אירועי היום ב-
אנשים

lililulu

New member
אל תלכי

120 שקל כרטיס מי ישלם?! חחחחחח סתם תלכי שיהיה לך ברור זה אחת ה-הופעות! הכי כיף בארץ

../images/Emo126.gifכן , אבל זה לא הופעה כזאת ,, ../images/Emo7.gif

זאת הופעה בחוץ , של ה - 45 דק' . לא משנה . :) חיחי ,, D;

../images/Emo210.gif יאאאא תפוחיייייית :]]]

יאאא אני כ"כ שמחה בשבילך , כל כך רצית לראות את הראלללליק השמנצ'יק והנה , זה מגיע אלייך , ! . D: תהני הכי הכי הכי הרבה בעוולם! אוהבת אותך הכי 3> .!

../images/Emo141.gifגררררררררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הלכתייייי וקבלתי עכשיו מכה בזרת שברגל מהרגל של הכיסאאאאאאאאא וואי איזה מעצבן זה באלי להרוג בנאדםםםם
וואי זה כואב סעמקקקקקקקק חחח אוף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ה' אני אוהבת אותך ! זה על זה שדיברת אתמול על סבתא שלי
.

../images/Emo141.gifבואינהה תרגעי נופרררררררררררר

את רואה את התחלת איתי עכשיוו אמן שיקהר לך גם את זה בסדר??????? את דברת על אמא שלי בגלל זה דברתי על סבתא שלךך ולא מענין אותי מה קרה לה טוב???? אמן שיקרה גמלך את זהה יכלבה את התחלת עכשיוווווו תגידי לי שוב שאני התחלתייי הפעםםם אף אחד לא יכול להצדיק אותךךךךךך ט'חחח=\

../images/Emo141.gifשירה אולי תגידי שגם פה אני לא בסדר???

אה אולי??עם את אומרת את זהה את באמת הלא בסדר פהההה מה יש לה??????????בסדר את חברה שלה אבל להצדיק אותה הפעם ממש לא!!! כתבתי שכואב לי מה היא אומרת מגיע לך בגלל שדברת על סבתא שלי למה היא לא דברה על אמא שלי?!?!?!?! אמן שיקרה לה גם בסדר????? איזה ילדה אמאלה=\\\

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיווווווווווווווווווווו
בקשר למה שאמרת אני יגיב כמה שבאלי אתם לא תדברו פה ואני אשתוק!!!! וזאת האמת מה שכתבתי:| אם יש לך תחת אל תגיבי לי

../images/Emo210.gif ספיר דיי, דיי בחייך !

אל תגיבי יותר למה שהיא אומרת , אני לא מצדיקה אותך , וגם לא אותה , אבל דיי אם את מחזירה לה תגובה - זה מנפח את העיניין ואז את שמה לב ששוב פעם רייב ! אז דיי אל תגידי לי עכשיו "למה תגידו לי לא להתייחס , ?? למה אני ישתוק כמו מפגרת?" את לא תיהי מפגרת! את תשימי לב שזה יחסוך מריבות וויכוחים , ! תנסי את זה פעם אחת .. אני באה לטובתך . !

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D =

זה שום דבר , זה קורה לי לעיתים .. D: וואי איזה כואב זה, D:
אבל איזה מצחיק את מפרשת את זה יאוו

למעלה