אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

../images/Emo141.gifעונה=]

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):לאאא כבאי לאחר שהציל אותך.....לא את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:כן חחחח את יהודה לוי:כן את עופר שכטר:לא את המציל האחרון שראית בים:לאאאא בחור שצעיר ממך:לא קלאבר בזמן מסיבה סוערת:לא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:לאאאאאאא פועל בניין ערבי:לאאא בחור עם כרס :לאאאאאאאאאאאאאאא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:אולי=] את האקס של החברה הכי טובה שלך:לאדעת חחח הומו שהפך לסטרייט:אולי את איתן אורבך:לעעע את אהוד אולמרט:לא מישהי?:מה?????????? את אחד המורים שלך:ממש לא!!!!!! בחור עם נטיות לסדיזם:לא מישהו שאת לא אוהבת:מזה לאאא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:למה לא.???????כןןן=]

lililulu

New member
עונה:]

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): יש מצבD: כבאי לאחר שהציל אותך.....תלוי איך הוא נראהD; את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא איכס חשפנים הם כאלה עקומיםD: את יהודה לוי: יש מצב... את עופר שכטר: לא
את המציל האחרון שראית בים: אפשר בבריכה כי בים לא הייתי מאז כיתה ז'
ואת המציל של הבריכה לא! בחור שצעיר ממך: לא חושבת קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: כןןןן:][: פועל בניין ערבי: לא
בחור עם כרס : אם שמן שמן לא אבל זה תלוי למה את קוראת שמןD; בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: מממ...לא חושבת את האקס של החברה הכי טובה שלך: יכול להיות...הם כבר לא ביחדD: הומו שהפך לסטרייט: כן את איתן אורבך: כןןן! את אהוד אולמרט: לא חחח מישהי?: לאאאאא, איכס לסביות את אחד המורים שלך: ממש, אבל ממש, לא. בחור עם נטיות לסדיזם: לא חחחח מישהו שאת לא אוהבת: לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא הוא דומה לדוד שליD;

../images/Emo210.gifעווווונה D : ,

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים אותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): לא. כבאי לאחר שהציל אותך..... תלוי איך הוא ניראה D: את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: ממש לא. את יהודה לוי: כן ! את עופר שכטר: לא. את המציל האחרון שראית בים: כן ! בחור שצעיר ממך: ללללא ! קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא. חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: ממש לא. פועל בניין ערבי: אייייייייכ D: בחור עם כרס : תלוי גודל הקרס D: בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: ככן :] את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא. הומו שהפך לסטרייט: ללא את איתן אורבך: D: את אהוד אולמרט: אייכ מישהי?: ללללא @ את אחד המורים שלך: בבבבטח את דוד רץ :] בחור עם נטיות לסדיזם: לא מישהו שאת לא אוהבת: לא :] שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא.

lililulu

New member
איכס../images/Emo6.gif

סתם אני לא אהבתי אותם ביחד אבל שיהיה להם בהצלחה. אה וזה בכלל לא נראה לי נכון אבל שיהיהD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוד שאלון!../images/Emo124.gif

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

../images/Emo20.gifעונההה לאהבה היחידה שלי ספונעע

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: חחחחחחחחחחח איין 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבןן חוםם וכסוף 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אייל גולן ,שרייף 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חן דילב שירה אבי
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אייל גולן אלבום 1 אלבום 2 אלבום 3 ..... 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מאמז , פוקס [לפעמים]ליי קופר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:חייכנית :) מצחייקה ,,,, 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:איין 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:חחח 24 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ת''א מיאממי ..... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך::D \ : 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:איתך יפה שלי , את לי היחידה , חוף אל חוף 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:פופ אפ
16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:סופרלאנד ,,, אממ 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:פיררסינגים 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:כמו אבא של שירן 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חח כלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:גכל הטעמים 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:דילב חן בתאל דודה שלי ואחותי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חחחח 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:סייבר
חחח שיריים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שתיהיה מחר שביתתתה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: גובה ,,,,,,,, 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פיפי מחצחת שיניים ומתפשטתת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלחתתתת

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאבי חברה שלך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואת לא חברה שלי , את האייייישה שלי . [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה. :) ../images/Emo41.gifהשעמום גובר../images/Emo41.gif

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:שניצל ציפס בורקס . 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אדום תכלת . 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:שייגעצ,מיי כימקל,פאניק [= 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חן יעל אוריה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:עברי עברי ועעעעברי! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אהא אל תשאלו אותי שאלות כאלו חע 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:שאני חכמה וחמודה! ונבונה! ומדהימה! אעא [: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:שאני עצלנית[זו תכונה?
]ורעה , וסובלת מפיצול! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:3,24,2. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:שקט! 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:נמנמ..בטני היפה,תחתוש הסקסוש [: וגבותיי המעלפות . :) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:רגליים
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:נופר חולתת אהבה,נופר וסקס לנצח. נופר וחצי. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אל תשאלו אותי שאלות כאלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האלופה. ו..זהו
16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להצטלם עירומה,להזדיין בכוח. D; 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:>< יש הרבה. פרשו. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:7. 6. 1. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:זמרת,שחקנית,ומעצבת אופנה :) 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית,ספורט וזהו
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:ארנב,דולפין. ותוכי D; 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:ריבת חלב,שוקולד פיצפוצים. ונוגט [: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אחי,חברה של אחי, ועוד אח. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: נתנאל,ליאל,וווווו..דניאל. [היי!!!!!! הכל מסתיים ב'אל'] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לדבר עם נופר באייס,ועוד הרבה D; 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:אווו , הרבה דברים D; 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מאיפה לי מה אני נביאה?
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פוקחת עיניים,הולכת לשירותים,יושבת על האסלה D; 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:צועדת לחדר,שוכבת על המיטה,עוצמת עיניים D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהייי! שכחתי../images/Emo12.gif

עברי לידר! ב3 זמרים\להקות. פשוט לא ראיתי ת'זמרים

למעלה