איזה שרשור משעשע
W Wooooo its flair New member 6/10/05 #59 אחד השרשורים הטובים שהיו בפורום אם לא הטוב שבהם ! מסקנה: צריך לפתוח שרשורי איתן מדי פעם.. .
A AmiTutiT14 New member 6/10/05 #68 תגידו, מה יותר שווה../images/Emo26.gif לשבת ביציע אלעד מאחורי סל דפוק, כולם מסתירים לך אבל זה מה זה כיף או לשבת ביציע 1 מרכז תחתון, אחת משורות הכסף, בצוותא עם כל הזקנים
תגידו, מה יותר שווה../images/Emo26.gif לשבת ביציע אלעד מאחורי סל דפוק, כולם מסתירים לך אבל זה מה זה כיף או לשבת ביציע 1 מרכז תחתון, אחת משורות הכסף, בצוותא עם כל הזקנים
א אדום סל צהiב רגל New member 7/10/05 #70 אלעד! אבל מאיפה יש לך מנוי? נגמרו המנוים גם ב1 בעמידה וגם באלעד, נשאר רק באמיר!
A AmiTutiT14 New member 7/10/05 #73 רציתי אלעד, אבל אבא שלי קיבל את המנוי הזה ולא היה לו מה לעשות איתו, אז העדפתי לקחת את זה מאשר לקנות אחד ב-700 שקל ושזה יהיה סתם זרוק בבית (מהסיבה הפשוטה שאף אחד במשפחה שלי לא מתעניין בכדורסל, אפילו לא במשפחה המורחבת).
רציתי אלעד, אבל אבא שלי קיבל את המנוי הזה ולא היה לו מה לעשות איתו, אז העדפתי לקחת את זה מאשר לקנות אחד ב-700 שקל ושזה יהיה סתם זרוק בבית (מהסיבה הפשוטה שאף אחד במשפחה שלי לא מתעניין בכדורסל, אפילו לא במשפחה המורחבת).
W Wooooo its flair New member 7/10/05 #79 אני רק מקווה שבמקרה והיא כן תחטוף את טיפול איתן אז לפחות שהיא תדע "למכור" את המהלך כמו שצריך