אכן... תמונות קשות...

אכן... תמונות קשות...

"...מעולם לא הרגשתי כל כך שמנה כמו שנראיתי, מעולם לא ראיתי שאני כל כך שמנה. הסתכלתי על האשה הזאת, בתמונה לפני הדיאטה, ולא זיהיתי אותה. עוד לא בת 24 ונראית בת 40. נראית זוועה..., להמשך...

T i g e r R o n

New member
אכן חברים טובים...

וגאים

עופר 123

New member
לא רוצה להרוס....

אבל אני מקווה שאת לא מסתכלת על שמנים אחרים כעל "אכן, תמונות קשות" ו"מסמך אנושי מזעזע". כשסמדר שיר דיברה באותו אופן על שמנים באופן כללי, צלבנו אותה, כזכור לך. תיזהרי לא להפוך לאלו שהורידו, "ראו את האור" ומתסכלים על עצמם כעל מזעזעים. אם יום אחד תחזרי למשקל הקודם (וזה רק אם, ברור שזה לא יקרה), את תצטרכי להתמודד עם עצמך ועם איך שקראת למה שנשקף בעינייך "אכן, תמונות קשות".
ע'

T i g e r R o n

New member
ההרס הוא שלך בלבד../images/Emo70.gif

אור התייחסה אל עצמה..
אור ראתה את התמונה שלה
ההכללה פה היא שלך.. ההשוואה לסמדר שיר.. לא מתאימה.. ובטח לא מוסיפה לך כבוד
בטוחה אני.. שאפילו אתה יודע להבדיל בין ביקורת עצמית לבין הכללה גורפת! מאוד מקווה שלא יגיע היום שאור תחזור אל מישקלה הקודם.. ומאחלת לה מפה.. שגם אז תראה את עצמה מאותו האופן ותטפל בזה
חזקי ואימצי אור

עופר חלס!!!../images/Emo5.gif

במקופ לפרגן לה אתה מוצא להגיד שטויות.בסדר הבנו פה שאתה אוהב שמנים ושמנים זה "יפה" זכותך לחשוב ככה כמו שאר חברי הפורום אבל יש כאלה שחושבים אחרת: תפרגן לה מגיע לה היא עובדת על זה קשה מאוד בניגוד לאחרים היא החליטה להיות בריאה יותר ועל כך מגיע לה הרבה פירגון.

טוב מה אתם רוצים??

היא פרסמה את זה בפורום שדוגל בקבלת השמן הגיוני שעופר יגיב ככה זה כמו שקרניבור יפרסם פוסט על תאוות בשר בפורום צימחונות צריך גם לכבד את מסגרת הפורום ואין זה נוגד את כל הכבוד שמגיע לבחורה

עופר 123

New member
"עופר חלס"?

סחתיין על העבודה הקשה וגו'. עם זאת, כאשר היא מסתכלת על תמונה של אשה שמנה היאחושבת שהיא "נראית זוועה. לא ראיתי פנים.. ראיתי גוש ענק של שומן עם עיניים אף ושפתיים.". מאמנת יקרה, גם את שמנה. רק תוודאי שזו שאת מפרגנת לה בעידוד רב ונמרץ לא חושבת שאת, כשמנה, נראית זוועה, גוש ענק של שומן עם עיניים אף ושפתיים. אני מקווה בשבילך ובשביל הרבה שמנמנות אחרות שהיא מסתכלת עליהן בלי לחשוב שהן "מסמך אנושי מזעזע" ושהן "תמונות קשות" כפי שהיא מתייחסת לעצמה.
עופר

לא חושבת שלזה אור התכוונה

היא דיברה אך ורק על עצמה- ואם היית קורא באופן קבוע את הבלוג היית רואה גם רשומות אחרות על ההתבטויות שיש לה ועל דרך ההסתכלות שלה על נשים שמנות אחרות או על אנשים שלא בהכרח בחרו בדרך הדיאטה. היא דיברה אך ורק על עצמה ואפילו זה שאמרה "תמונות קשות" היה בהומור ובצחוק. ההבדל בין סמדר לשיר לאור הוא שאור דיברה אך ורק על עצמה, התמונות הקשות האלו מזכירות לה את כל התהליך שעברה, איך שהייתה לפני, מה חשבה לפני ובעיקר לדעתי איך הרגישה פיסית לפני שאין כמו תמונות להמחיש לנו לפעמים דברים כאלו.

chicka

New member
ויחד עם זאת...../images/Emo62.gif

אני מפרגנת לאור מכל הלב, אני קוראת את הבלוג שלה ויודעת איזה מאמץ היא משקיעה וכמה מורכב התהליך. כולנו היינו שם. ובכל זאת, כשמרזים...משום מה הזכרון שלנו מתקצר. גם אני הייתי שם. מסתכלים על תמונות של "לפני" ואומרים "אלוהים, איך יכולתי להראות ככה" או כל בחירה אחרת של מילים.... אני חושבת שכמקבלים החלטה לפרסם קישור לבלוג, צריכים לצפות גם לתגובות כאלו. גם אם היא דיברה על עצמה בלבד, טבעי שאדם שקורא את דבריה ירגיש הזדהות או הסתייגות. יש משפט מאד פשוט שאומר "אף פעם אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך" ולכן גם כשיורדים במשקל והחיים מסביב הופכים לאושר עילאי מאין כמוהו, זה עדיין לא הופך את העבר שלך ל"מסמך אנושי מזעזע" או "תמונות קשות". אור, בהצלחה בהמשך
ואל תחמירי עם עצמך כ"כ...גם "אז", הייתי אנושית ולא מזעזעת.

נגה יקרה

לצערי, הזכרון שלי לא ממש קצר. אני חושבת שאחד הסיבות שהגעתי למצב של השמנה כל כך קיצונית, היא הנוהג שהיה לי לעצור הכל בפנים, לסגור, לכסות, להפנים. היום אני מוציאה הכל החוצה. אני לוקחת בחשבון שיש אנשים שמסתייגים, אין לי בעיה עם זה, אני יכולה להבהיר את עצמי ואת הנקודות שלי שוב ושוב במידה ומישהו מפספס את הכוונה שלי או משייך אותה לנושא אחר. אני מזכירה לעצמי יום יום מאיפה באתי, אבל גם לאן אני הולכת. אם היינו מכירות יותר היית יודעת שאחד ממשפטי המפתח שלי הם "דע מאיפה באת ודע לאן אתה הולך". ירדתי במשקל, נכון, אבל החיים עדיין לא הפכו לאושר עילאי, הלוואי ויהפכו החיים של כולנו, אבל המציאות היא אחרת. מסמך אנושי מזעזע ואכן תמונות קשות, אם תשימי לב, נכתבו בתוך גרשיים, כשהם עלו לי בראש, זה היה די בצחוק, נזכרתי באיזו תוכנית סאטירה שהשתמשו בביטויים האלו וזה בדיוק מה שהרגשתי, שוב, הרגשתי כלפיי עצמי בלבד. אני חושבת, שמה שקרה לי הוא העניין שלהיות שמנה צמחתי עם השנים ולא ראיתי שינויים דרסטיים, ועכשיו, בשלושה חודשים הורדתי משקל די משמעותי, את השינוי הזה ראיתי, אבל אתמול בערב היתה הפעם הראשונה שראיתי תמונה מול תמונה, אז ועכשיו, והזדעזעתי. אני מודה. פשוט ראיתי איך נראיתי, בעיניים מפוקחות יותר. תודה על כל מילה, אוהבת את דרך ההתנסחות שלך, אור

../images/Emo45.gif מסכימה עם נוגי

בהחלט כל הכבוד לאור ואפילו יותר מזה , כאחת שכבר ירדה כמה וכמה פעמים בסביבות 40 ל 50 קילו במהלך חייה , אני יודעת שכאשר מסתכלים על התמונות שלנו שהיינו יותר שמנים , זה מוזר, זה אפילו מלחיץ , ומה לעשות הפנים מקבלות פתאום פרופורציות אחרות , התוים יותר בולטים , וקשה לנו לראות שהיינו כל כך גדולים ובאותה תקופה לא יחסנו לזה חשיבות או שכןיחסנו אבל לא עשינו כלום כדי לשנות. מכל הבלבול מוח מה שאני מנסה להגיד זה , שאור אני גאה בך ועברתי תהליך דומה לשלך והלוואי שכשאני יורדת במשקל הייתי מסוגלת להסתכל על התמונות שלי ולא להחמיר עם עצמי כל כך , כי בסופו של דבר אנחנו אותו בן אדם אם אותה נשמה וחבל שאחנו כל כך שופטים את המראה שלנו . אז המון בהצלחה בהמשך גאה ב ך ללי

למעלה