אכזבה מ"עונות"

אכזבה מ"עונות"

כיוון שאני בתהליך ירידה במשקל אני משתדלת מאוד לא לקנות יותר מדי בגדים. אתמול קיבלתי מכתב המספר לי על המבצע החדש של עונות- קונים ב400 משלמים 200. הגעתי שמחה וטובת לב ומצאתי כמה מציאות (זה לא היה קל, הקולקציה די מכוערת) הגעתי לקופה וביררתי מחירים ואני רואה שכל פריט יוצא בין 300-400 שקל. מה קרה לימים שהמחירים נעו בין 150-250 ש"ח? מה הקטע במבצע כזה עם כאלו מחירים? בסופו של דבר הייתה בעיה באשראי, חשבתי ללכת להוציא מזומן אך זה נתן לי הזדמנות שניה לחשוב על העניין ואני לא חוזרת לקנות את הפריטים שמצאתי. למה שאשלם מחירים כאלו? אני מעדיפה להמשיך לקנות בבורדו ובג'אמפ.

זה טריק ידוע

מעלים מחירים ומנפחים אותם בכדי שאפשר יהיה לתת על המוצר הנחה כביכול. בשנה שעברה הלכתי לקנות סוודר במשביר בדיוק ביום שהיה מבצע. מסתבר שהעלו את המחיר של הסוודר הפושט הזה לקרוב ל-400 שקל רק בכדי שאפשר יהיה לתת עליו "הנחה" ושיעלה משהו סביב 90 שקל. זה נכון אגב לא רק לחנויות בגדים. גם בסופרפארם נוהגים כך ובעוד מקומות.

בעבר עונות לא היו עושים את זה

שנה שעברה שקניתי באותו מבצע בדיוק זה יצא לי מאוד משתלם (או שזה היה לפני שנתיים, אני לא זוכרת).

bar35111

New member
עדיף ג'מפ.. יש להם בגדים יותר יפים

וצעירים מעונות.... גם בנינה וגם בגולברי אם את עד מידה 46.... קרזי ליין גם יש להם מידות נורמליות עד 50 נגיד 48... עונות יש להם בגדים מבגרים לא ממש אהבתי השנה...

לגבי ג'אמפ-

בתחילת העונה הם די איכזבו, אבל מאז השתפרו מאוד והרבה מהבגדים שלי החורף הזה מהם
אני מאוד אוהבת את ג'אמפ במתחם מגה, אבל חייבת לציין שהיחס בחנות בכפר סבא בעיר השתפר וכבר הרבה יותר נחמד לבקר שם.

מרשמלית

New member
ואני ....../images/Emo99.gif

דווקא פשוט מאוהבת בקולקציה שלהם. וכן גם אני קיבלתי את המבצע שלהם בדואר והחלטתי לקפוץ לראות מה קורה.. אז ככה: מעיל לבן - מדהים לערב - מידה 40 (אבל יש את כל המידות) 2 חולצות שחורות - אחת חלקה ואחת חושפת כתפיים עם ריקמה (גם הם מידה 40 אבל קיים בכל המידות אני יודעת כי אחותי הייתה איתי והיא מידה 58 מדדה אחת מהם אבל לא אהבה את הגיזרה). שרוולון ג'ינס - סקסי מיוחד פשוט מקסים מכנס חום לערב שזור בפסים עדינים בתוך הבד (גם כאן יש את כל המידות). ולאחותי 4 חולצות טריקו יפות מאוד מידה 58. כל הקניה - 1,158 ש"ח + 2 תיקי קטיפה ב- 10 שקלים כל תיק. החנות היתה עמוסה באנשים שמדדו וקנו - ראיתי בחורה שקנתה ים של ג'ינסים - בגזרות ודוגמאות מאוד יפים. כשאחותי מדדה אני ישבתי והצצתי. המון סריגים שווים גם עבים וגם דקים - הצבעים בהחלט מחמיאים לא זועקים הקו בהחלט צעיר ולא מבוגר. אומנם יש דגמים שאני לא הייתי מתקרבת אליהם בחיים בגלל צבעים וסוג של בד ועובי אני אוהבת דברים קלילים ולא סגורים בחזה אלה כאלה שחושפים טפח או יותר (אבל זה טעמי האישי בלבד) אחרים דווקא בהחלט אהבו ראיתי, מעילים לדוגמא עם פרווה בצוואר או חצאיות או מכנסים 7/8. בסך הכול הקולקציה שווה בהחלט - לעומת חנויות אחרות בהם ביקרתי ביום שישי האחרון בעזריאלי הייתי בג'אמפ לא מצאתי אף דגם גם במתאים לי לא מצאתי כלום חיפשתח ג'ינס יפה ולא מצאתי , טרנניג במתאים לי ב- 800 שקל זה מוגזם בפוקוס קניתי יותר יפה בפחות אבל הכל בהחלט שאלה של טעם ! הקניה שלי נעשתה בסניף - נחלת בינימין אני פשוט שנים קונה שם גם כשהייתי שמנה מאוד היחס החיוך האיכפתיות האוזן הקשבת, לא דוחפים לי לא מציעים לי נותנים לי לזרום בחנות פשוט כיף. את השרוולון רציתי במידה קטנה ולא היה - מנהלת החנות עשתה ים של ברורים בכל הסניפים עד שמצאה לי את השרוולון. אז בהחלט היה בכיף אתמול. ושוב אני אומרת אחותי מאוד מאוד שמנה מידה 58 ותמיד היא מוצאת שם בגדים וגיזרות מחמיאות במכנסים בסוודרים במעילים, בחולצות אני לא יודעת אם בכל הסניפים יש את כל הדגמים זה דבר שצריך לבדוק אבל הסניף בנחלת בינימין בהחלט מומלץ בחום. היה שם גם מגוון של תיקים שווים - אני לא אהבתי אבל ראיתי שאנשים קנו. (נ)ועהמחייכת הבוקר במראה - פשוט בשל הסביבה שבחודש האחרון ירדתי ממידה 44 למידה 42!!!!!!

זכוכיות

New member
זה עניין של טעם...

את הדברים שתיארת למשל, בלי להעליב, לא הייתי מעזה להכניס לארון שלי.. הם אובר מגזימים עם הקשקושים...

מרשמלית

New member
אכן כן שאלה של טעם !

הם לא מקושקשים ולא צעקניים ואני השבוע אנסה לצלם ולהעביר תמונה כך שהתיאור שלי יהיה נכון ושקוף למציאות. וציינתי שזה שאלה של טעם !

זכוכיות

New member
ואגב, מזלט על הירידה במידה ../images/Emo13.gif

גם אני גיליתי שאני משתחלת שוב ל42 לפני כמה ימים, אחרי ירידה של 10 ק"ג, עכשיו המטרה היא 40!

מרשמלית

New member
איזה כיף לשמוע !../images/Emo24.gif

מפרגנת לך זה אכן מדהים - אני גם שואפת להגיע ל- 40 אבל לאט לאט ! בהצלחה בהמשך הירידה ובקניות !

DREAM111

New member
מרשמלית תתחדשי גם על הקניה וגם

על המידה. יאללה עכשיו רק לדגמן מספר תמונות.

DREAM111

New member
ליאור בחייאת איך עונות ירוויחו אם

הם לא "ידפקו" אותנו במחירים מופקעים עם מבצעים מצחיקים
חבל מאוד שככה הקניה שלך נגמרה זה רק מראה כמה שהם לא רציניים כלפי הלקוחות שלהם. טוב האמת את זה אני הבנתי כבר שגיליתי שהם הורידו כך את המידות שהיום אני לא יכולה להרשות לעצמי בכלל להיות לקוחה שלהם. ממש חבל.

עד היום לא קניתי בעונות אבל יש לי..

שאלה שאלתית. חוץ מזה שהמבצע שלהם ממש בלוף אחד גדול. המחירים בשמיים ואז מורידים מ-200 ל-200 בכל מקרה ממש אבל ממשש בא לי על החצאית שלהם, זו שמצורפת בתמונה מישהי ראתה אולי או קנתה את החצאית אבל לא באדום אלא בחום או שחור? אשמח לשמוע פרטים. תודה תודה תודה

lee_1

New member
מצטרפת לאכזבה- פשוט מזועזעת מהיחס

ביום שישי לפניי כמעט שבועיים הגעתי עם 5 זוגות מכנסיים לתיקון (מכנסיים של עונות שהמוכרת אמרה לי שהם יעשו לי תיקון כי הם גדולים עליי). שאלתי אותה מתי זה יהיה מוכן? אמרה יום שני שמחה וטובת לב חזרתי ביום שני, ולהפתעתי רק 3 מכנסיים חזרו מה קרה לעוד 2? יש בהם ניטים במקומות שצריך לעשות את ההצרה ושלחו אותם למפעל, אין בעיה, מתי יהיו מוכנים? עוד שבוע (ואת זה המנהלת אמרה! וכששאלתי אותה אם לחזור עוד שבוע אמרה שלא ושהן יתקשרו אליי ויש לציין שביחס מאוד לא נעים) חיכיתי, חיכיתי, ומי לא בא? נכון, שיחת הטלפון. היום חזרתי לשם, המוכרת בדקה- המכנסיים לא חזרו, הלכתי למנהלת אמרתי לה מה קורה? ישר התנפלה עליי שהתקשרתי אליה והיא אמרה לי ש... בקטע הזה עצרתי אותה- אמרתי לה שבכלל לא התקשרתי אליה אז היא אמרה לי "בסדר, אני התקשרתי אלייך" אמרתי לה "לא, אני לא דיברתי איתך בשבוע הזה" היא התחילה לצעוק עליי שדבר כזה יקח אפילו הרבה יותר משבוע כי שולחים את זה לחייט מיוחד ושלמרות שזה תיקון שאמור לעלות 35 שקלים הם לא יקחו ממני תוספת (שילמתי על כל תיקון 15 שקל). אמרתי לה שהיא בעצמה אמרה לי שזה יקח שבוע, ושהמינימום זה להתקשר לבן אדם ולהגיד לו זה יקח ככה וככה זמן, חוצמזה אני לא באתי לתקוף אותה אלא באתי לשאול מה קורה- אם היא היתה אומרת לי זה יקח עוד כמה ימים כי זה מתעכב הייתי אומרת תודה יפה והולכת, אבל היא כמו שלוחית (ואני מצטערת שאני צריכה להשתמש בכזו מילה, אבל בכל הפעמים שביקרתי בסניף הזה היחס שלה היה דוחה ופשוט מזעזע) התחילה ישר להתגונן ולתקוף אותי. מכיוון שהרבה מבחר אין אני לא יודעת אם אני לא אבקר יותר בעונות (וגם בסך הכל יש כמה סניפים שכן היה לי נעים להיכנס אליהם), אבל הסניף הזה, על אף שהוא מול הבית שלי, את הפנים שלי הם לא יראו יותר, וההפסד כולו שלהם כי זה ברור שלכל סניף יש אינטרס שאני אקנה בו, במיוחד שאני לקוחה שכל קנייה מסתכמת באלפי שקלים.

למעלה