אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחח יא דילב הרגת אותי../images/Emo6.gif

עאלק לאמא שלי קוראים משה חחחחחחחחחחחחחחחח קרועהה אמאאאאאאאא

../images/Emo141.gifחחח שמתי לבבבבבבב

גם אני טועה חחח תיראייי בסיכום שבועיי מה כתבתי לעמית איזה צחוקים חחחחחחחחחחחח

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D=

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייןן איייןן פיפי ר צ ח נ י אעלק לאמא שלך קוראים משה

../images/Emo210.gifעוווונה DD:

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו?
קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ? כן. למה קוראים לכם ככה? סיפור D: אבל למה?! ששששש. ואתם אוהבים אותו? מאוד. מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי? חברות וידידים :] למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100? ברור. איך חברים שלכם מכנים אתכם? דילבי, דילבוש, ביחושית לישנות D: אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה? לא :O מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם? אביחי בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו? כן הייתם פעם בספארי? כן כמה מחוברים יש לכם באייסי? 120 נו לכו לבדוק. נו. עכשיו. נו? מה השם הכי מזעזע לבנות? שמות שהם של בנים :| ולבנים? כנ"ל יש לכם שואב אבק בבית? בטח ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?! כן DD: כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה? לא זוכרת אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה? מפגש מעריצים.

../images/Emo175.gifעוווווונה !!! ../images/Emo6.gif

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו? חע , מה אני כמוך ? . D; קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ? נממ כן ,, נראלי . P= למה קוראים לכם ככה? כי אני מלכה ,, [: אבל למה?! כי אישתו של דוד המלך קראו לה מיכל . ^^ ואתם אוהבים אותו? נממ ,, בערך .
מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי? איסססססססי !!!!
אממ ל'דעת ,, נופריק . [: למרות שדי מזמן לא דיברנו ,,,
למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100? אממ לא .
חיחי סתם ,, כן . P= איך חברים שלכם מכנים אתכם? מיכצ' , מיכ , תפוחית , מיכליק ,,, אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה? לא . D= מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם? שירה .
בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו? אולי ... , [: הייתם פעם בספארי? נראלי שכן ,, כן . P; כמה מחוברים יש לכם באייסי? פרצו לי לאיסי [ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ]
סתם יש מצב שלא ,,
אני מקווה צריך לבדוק את זה . D; חוחוחו . P= נו לכו לבדוק. אבל אני לא יכולה להכננננננס . :[ נו.
עכשיו. אממממ נו? גם אם לא היו פורצים לי לאיסיק , אז זה מחולק לקבוצות ולא היה לי כח לספור ,,, D= מה השם הכי מזעזע לבנות? שירה (?) חוחוחו סתם . [; ולבנים? נמממ ,,, יש לכם שואב אבק בבית? כן , D; ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?! ככככן .
כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה? נמממ ל'דעת מאיפה לי ? ,, . P: אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה? אואואו היית חוזרת ל חודש שני ,, וקונה כרטיסים למופע של הראל ולא הייתי מתכננת על הטיוללל . |||: והייתי גם חוזרת לפורים בכיתה ז' והייתי מדברת עם חברות שלי בטלפון ושואלת איפה הן כי לא מצאתי אותן ואז הייתי נשארת איתן בהופעה של הראל .
ויש עווווד ,,,,,,,,,,,, . חי . D;

../images/Emo141.gifבנות???דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי שישש לה מסןן שתכתוב לי אותו פהה גם מי שכבר הביאה לי אני צכה שובב אח שלי מוחק ליי תרשיהמ של המסןןןן
תכתבו לי פה שאני יוסיף שוובבבבבב :) זה דחוףף אני צכה! ערב טוב!=]

../images/Emo141.gifחחח אח שלי הקרציהההההההה

הוא מוחק לי תרשימה של המסן אני שונאת אותוו אוח חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo141.gifוואי משעמם פה בלחץץץץץץץץץץץץץ

נו מה כולם ילדות קטנות הולכות לישון מוקדם או מה???Jחחחחחחחחחחחחח מהה איזה שעמוםם נו מי פה??!?!?!?!!

../images/Emo211.gifהוא גם פעם עבד עליי באיסי

שזו יענו היית את ואת כעסת עליי בגלל משו לא דעת למה .. ומזה נלחצתי!!!

למעלה