אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאבל הוא חמודי . D=

הוא דומה לילדה שלמד איתי ביסודי D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifכתבתי שאלון! :)

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו? קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ? למה קוראים לכם ככה? אבל למה?! ואתם אוהבים אותו? מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי? למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100? איך חברים שלכם מכנים אתכם? אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה? מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם? בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו? הייתם פעם בספארי? כמה מחוברים יש לכם באייסי? נו לכו לבדוק. נו. עכשיו. נו? מה השם הכי מזעזע לבנות? ולבנים? יש לכם שואב אבק בבית? ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?! כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה? אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה D;

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו?לא
קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ?כן ..>< למה קוראים לכם ככה?מה זה למה? אבל למה?!לא יודעת. ואתם אוהבים אותו?את מי? מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי?נופר ודניאל .. למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100?לא. איך חברים שלכם מכנים אתכם?שיקי,שירונט,תימי,שיקו'ש,שושה. אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה?לאא מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם?יעל בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו?יאלה הייתם פעם בספארי?כה כמה מחוברים יש לכם באייסי?מה לבדוק? נו לכו לבדוק.רגע נו.72 עכשיו. נו? מה השם הכי מזעזע לבנות?לא יודעת D; ולבנים?ראובן? D; יש לכם שואב אבק בבית?כה ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?!כה כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה?120 D= אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה?אהההמ למלחמה..

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

רוצות עוד שאלון?

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo6.gif

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו?ככן קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ?כןןן למה קוראים לכם ככה?חח כי אבא ואמא רצו אבל למה?!ג'יקלעמה ואתם אוהבים אותו?כןןןןןןןןןן
לודעת את מיי אבל כן
מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי?שירקייי למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100?כןן איך חברים שלכם מכנים אתכם?חח נופ נופי נופרי אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה?ללא חח ניסיתי ללמוד כל הכבישה יצאה מסריחחה כמו נאד מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם?נאד בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו?ככן הכי בעולם הייתם פעם בספארי?כןןן כמה מחוברים יש לכם באייסי?בודקת נו לכו לבדוק. נו. עכשיו.89 נו?\:S מה השם הכי מזעזע לבנות?חביבה ולבנים?רובאן יש לכם שואב אבק בבית?ככן ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?!חח מי שואב כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה?חחח נאממ לא זוכרת אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה?גיל 6 7 או בת מצווה

../images/Emo210.gif חח כמה שאלונים יא ווארדיי אינלי כוח לענ

לענות * על כל אחד

lililulu

New member
שוב עונה../images/Emo6.gif

הפלצתם פםעם נאד ליד מישהו? ברורD: קראתם פעם לאיזה מישהו שחשבתם שזה הוא ואז גיליתם שזה לא ? חחחח כן למה קוראים לכם ככה? כי באלי אבל למה?! כי אמא ואבא התלבטו בין עמית לאביב עשו הגרלה יצא עמית ואתם אוהבים אותו? לא ממש מי הבנאדם שהכי כייף לכם לדבר איתו באייסי? חברה שלי למדתם פעם למבחן וקיבלתם 100? קיבלתי הרבה פעמים 100 אף פעם לא למדתי למבחן
איך חברים שלכם מכנים אתכם? אתם לא רוצים לדעתD; אתם יודעים להשתמש במכונת כביסה? כן מה השם האחרון של מישהו שעולה בראשכם? מה?
בא לכם לצאת למסיבת חוף שכזו? כן
הייתם פעם בספארי? כן כמה מחוברים יש לכם באייסי? אין לי אייסי נו לכו לבדוק. עשי טובה שתקיD: נו. חחח עכשיו. יש לי מסן רוצה לדעת כמה שם? נו? 24 מה השם הכי מזעזע לבנות? נמממ...שירן אני לא אוהבת
ולבנים? פז חע אתה קורא לילד שלך ככה 100% הוא יוצא הומו
יש לכם שואב אבק בבית? כן ניסיתם פעם לשאוב פירור בכוח?! לא חע כמה השקעתם הכי הרבה על חברה במתנה? אבא רצה להשקיע כרטיס לאילת שתבוא איתי אבל בסוף לא יצא...בקיצור כלום כסף
אם היה מערבולת זמן והייתם חוזרים אחורה,לאן זה היה? כיתה ד'

../images/Emo175.gifחחחחח - מה השם הכי מזעזע לבנים ? -

בלי להעליב מישהי ,, אם יש לה קרוב משפחה או מש'ו ,,,, חח לי יש אחד כזזה ,
זה לא שם מזעזע ,, כאילו אולי ,, כאילו לא יודעעת ,,,,,
משה !! , לא הייתי קוראת לבן שלי משה , כי אני לא רוצה שהוא יהיה קרח !!!1 D; חחחחחחחחחחח ,, D= אין אין ,, פשוט כמעט כל מי שקוראים לו ככה הוא קירח !! כמו דוד שלי , השכן מעליי , משה קראדי [ ההוא מהצבא ] , ויש עוד מלללא אני רק לא זוכררררת !!!

../images/Emo210.gifקוראים לאמא שלי משה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל קוראים לו מושיק [:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif היהיהיהיהיי וגם לאבא שלי קוראים ככהה

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחח וואי ידעתי שזה יקרררה 1!!!

סליחה .
חח דילב עאלק קוראים לאימא שלך משששה .
איזו אהבלה . D;

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מתתה

../images/Emo210.gifווופב התכוונתי אבא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאימי קוראים אורית D:

למעלה