לשונה או גוש של ,,,, לנו כפורום אשר מקבל את האדם כמו שהוא צורם לראות את המשפטים הללו של גוש שומן וכו',,, כי לא כך הדבר ולא ככה את. מותר לך לשנוא את המראה בעבר ולאהוב את העתיד שהרי למען העתיד אנו חיים. תעשי מה שטוב לך ומה שאת מרגישה נכון לעשות. גאה בך כבר אמרתי?

יקירתי

זאת היתה ההרגשה האישית שלי באותו רגע. זה מה שעבר לי בראש, וכמנהגי, זה מה שהעברתי לנייר, או במקרה הזה לבלוג. דיברתי נקודתית על המראה שלי. שלחתי לאחותי את התמנות של הלפני ואחרי והיא כתבה לי: "הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך הוא שבכמות העצב שירדה לך מהעיניים בטח ניתן למלאות כמה טרגדיות אוניברסאליות." אין מה לעשות, נראיתי זוועה בתמונות האלו, וכמו שטלי כתבה ועניתי לה בבלוג, אולי מתישהו אני אסתכל עליהן ואראה דברים אחרים לגמרי. תודה כבר אמרתי?
אור

אני מסכימה עם אור

אני יודעת שכאשר עשיתי דיאטות בחיי וירדתי במשקל תמיד כשהסתכלתי על התמונות שלי מעברי השמן חשבתי לעצמי בלב "ואוו,איזה שמנה הייתי". אולי לא הייתי מקצינה את זה כ"כ. אבל העובדה היא שאם היה לי רק קצת מכוח הרצון של אור ושל עוד אנשים מהפורום שהחלו דיאטה הייתי מאוד שמחה לשנות משהו. ולא מתוך שנאה לגוף שלי אלא מתוך הידיעה שאני רוצה וצריכה (מה לעשות עופר,ביומיום זה מקשה מאוד על החיים,תגיד מה שתגיד!!)לעשות למען ביראותי הפיזית,וכן,גם הנפשית באיזה שהוא מקום. אני לא יכולה להעיד שלמרות שאני אוהבת את הגוף שלי אני לא אוהבת את הקושי שיש לי בדברים מסויימים שקשורים לגודלו. למשל,אני מתה למצוא מגפיים ולא מוצאת כי הרגל שלי רחבה מידי. או כל מיני דברים אחרים. אני גם חושבת שמאחר ולכל אחד יש את הזכות המלאה על גופו יש גם את הזכות המלאה על מחשבותיו ולכן מבחינתי כל מה שאור כתבה על עצמה מתייחס אך ורק לעצמה-לאור. אור,כל הכבוד לך. תדביקי אותי בכוח הרצון. בהצלחה !!

ועוד דבר ששכחתי להוסיף...

אני בטוחה שאין פה אדם בפורום שלא היה רוצה לרדת במשקל מעט. השכם וערב כשהופיעו פה הודעות על ירידה במשקל בדרך פלא כל שהיא הרבה אנשים כתבו שלו יכלו היו עושים זאת. עוד לא שמעתי מאף אחד שירד במשקל וראה במקרה ברחוב אדם שמן אומר "אחחחח,לו יכולתי להיראות כמוהו/ה...".

אוף,מה יהיה איתי היום???

"אני לא יכולה להעיד שלמרות שאני אוהבת את הגוף שלי אני לא אוהבת את הקושי שיש לי בדברים מסויימים שקשורים לגודלו." התכוונתי לכתוב שאני יכולה להעיד שלמרות שאני אוהבת את הגוף שלי קשה לי להתמודד עם קשיים שיש לי באחזקת גוף במימדים האלה. מודה.

מסכימה עם כל מילה

חלק גדול מהעניין הוא שכשהייתי במשקל ההוא, לא הייתי מודעת לאיך שאני נראית.. אני נראיתי לעצמי שונה לחלוטין ממה שראיתי בתמונות.. אני חושבת שהעובדה היא שבהחלט יש לך כח רצון. דיאטה לא קשורה לכח רצון בלבד... ואני לא חושבת שכל אחד שלא עושה דיאטה הוא חסר כח רצון או חסר עמוד שדרה או חלש אופי כמו כל מיני דברים שגאונים קטנים חושבים עלינו השמנים. אני חושבת שזאת נקודה בחיים שכל אחד מגיע אליה כשהוא מוכן לזה באמת. הייתי שמנה כל החיים שלי ואף פעם לא עשיתי דיאטה. אפילו לא פעם אחת, אבל בוקר אחר התעוררתי, החלטתי ועשיתי. אני מאמינה גדולה שהכח נמצא בתוך כל אחד ואחת מאיתנו, הכח לכל דבר קיים, התפקיד שלנו הוא פשוט למצוא אותו ולפעול יחד איתו. מקווה שתגשימי את עצמך, ואת מומזנת להדבק בכל רגע שתרצי
תודה כבר אמרתי? אור

אם לא היית כל כך אמיתית

לא היית גוררת אחרייך כל כך הרבה תגובות ואני מצדיעה לך על זה

למעלה