אירוח משה גלזר בפורום

אהלן משה האם אתה עדין כאן../images/Emo96.gif

כרגע נכנסתי הביתה מציפורי שם שוב ספרתי את שמעון והשאלה שלי כמספר שמגיע מעולם התאטרון אני מרגיש יותר נוח עם "תפאורה"כגון בגדיו של שמעון האם אתה משתמש באביזרים ,פרטי לבוש או שאתה לא מרגיש צורך?

NAVVAN1

New member
לא אוהב שמוש באביזרים

ניסיתי פעם, ללא הצלחה מרובה הסתבכתי באביזר , איפה לשים, מאיפה להוציא חושב שמספר סיפורים מקסימום יכול לעשות, ללא אביזרים, באמצעות קול, מחוות, תנועות, ודיבור. פרטי לבוש - בטח בקייטנה באתי לבוש במכנסי דייגים, וחןלצה לבנה, -להתאים למקום.

כאן מסתיים האירוח להיום

תודה לכל השואלים ותודה ענקית לך משה על הרצון והיכולת לשתף אותנו במטבח הפרטי שלך. בברכה,

משחיז סכינים ומשחיז מילים../images/Emo63.gif

אם תרצה אשמח לעזור בכתיבת סיפור על המקצוע שלך שהוא מפעיל אצלי את הדמיון אלא אם אתה לא מערבב חיים פרטיים עם סיפורים

NAVVAN1

New member
מעניין לי מה אנשים חושבים על מקצוע

שלי כתוב ואני אקרא,

../images/Emo92.gifמשחיז הסכינים

הי כתבתי סיפור קצר על אדון רחמים משחיז הסכינים אשמח להוסיף ולעבד אותו ביחד איתך אילן

לאילן יופי של השחזת סכינים.

יופי של סיפור כתבת, יש לו פוטנציאל אדיר, הייתי מוסיפה קצת בשר, לעבות מעט את הדמויות ואולי , להגדיל מעט את הדיאלוג בין המשחיז לבין המזמין. מקווה שזה בסדר שהערתי את הערותי לטובת הסיפור. ואם לא אז סליחה..

משחיז הסכינים-נחמד.../images/Emo13.gif

היי. רעיון יפה.חסר לי קצת מתח בסיפור שיעצים את הפואנטה.ובכל זאת .כל הכבוד. חן חן פרי גן העדן.

בת השמש

New member
שלום נאוואן

כרגע נכנסתי הביתה. נראה שפספסתי את האירוח. חבל . קראתי את השאלת והתשובות , ובכל זאת אז מהו סיפור טוב בעיניך?

NAVVAN1

New member
סיפור שמסופר נכון ,

הכי קרוב למקור נקי מרגשות המספר שיקח את השומע איתו לביקור במקום אחר, ויחזיר אותו בסוף הטיול, למקומו, עם כיסים מלאים בטוב, ורצון לטעם של עוד. ובעיקר לשמוע עוד סיפור ממספר אחר. במופע בהתאמה כשרשרת פנינים, טבעיות בשירשור לסיפור שלפניו,ואחריו מבחינת עושר לשוני, רובד סיפורי, ומאפייני ז'אנר נכונים ליצירת סינרגיה סיפורית. די לי בת שמש מהאור אלך לישון מכבה האור תודה לכול חברי הפורום, מקווה שהנעמתי לכם את הערב, נעמתם לי מאוד.
והכי חשוב

למעלה