אירועי היום ב-
אנשים

חן XD

New member
../images/Emo180.gif חחחחחחחחחחחחח D:

אמאא אני לא רוצה להזכר בה

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחח זה בצחוק טפשה../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח למה אני צכה שתגידי לי יפהההה ט'חחחחחחחחח בצחוק רק הבהרתי לך תענייןןן סתם כפרעע

חן XD

New member
../images/Emo180.gifאהבת עולמי עולמי עד

אוהבך אותך ואת החמוד ההוא אביחי בן דליה בן ארמונד :]

../images/Emo108.gifחח איזה חמודותת:]]

את ונופר איזה חמודות אתן באמת אני ממש שמחה שהשלמתן [השלמתן נכון?חח] הנה ככה זה נישמע יותר טוב:] כל אחת התנצלה וזה..יאא אמאא איזה מתוקות אתן חחחחחחחחחחחחח רציני עכשיו קראתי את כל ההתנצלויות שלכן וזה העלה לי חיוך על הפנים... וספיר?אני מאחלת לאמא שלך החלמה מהירה:]] ואז תידאגי הכל יהיה בסדר.. אוהבת אותכןןן

../images/Emo210.gif מצטרפת למריה [ :

אני באמת שמחה שעכשיו זה מפחית את הויכוחים בינכן , ואני רואה שאתן פחות או יותר , יותר מסתדרות [ : אני חושבת , שבעוד כמה זמן , אתן תראו שתשלימו , ואז הכל יהיה בסדר . ! אוהבת אתכן 3>

שלום

כולכם מוזמנים לקומונת ארלין גולד.
ארלין הודחה מהתכנית כוכב נולד לפני מספר שבועות , אך אנו מבטיחים כי נשמע ממנה עוד בעתיד .
מלבד כוכב נולד , לארלין יש להקה שנקראת " ארלין והג'אמה " מי שאוהב , מעריך , מעריץ ומצפה לשמוע עוד מארלין בהמשך - מוזמן להכיר ולהצטרף לקומונה עוד היום
תודה , הנהלת קומונת ארלין גולד
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27698

בנות כנסו שנייה

האופ של יום רביעי לא ניענל עד שתפוז לא פותחת הודעה וממנה עושים אופ , ככה שיש לכם זמן עד בעירך 3 בצהרים , להגיב לכל מה שאתן רוצות . ואז ההודעה תינעל . ואל תגידו זה חשוב ברגע שהאופ נעול , מדברים באופ של אותו יום . האופ לא יהיה נעול אם לא יהיה אופ לאותו יום ! , סבבה? ככה כל אחת שאמרה אתמול"אבל ישלי דדברים להגיב להם" אז הנה יש לכם זמן , לא הייתם בפורום לא הספקתם להגיב? בעיה שלכן .

למעלה