אולי מנטלית אני יותר קטן,אבל פיזית וכרונולוגית אני יותר גדול.. פיזית אני גם יותר חזק,וכן..אני מרביץ לבנות,גם לגמדות אז דירבלק תזהרי שלא תקבלי "טיפול איתן" אני כותב מהכינוי הזה כי פאקינג תפוז לא נותן להחליף לכינוי הרגיל שלי )
אני לא אמורה לגלות את זה *אחרי* החתונה? טוב. אני מחזירה. ואני לא גמדה... אני 1.71 נטול (=עקבים. תוספת מכאיבה במיוחד). ואם כבר איומים- דיר בלאק אם אתה נוגע בעמית. אז כבר לא תוכל להגיד "ניצחתי".
אני מרביץ לבנות,לא לנשים חוץ מזה אם תתחצפי גם את תקבלי "טיפול איתן" למרות העקרון שלי. ואני לא אגע בעמית,לפחות לא עם הידיים,יש רגליים ונגחות.. או ביידיש - ראסיות. חה,נ-צ-ח-ת-י!!
איך מתחצפים אליך? דווקא בא לי לנסות את ה"טיפול איתן" הזה. נראה לי שהוא מתחיל בצעד מאיים שלך, ומסתיים בצרחות אימה (שלך, ברור ששלך) בעודך בורח כל עוד רוחך בך. חצף, חצף, חצף, חצף <מתחצפת>. תורך.
אי אפשר לנעוץ הודעות יותר מ-72 שעות, שלושה ימים. וההצעה: אולי אני אעשה שבמקום שיהיה כתוב |הדבק|איתן יהיה כתוב איתן המניוק? אהבתי תרעיון של עצמי, אני בעד