אני לא צריכה להראות לך את זה בחתימה כן ?! למרות שאני יכולה , אבל אין לי כוח כל יום להחליף חתימה D: עוד שבועיים את תמצאי ת'אותיות ה ד ר בחתימה [: אוהבתותך המוון 3> , !
שאלון בקשר לגיימבויז=]] ***קרדיט לרישמי*** חחח שאלון חמוד לקחתי משםםם משעמם כאןן יאלה תענו=]] 1. אתם עוד זוכרים את הרגע שהתחלתם לאהוב את הגיים בויז? מתי? איך? מה הרגשתם? 2.בחיים לא פגשת את הגיים בויז הלכת אל אחד מהם הביתה הוא היה ישן הגעת מרחוק תעיר אותו ? 3. את מכירה את המשפחה של אחד מהגיים בויז? 4. אם חברה הכי טובה שלך תקלל את הגיים בויז ויתחיל לרדת עליום מה תעשה ? 5. מה המשפחה/הקרובים אומרים על ההערצה כלפי הגיים בויז ? 7. מה השיר שהכי אהבת שהגיים בויז ביצע? 8.מה השיר של הגיים בויז שהכי התחברת אליו? 9. כמה פעמים פגשת את הגיים בויז? 10. בכמה הופעות של הגיים בויזהיית? 11.איזה הופעה את הכי זוכרת לטובה ? הכי נהנת ? 12. בכמה מילים הגיים בויזבשבילך הם : 13. כמה זמן לקח מהרגע שהתחלת לאהוב את הגיים בויז ועד לרגע שהתחברת לפורום? ולמה זה לקח כל כך הרבה זמן? 14.מה השינוי הכי גדול שאת חושבת שקרה להגיים בויז מבחינה מוזיקלית ומבחינת אישיות מהרגע שהתחלת לאהוב אותו? 15. איך היה במפגש פורום ? מה לא תשכחו שם לעולם ? 16.אם הגיים בויז מכריזים בכל אמצעי התקשורת שהוא החליט לפנות לסגנון קצת אחר.. רוק כבד כזה.. מה יקרה לכם ביחס למוזיקה שלו? מה דעתך על השאלון הזה ?