אישה למה ??

אורמור

New member
ארבלון..בוקר טוב ובלי כאבים..

שיהייה בוקר נהדר ולהיות ילד טוב עד שאמא חוזרת מהעבודה.. לא לצעוק לא להרביץ.. לחייך לכולם ולכתוב שירים על אביב ושמש זורחת.. נשיקותתתת מממווואאאהה אור

אורמור

New member
טוב אז ככה..

אחרי שקיבלתי הסבר ממקור ראשון לשיר שבהתחלה חשבתי שהוא קישקוש מאורנב.. אני לוקחת חזרה את הארנבים למכלאה..וכן ..מסכימה עם התפיסה שלא ניתן..או יותר מדויק נדיר למצוא את הכל באישה אחת..בטח לאחר ריבוי שנות נישואין.. ואכן..החיים קשים מטושטשים.. אז ביי לארנבים..

*קסנדרה

New member
אורמור

אורמור החביבה אני יכולה להפתיע אותך ומן הסתם עוד הרבה כמוני, יוכלו להפתיע ... אחרי 31 שנות נישואים אהבה גדולה שוררת בביתי אני בשלנית טובה, מגהצת נהדרת אשת קריירה ואשת חיק,,, לפני התגובה פניתי לאישי ושאלתיו; ``מה עלי להגיב....`` השיב הלה: ``מצא אישה מצא טוב,,,`` והוסיף: ``בתנאי שחיפש טוב...`` אז שיהיה לך יום נפלא קסנדרה

אורמור

New member
קסנדרה

ראשית..אני שמחה עבורך.. אם עדיין לאחר ריבוי שנות..הכל עדיין מרגש נפלא ומעניין ב``יחד`` שלכם אזי באמת מברכת .. היו זמנים שגיניתי..רעייה בשדות זרים.. היום..רואה אחרת את הדברים ביותר מפוקח בפחות מתחסד בהבנה שהחיים חד פעמיים ובעוד כמה הבנות שמעדיפה שלא להכנס אליהן כאן בכל מקרה עדיין סוברת..שנדיר..שימי לב לא אמרתי בלתי אפשרי..אמרתי נדיר שזוג יחייה באידיליה אלפיים שנות.. רק יש מי שמשלים עם בינוניות או רייקנות יש מי שמעדיף לקמול בשקט ולהצמד לאמות המוסר ויש מי שחושב שיש לנשמתו זכות להיות נאמנה לעצמה..כמובן תוך טירחה שלא לפגוע ויש כמובן את אלה..שמתחת לפני השטח..חוגגים ומעליו מעמידים פני חסיד לך תדע מי הוא מי.. ומעל לכל..איש איש ועמדתו וצדיק באמונתו יחייה תהה אשר תהייה יום נפלא גם לך.. אור

*קסנדרה

New member
אורמור

אורמור כל שכתבת אכן נכון. כל שרציתי לציין הוא: שאסור לקבוע באופן גורף, שכך או אחרת. יש תמיד מיעוט כזה או אחר. סוף שבוע נפלא לך קסנדרה

למעלה