אירועי היום ב-
אנשים

../images/Emo141.gifואני תקנתי את זה!!!

וחוצמיזה נופרר אני אומרת שיש לי טעויות ואף אחדלא מושלםםם אבל היא מדברת כאילו רק לי יש שגיאות אז לא רציתי להראות לה כאילו לה יש ולי אין רציתי להראות שלה שגם לה יש טעויות אז שלא תעיר רק לי כי גמלה יש!!! ואני באותו שניה תקנתי את זה אני יודעת שכותבים מנעול!!!!

מה כואב לך אמרת שאפחד לא מושלם

אז מה זה "לא רציתי להראות לה שלי יש ולה אין" את מדברת כמו ילדה קטנה באמת ......\; תיקראי מה את כותבת אין עליך בגרות בשיט אולי זה מה שמביא לך את כל השגיאות האילו תתבגרי קצת . ואם כמו שכתוב בשירשור השני את חושבת שאני לא בוגרת . אואואו איזה בגרות יש לי ,\; את רק חושבת שלא , . אני לא מכירה אותך , ואת לא אותי . אבל אם קצת היית מכירה אותי היית מבינה כמה בגרות יש עלי |; אל תגידי דברים סתם על בן אדם שאת לא מכירה \; כי זה מה שעצבן תילכי תחשבי עם עצמך מה את צריכה לעשות כדי לשנות . שלא כל הפורום יבוא עליך ויריב איתך . ואז את אומרת שכולם טועים רק את צודקת זה לא ככה , תיסתכלי את הדר היא עולה לכיתה ז' . קחי ממנה דוגמא עזבי אותה היא קטנה ליידך .. תיסתכלי את מיכל איזה שפה יפה .... את מסתכלת רק על הפאקים של אנשים , שהיא כתבה מקולת במקום מכולת היהייה על זה את ניכנסת תאמיני לי שה"עם"ו"אם" הזה הרבה יותר גדול . ממקולת ,\;; . תיקחי דוגמא תנסי לחקות את אנשים לא בתחרות מי כותבת כמה שגיאות אלא ליכתוב יותר מסודר ויותר יפה |; ככה יקשיבו לך וירצו לישמוע מה הדעה שלך |; זה רק גורם לעצבים שאת לא יודעת לכתוב כמו שצריך \; לא יודעת להביע את עצמך וזה חלק גדול של בגרות תאמיני לי הבגרות מגיעה בלדעת להביע את עצמך אני יודעת להביע את עצמי . ואת לא , ואז את אומרת שאני לא בוגרת ? D ; זה קצת מצחייק לפי דעתי

אנחנו לא קוראים כי את כותבת עם שגיאות

והרמת כתיבה שלך שואפת ל0 אבל הקנאות שלך בשמיים D ; את רואהה בן אדם שכותב בשפה גבוה ... אז את לא קוראת . שהקינאה לא תיצא לך מהאוזניים תיזהרי D ;

../images/Emo141.gifט'חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עאלקקקקקקקקקקקקק הצחקתנייי
חחחחחחח רמה גבוההה עאלק חחיחי ממש לא אני לא מפגרת אין לי בלכ בכל תגובה שגיאות כתיב אולי פה ושם אבל לא בכל תגובה!!!וגם עם יש התגובה מובנת זה לא שהיא לא אתם סתם לא קוראות כי זה ארוך אז גמאני לא קוראת=]]] הקנאה לא יוצאת לי משום מקום חחחחחח

וואי ספיר,את נשמעת כמו ילדה קטנה.

כמו ילדה קטנה גם לא .. את יודעת כבר כמה זמן אני לא אמרתי משפט כזה:"כמו שאתם עושים לי ? " דיי את גומרת אותי לפעמים D; בלי נפגעים הא ? D;

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחחחחח אח אח אח

מה אתם לא מבינותצחוקים תגידו???? הדר זה היה בכוונה
כאילו כמו שאתם עושים לי זה היה בכוונה להראות להה כמו שהם לא רצו לקרוא אז גמאני חחחחחחחחח תבדקי לפני שאת אומרת ילדה כאן כי אני לאאאא=\\\ נו מה את לא מבינה צחוקים=\ ודיי להתערב!!!אני יגיד לה מה שבאלי=]

אני אתערב במה שבאלי, זוהי הדמוקרטיה P:

אני התכוונתי שאמרת את המשפט :"כמו שאתם עושים לי" היית פשוט עושה ולא אומרת כי זה נשמע טיפשי. יא,הבנתי מה הבעיה
את פשוט לא מבינה מה אנשים רוצים ממך וזה יוצר בלבול! הבנתי הכל
אני גאון גאון

../images/Emo141.gifמה??????????

מה הקשרררר אני אומרת לך צחקתי את לא מבבינה????? נו מה הדר גמאת רוצה לריב אתיי עכשיו יאלה מה בעיה....???? חשבת שאני ילדה קטנה אז הסברתי לך שלא אני צחקתי שאמרתי תמשפט הזה כמו שאתם עושים לי!!!!!!!!

../images/Emo210.gif גם אתצודקת :] !

מה נהיה איתי? לא לא , קרה לי משהו בזמן האחרון
שירה? אמרת משהו על , איבוד שליטה? אולי זה מדבר עליי?!

MaStuLa76

New member
לא . שוקולד משמין ומקלקל את השיניים !

*מושפעת מסדריק* -חשבתי שכתבת בציניות מקולת מה זה היה רציני?
-

MaStuLa76

New member
../images/Emo6.gif

עלאק את סער , ממש , לראות את הפרצוף של דודו כל יום ?
חחחח איזה חמוד סער , הוא התחבא בחדר של ספיר סין המיטה והוא כזה קטן נכנס לחור שם , כזה צ'וצ'ו [:

למעלה