אישה למה ??

אישה למה ??

אישה ממני רוצה בעצם מה שצריכה- אחד במיטה אחד בלב ואחד למשוך עימי בעול חיי היומיום. אך בין השלשה אין הפרדה ותמיד מתערבים לפקעת מסובכה ותמיד לא בעיתה. יש שמתמזגים כולם לאחד יש שחוזרים ושבים בנפרד יש שפורשים אל אחת בלבד יש והאחד נפלג ולא תואם בכלל. בקיצור, החיים קשים ומקושקשים ובעיקר-אולי מטושטשים ? ולאור אלו הנתונים, באמת מוזר למה צריך אותה בכלל ???!!!

אורמור

New member
שאלה טובה...הההממממ...

אולי באמת לא צריך? ניסית פעם גידול ארנבים במקום? לי היו פעם.. הם באמת רצו מעט מאוד.. בחיוך.. כרגיל אור

אגיד לך ממה אני מחזיק B-)

אני מחזיק בדיעה: שמי שמחפש שירותי גיהוץ שיתאכסן בבית מלון ומי שמחפש שירותי מין שיסתובב בפורומים ובאייסיים מי שמחפש אהבה נטו שיכתוב שירים ומי שמחפש הכל אצל אישה אחת לא ימצא את זה לעולם.. מרק.

*קסנדרה

New member
למארקי :-(

למרקי כ``כ יפה אני מבקשת, אז בעצם למה לא להיענות???? זה פורום ספרות ושירה ואין מקום למלים כמו זו שצויינה למעלה הפעם לא מוחקת, אך להבא....... אני ייאלץ לשעות כן אני מקווה שתקבל זאת ברוח טובה קסנדרה

זה לא חלק מהחיים?

מה קרה קסנדרה? זין זו לא מילה נאה??? אפשר לחשוב שאת מנהלת פורום לגיל הרך שאת כל כך חוששת לביטוי הביטוי של קקטוס אינו פודע ואינו מעליב איש ואל לך למחוק את הודעתו. לאיבר המין הגברי קוראים פין וגם זין. ####משרד המשפטים###

*קסנדרה

New member
תגובה למשרד המשפטים

למשרד ה,,,,, לפורום זב יש צביון מסויים מאז הקמתו, ואין לי כוונות לשנות צביון זה. הפורום פתוח לכל הגילאים, ומן הסתם יש לשמור על התבטאויות מאופקות יותר. לביטוי חופשי בענייני סקס, יש פורום סקס. מקווה שהבהרתי את עצמי לשביעות רצונך. קסנדרה

קסנדרה..שירה זה מליצות בלבד ? ;-)

הממ,מענין.. דן בן-אצץ נתן שם לספרו ז` זה לא הכל היית מוחקת אותו? אי אפשר לעיתים,לעשות SMALL-TALK? טוב,לא אכתוב ז` להבא..ביפ ביפ.. מרק

*קסנדרה

New member
למרקי :)

מרקי ידעתי שעליך אפשר לסמוך. בעניין ספרו של דן בן אמוץ, אז הוא נח על המדפים בספרות למבוגרים. לעומת הפורום שפתוח לכל הגילאים ואנו מצווים לשמור על רמה מאופקת משהו. תודה בכל אופן קסנדרה

*קסנדרה

New member
מקווה שאני אסתדר

מרקי אני סוברת שהאמת תמיד מנצחת... גם היא מרגיזה את מישהו... תודה על העדוד ושתהייה לך שבת שלום קסנדרה

מה לארנבים ולתפקידי האישה ???

את ומרקי---לכו לקרוא השיר שוב !!! אתם שניכם לא רציניים הפעם.

אורמור

New member
נו באמת מרקי..קראו לך בארבע..

מגיע רק בתשע..ככה בונים חומה? השיח כבר נבל..ואני שחיכיתי עד בוש..(בוש=שיח) כבר הלכתי עם אחר.. ומממיה מה שיצא מהשיח שלי התמים עם המנהלת.. רואה..אם היית בא בזמן מה היה נמנע? בקריצה.. אור

אורמור

New member
לו רק הייתי יודעת קקטוסון..

אם היית מספר שהקדילאק במוסך..אייך יכולתי לדעת.יאללה בוקר נהדר לכולם!!!!!! עם שירים ופרחים וחיוכים ובלי מלחמות.. הולכת לעבודה לא יהייה מי שישמור על הסדר.. מקווה שתסתדרו כמו ילדים טובים.. נשיקות לכל ``הטובים``.. יום נהדר ביי אור

למעלה