איתן

אזעם²

New member
אממ..

אולי מנטלית אני יותר קטן,אבל פיזית וכרונולוגית אני יותר גדול.. פיזית אני גם יותר חזק,וכן..אני מרביץ לבנות,גם לגמדות :) אז דירבלק תזהרי שלא תקבלי "טיפול איתן" :) אני כותב מהכינוי הזה כי פאקינג תפוז לא נותן להחליף לכינוי הרגיל שלי :))

שiש

New member
אתה מרביץ לבנות?

אני לא אמורה לגלות את זה *אחרי* החתונה? טוב. אני מחזירה. ואני לא גמדה... אני 1.71 נטול (=עקבים. תוספת מכאיבה במיוחד). ואם כבר איומים- דיר בלאק אם אתה נוגע בעמית. אז כבר לא תוכל להגיד "ניצחתי".

אזעם²

New member
חה עליך!

אני מרביץ לבנות,לא לנשים :) חוץ מזה אם תתחצפי גם את תקבלי "טיפול איתן" למרות העקרון שלי. ואני לא אגע בעמית,לפחות לא עם הידיים,יש רגליים ונגחות.. או ביידיש - ראסיות. :) חה,נ-צ-ח-ת-י!!

^ פדופיל

ומה זה הכינוי הזה.......??.. כפר מרררררררררררררררררררררררררר'..??!!? פרט נמק והסבר

אזעם²

New member
למה פדופיל יא נעל?

אמרתי שאני רק מרביץ לילדות לא עושה איתן שום דבר אחר :) והכינוי? עזאם בחזקת שתיים,או עזאם בריבוע = עזאם עזאם. כפר מר'ר זה הכפר שבו מתגורר עזאם עזאם.

שiש

New member
המממ...

איך מתחצפים אליך? דווקא בא לי לנסות את ה"טיפול איתן" הזה. נראה לי שהוא מתחיל בצעד מאיים שלך, ומסתיים בצרחות אימה (שלך, ברור ששלך) בעודך בורח כל עוד רוחך בך. חצף, חצף, חצף, חצף <מתחצפת>. תורך.

אזעם²

New member
אממ...

ברור שמסתיים בצרחות אימה שלי,אחרי שמתחוור לי מה עשיתי לקורבן האומלל שלי. :) שוב...חה! נצחתי!!!!

z dead

New member
מי בעד..

שהשרשור הזה יהיה בנעוץ אם יש כזה דבר בתפוז? אתם יודעים כמו האשכול בצ'ה עם ה1,000 תגובות..

AmiTutiT14

New member
אי אפשר- נימוק+עוד הצעה../images/Emo26.gif

אי אפשר לנעוץ הודעות יותר מ-72 שעות, שלושה ימים. וההצעה: אולי אני אעשה שבמקום שיהיה כתוב |הדבק|איתן יהיה כתוב איתן המניוק? אהבתי תרעיון של עצמי, אני בעד

שiש

New member
הצעה אחרת

אני בכלל בעד שנפתח כל יומיים שרשור איתן חדש, כמו שאמר יואב. בטוחה שנמצא כבר מספיק נושאים להתווכח ולהתכסח עליהם... שלפחות נגוון. מה, לא ככה?

למעלה