אכזבה מ"עונות"

אני בחיים לא שולחת לתיקון בחנות

זו תמיד אכזבה וזו תמיד עבודה באיכות נמוכה ומזעזעת. יש לי תופרת שעושה לי את כל התיקונים שצריך (תפירת חורים, מכפלת, הצרה) בגג של הגג 30 שקל וזה עוד בחיפה היקרה (בראשל"צ הייתה לי תופרת שעשתה את כל זה בחצי מחיר) וגם עומדת בזמנים בנוסף לכל. נראה לי פשוט כדאי יותר. אין ספק שזה פשוט סיפור מעצבן ומרגיז!

Agnetta

New member
אני לא מתפלאת על האכזבות מ"עונות"

אף פעם לא קניתי שם, גם בתקופות רזות יותר וגם בתקופות המלאות יותר. האיכות - על הפנים, חוטים יוצאים, בדים פשוטים. ואני מבקשת סליחה מכל מי שכן אהבה אי פעם עונות. זאת דעתי בלבד, על סמ ך נסיון שיטוט בחנויות כבר הרבה שנים. המידה שלי במתאים לי 5-6, ולא משתנה כבר כמה שנים מאז הלידה. בשנה שעברה חיפשתי משהו ספיציפי בקיץ ומדדתי ב"עונות" כמה דברים שפשוט לא ישבו טוב עלי, והם היו "מידות נדיבות" בדיוק כפי שצויין על התג. ובהחלט, המידות שלהם קטנו, הסחורה לא איכותית ואין סיבה לקנות שם. וזה לא סותר שעם "מתאים לי" יש בעיות גם כן של הקטנת המידות הגדולות וככה גם עם רשת "אישה אישה" ו ג'אמפ" ו"קרייזי ליין". אם אחת העובדות שלי שהיא מידה 42 מתלבשת באופן קבוע בקרייזין ליין צריכה מידה 46 (והיא לא השמינה בודאות!) זה אומר שהמידות המצטמצמו. זאת מגמה של השוק עם כל הנילווה לזה ואין מה לעשות, טוב שיש אלטרנטיבות אחרות, ברוך השם לא חסר! צריך רק לחפש וצריך זמן למדוד.

גיליתי סניף עודפים שלהם

בקניון לב המפרץ, נכנסתי בשביל למצוא לי בגדי הריון. המחירים שם היו הרבה יותר נמוכים ממה שרשמת..! קודם כל- 50% על כל החנות, והיה שם מבחר גדול יחסית ובגדים בסדר גמור. לעומת זאת- בסניף שלהם בדיזנגוף סנטר יש בגדים ממש מכוערים ו"זקנים", אז באמת אין לי מושג למה ההבדלים האלו. בכל מקרה, קניתי 5 חולצות ב- 300 שקל. אם אהבת את הבגדים שלהם אולי תבררי איפה יש להם עוד חנויות עודפים- בטח יש שם הנחות יותר נורמליות...

למעלה