איזה סימני קריאה?????????מה עשיתי סה"כ 3 סימני קריאה זה הרבה בשבילך???? ואני ממש לא רוצה לריב!!! ואתם לא צחקתם אתם באמת תקנתם אותווו לכל אחד יש טעויות אז מה....
תשני את הכתיבה שלך , את כל הסימני קריאה , סימני שאלה , הארכת אותיות וכל זה ... , ואז אולי לא תצא מכול שטות מריבה . ומאיפה לך לדעת שלא צחקנו ? , תראי אני עשיתי ת'פרצוף הזה -
לא רציתי שתצא מריבה , אמרתי שלכול אחת יש את הדיעה שלה בקשר לשירה של דניאל . כי להזכירך אני חלק מהפורום הזה , ואני לא רוצה שהפורום יהרס בגלל שטויות , אבל הנה הוא נהרס . \; ואני לא הערתי לכול אחד , הערתי רק לאיציק . ומה מעצבן בזה שהערתי לאיציק ? ,.
אבל זה גם כלל אותך כי גם לאיציק גם לי ויש עוד מלא בנות שמתי שיש להם אז בעיקר את זאתי שמתקנת וכבר אמרו לך את זה כמה פעמים שזה מעצבן ומתקנים ואני זוכרת שאמרו לך!!!! וכמו שאת רוצה שהפורום לא יהרס והתערבת אז גמאני רצתי להגיב על ההודעה של איציק שהערתם לו...
את עושה לי פה נוסטלגייה ,,, ! אני זוכרת פעם הייתי מתקנת את כולן , אבל כבר מלא מלא מלא זמן שאני לא מתקנת . מלא !!!1 . פ'חח , את הגבת אולי כדי להרוס את הפורום יותר . לריב . אני התערבתי כדי לנסות להפסיק את המריבה , ולמה את התערבת ? , אה ? , כדי לפתח עוד מריבה ? . \; ה צ ל ח ת .
זה עיצבן אותי רק שהערתם גם לאיציק אז אמרתי את זה לא רצתיי לפתח שום ריב!!! ובסדר הפסקת רק אמרתי שבד"כ את מעירה וואי כול כך אין לי כוח להתווכחח די עזבו אותייייייייי עאלק הצלחת עאלקקקקק טוב טוב אין לי כוח עזבי יאלההה בקשר לשגיאות כתיב אמרתי שיהיה לי אז אני יראה לכם שאני מתקנת!!!!
1. אתם עוד זוכרים את הרגע שהתחלתם לאהוב את הגיים בויז? מתי? איך? מה הרגשתם? כה ברור אני זוכרת שהייתי אצל דודה שלי והתחלתי ליראות קליפים שלהם ופשוט היתאהבתי ! 2.בחיים לא פגשת את הגיים בויז הלכת אל אחד מהם הביתה הוא היה ישן הגעת מרחוק תעיר אותו ? אממ נראה לי הוא היתעורר מרוב הצעקות שאני יצעק מהיתרגשות 3. את מכירה את המשפחה של אחד מהגיים בויז? כן של אדם !
4. אם חברה הכי טובה שלך תקלל את הגיים בויז ויתחיל לרדת עליום מה תעשה ? ממ כל מיני נגיד דודה שלי ירדה על אדם נראלי הוא על הכל הבויז ורציני הרבצתי לה חח 5. מה המשפחה/הקרובים אומרים על ההערצה כלפי הגיים בויז ? צוחקים עליי ! בימיוחד אח שליי יאווו קרצייה 7. מה השיר שהכי אהבת שהגיים בויז ביצע? שהגיים בויז ביצע?? לא הבנתי 8.מה השיר של הגיים בויז שהכי התחברת אליו? ממ כל מיני היתחברתי לאת האחת ,אשמור את ליבי אבל מה שאני אוהבת זה מלא כמו אל תגידי לי 9. כמה פעמים פגשת את הגיים בויז? נראלי 5 יחד עם הופעות ומיפגש מעריצים 10. בכמה הופעות של הגיים בויז היית? 2 הופעות מיפגש מעריצים 1 ועוד 1 בקרוב :] 11.איזה הופעה את הכי זוכרת לטובה ? הכי נהנת ? ממ נראלי בפעם הראשונה ההופעה הראשונה בנתניה הפעם הראשונה שראיתי אותםם :] אח אח איזה זיכרון יפה ! 12. בכמה מילים הגיים בויזבשבילך הם : הם-החיים-שלי 13. כמה זמן לקח מהרגע שהתחלת לאהוב את הגיים בויז ועד לרגע שהתחברת לפורום? ולמה זה לקח כל כך הרבה זמן? ממ נראלי שכבר שנה ו..! 14.מה השינוי הכי גדול שאת חושבת שקרה להגיים בויז מבחינה מוזיקלית ומבחינת אישיות מהרגע שהתחלת לאהוב אותו? נינפי שהתחלתי לאהוב אתם כיאלו חשבתי שהם בסדר אבל אחרי זה באמת ראיתי שהם חמודים וכ"כ טובים ומוכשרים! 15. איך היה במפגש פורום ? מה לא תשכחו שם לעולם ? רק במיפגש פורום שהייתי אצל דילב ! חח את החום של הבנות כאילו כמה שהם אוהבות אחת ת'שניה 16.אם הגיים בויז מכריזים בכל אמצעי התקשורת שהוא החליט לפנות לסגנון קצת אחר.. רוק כבד כזה.. מה יקרה לכם ביחס למוזיקה שלו? ממ בטוח זה יהיה יפה אבל אני לא אוהבת את הסיגנון מוזיקה הזה מה דעתך על השאלון הזה ? כיףף ! אני חולה על שאלונים שקשורים לבויז!