אכזבת קודקס

Anabol

New member
כי כשיש מטרה

ובעיקר מטרה חשובה כמו מציאת התמחות, לא לוקחים סיכון. המטרה היא למקסם את הסיכויים למצוא התמחות. כך שקודקס+מרכז השמה>רק מרכז השמה. מרכז ההשמה אצלנו, לדעתי, אפילו יותר טוב בכל שאר האונבירסיטאות ועדיין כדאי לקבוע כמה ראיונות דרך קודקס. מה יש להפסיד לעזאזל?

שלוות נפש

איכסה, שנאתי ללכת לראיונות. אז אם כל ההליכה הזו לראיונות גם היא נחשבת בזבוז משאבים, הדבר היעיל הוא למצוא את הדרך שתביא לך באופן היעיל ביותר את ההתמחות. ולכן אני העדפתי רק מרכז השמה על פני מרכז השמה + קודקס (אם כי, כשאני חושבת על זה, אצלנו קודקס לא היה בחינם). הלכתי לפחות ראיונות, כשכל הראיונות הראשונים היו בתוך האוניברסיטה עצמה, ורק מעטים מהשניים מחוץ לאוניברסיטה. יעיל מאד. (אז מה אם בסוף סגרתי במקום אחר?) בקיצור, יעילות היא לא רק להשיג כמה שיותר ראיונות, אלא גם לסבול כמה שפחות. ומכיוון שראיונות = סבל, יש גם אינטרס לצמצם אותם. פרדוקס

Anabol

New member
כמו שאת תמיד מבקרת אותי לגבי ההודעות שלי

בכך שהדעות שלי, הן רק שלי ולכן הן תקפות רק אליי, כי אני כך וכך, אני חושב שהסיטואציה פה דומה. יש סיבה טובה מאוד למה לא היית צריכה ראיונות, נכון? ללא קשר, רוב האנשים לא בהכרח סובלים בראיונות, ואני חושב שקשה להתווכח שכדי לסגור התמחות כ-ד-א-י ללכת לכמה שיותר ראיונות. חוץ מזה, שעדיף להתסכל על ראיונות כרע הכרחי לצורך השגת המטרה.

מועד הרשמה לקודקס: ינואר 2011

מספר הודעות מאז הרשמה: אחת. זו. נו, באמת. זה ממש מעליב את האינטליגנציה שלנו כבר. החבר'ה פה רגילים כבר לכל מני מוסדות שמנסים להעלות את קרנם באמצעות פרסומת "סמוייה". זה עושה רק רע למוסדות האלה.

slcpLAW

New member
קודקס אכזבו גם אותי בינתיים

כבר כמה חודשים שאני רשומה שם, ונתחיל בזה שלמשרדים בכלל אין אופציה לשלוח כי כולם מבקשים דרך קודקס שאהיה רשומה במנוי בתשלום. כך שזה מועיל רק למשרות ממשלתיות בעצם. ובינתיים לא קיבלתי אף זימון. קיצר הבנתי כבר שצריך לשלוח עצמאית דרך מיילים או דואר למשרדים בעצמי.

למעלה