אירועי היום ב-
אנשים

../images/Emo126.gifאבל לפעמים זה מעצבן .

אם את יודעת את השגיאות שלך , למה את לא מתקנת אותן עכשיו ? , לפני שאת שולחת ת'הודעה . חושבים שבאמת יש לך שגיאות .

../images/Emo141.gifכי אני כותבת תהודעה

ואני לא קוראת מה כתבתי!!!!! ואחריזה אני לא מתקנת אין לי כוח זה רק פורום זה לא נותן לי כלום!!!

../images/Emo126.gifאז כדאי מאוד שתקראי , ,

כי את לפעמים חוזרת על דברים מיליון פעם וזה כ"כ מעצבן , בגלל זה יוצא לך כול החפירות האלו . ואז אף אחת לא קוראת אותן . >< ונו אז מה אם זה רק פורום ? , זה נותן רושם כאילו לא למדת לשון , בלי להעליב . \;

../images/Emo141.gifמה את אומרתתת

למדתי יותר ממך בלי להעליב! זה לא נותן לי כלום עם אתם חושבות שאני מפגרת תחחשבו אני לא שמה עליכם אני יודעת שאני יודעת וזהו!!!

../images/Emo126.gifאז תדעי שאת יודעת . \;

אמרתי שזה נותן רושם , זה לא באמת - כמו שאת לפחות אומרת .

../images/Emo135.gifנכון../images/Emo45.gif

ת'אמת? ספיר? אני בכלל לא קוראת ת'תגובות שלך בפורום. אני מדלגת \ :

../images/Emo141.gifחחח רואה גמלך היתה טעות!

אני בחיים לא היתי כותבת מקולת יוצא לי שגיאות רק בעם ואם ששזה לא מורגש אבל לא אמרתי לך כלום כי אז מה יש טעויות אבל אתם ישר קופצות כאילו אני מלאך!!!

../images/Emo126.gifלפחות אני מודעת לטעויות שלי .

היא תקנה אותי ולא התחלתי לריב איתה , אז יש לי טעויות , אבל לא הרבה . \; ואצלך זה לא רק ב - "אם" ו - "עם" , זה גם בעתיד . אם את רוצה , כול הודעה שתכתבי ויהיו בה טעויות אני אתקן אותך . |;

../images/Emo141.gifלא אמרתי כבררר

אני אתקן אותם מעכשיו אם יהיה לי!!!רק שתראו שאני לא באמת ככה=\ וגמאני מודעת אבל אני לא חייבת לתקן תמיד כי חשבתי שאתם מבינות למה אני מתכוונת אבל לא משנה...

../images/Emo141.gifאז הבעיה כבר אצלכיםםםם

אולי גם פה אני לא יודעתת לדבר??? יאלה הגזמתםם מה רק אתם מושלמות??????לא!!! עכשיו הבעיה אצלכיםםםם זה כן מובןןן!

../images/Emo126.gifאף אחד לאא מושלם . ><

הבעייה אצלנו ? , אנחנו כמה בנות , ואת אחת . * אצלכם * , ואם כבר אז - * אצלכן * .

היא גם כותבת מנהול ככה \;

אז מה את מדברת על המקולת שהיא כתבה? חח ,.. כמו שאת מערבת אותי גמני אערב אותך !

למעלה