אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונהה למשועממת שכל שנייה שמה שאלון D:

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: קוסקוס , חומוס ואממ ספגטיי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור לבן וכחול הכי טוב 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: גיים בויז שון פול ואיציק שמלי כפרה עליוו יש עוד אבל זה לא ייפסק 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דילב נופר ואממ לא יודעת יש הרבה טובות 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: עידן יניב-חושב עליה, אייל גולן-הדיסק החדש חחח וקובי פרץ-זקוק לך 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT וזהוו :] 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אין לי מושג 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשנית, מאחרת, 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24 , mtv base , MTV 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: סידני , ת"א , בבריכה :] 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: כלום :] 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא יודעת 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נורביט , רוקדים ברחובות , סטפ אפ 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כמו נוצה , יום אחרון , כמה חסר ועוד ...חחח 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: כוכב נולד ורוב התוכניות בערוץ 24 :] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אוואו יש הרבה ואין לי כוח לחשובב 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אין לי מושג.. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני לא קוראת ספרים D: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משהו בטלויזיה [לא סלב ! ], שוטרת ,[כן כן ] ואממ מיליונרית !~ D: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תנ"ך היסטוריה ושואה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: גור כלבים, דולפין , דג , חחח הוא לא מזיקק 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פיצפוצי עעוגיות,תות,ווניל:] 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא , חברה של אמא וחברה שלי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד :] אם מי שאני רוצה לדבר אני אדבר חחחחח 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:פורום , ICQ , וסתם לחפש דברים באינטרנט D: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: כלום 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: בע"ה צבא, לעבור לת"א עם דילב D: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:אומרת בוקר טוב וצועקת על כולם ושוטפת פנים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלחת טלויזיה ומחשב

../images/Emo108.gifעונהה:]

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:תפוחי אדמה,צ'יפס,המבורגר.....(ובקיצור כל הדברים המשמינים חחחח) 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,חום,שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:גיים בויז וזהוו חחחח.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ספיר (מהכיתה שלי),וכולכןןן
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:של הגיים בויזזז,של בלינדה פרגרין סצ'ואל וזהו ניראלי... 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:עקשנית וזהו... 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:ביישנית,ויש עוד אני פשוט לא זוכרת.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ניקולודיאון,ויוה,וביס-ערוץ 56(בגלל wwe חחח) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בבית של שרון חחחח,בים... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:בפנים-העינים וזהוו... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:האף,הבטן ... 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:--- 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:תני לי סיבה,פרשי כנפיים ילדה,כמה אהבה.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אממ....פבלו ואנדראה וזהוו חחחחחחחחחח 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לא יודעת.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:..... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אין... 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:דוגמנית,שחקנית,מעצבת אופנה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול,דולפין ולפעמים כלבים אבל קטנים חח.. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד,וניל,ריבת חלב חח.. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מה? 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש 5...שרון דילב נופר שחף ואוראלל חח..:] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:להכנס לפורום,לדבר באיסי.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לראות אותכן,לראות את הגיים בויזז וזהו ניראלי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אמ..לא יודעת.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מסתכלת על התמונות של שרון והגיים בויז,הולכת לשטוף פנים וזהו.. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מסתכלת על התמונות של שרון חחחח,חושבת על מה שעשיתי באותו יום ,חושבת מה אני יעשה ביום למחרת..

lililulu

New member
עונהD:

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה רביולי ושניצל 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום שחור וכחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: סינרגיה גוד שאלוט ושוטי הנבואה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עזבו אותכם משאלות כאלהD; 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: סינרגיה סקעת ושוטי הנבואה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אדידס אוניל בילאבונג :) 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כשאני רבה עם מישהו אני חושבת גם על הצד שלו...וזהוD: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשנות שאני לא יודעת אם זה תכונה טובה או רעה, עצלנות וויתור בקלות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מוזיקה 24...ערוץ 2...MTV 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה, בבריכה, במלון עם בריכה מתחת לחדר עם המיטהD; 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ידיים...וזהוD: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל חוץ מהידייםD: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מלך האריות, מלך האריות ומלך האריותD; 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אני מתחילה להתחרט שעניתי על השאלון
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: השיר שלנו זה קבוע וכל השאר זה מה שיוצא רואים :) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיות זונה, לשנות את האופי שלי ולאדעת מה עוד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להתחתן, להקים משפחה, להיות מאושרת :) 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא קוראת ספריםD: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מתדלקת, לא יודעת, לא יודעת! חע! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספורט, מדעים, מתמטיקה [מתמטיקה אני ברמה הכי נמוכה...אנחנו לא לומדים ולפחות פעם בשבוע אנחנו במחשבים
] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, סוס, דולפין 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: לימון, וניל נוגט, וזהו
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, ידיד שלי, אחת מהבצפר 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מישהו
ורק הוא
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע שירים...אינטרנט...וזהו נראלי 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיגיע היום שאני מחכה לו...שבוע הבא בע"ה
, שתתחיל העונה של הפועל ושתגמר השנה בלי נכשל בהיסטוריה
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: חשיבה וגובהD: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את השעון...הולכת להתקלח...מצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את האור, סוגרת את הטלוויזיה, מדליקה את השעון המעורר

../images/Emo211.gifעונה P=

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד,פיצה,עוף P= 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,לבן,שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:סינרגיה,גיים בויז, הראל סקעת 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שנאל שקד ואסנת מהשכבה שלי :] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא זוכרת את השמות :-O 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס,שחכתי ת'שם, ועוד איזה אחת ששחכתי תשם.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: == 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: == 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: AXN, הוט 3, 24. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בריכה,ים,קניון עזריאלי 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיינים, שפתיים רגליים.. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:תשגעו אותי עם השלוש הזה :S 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שודדי הקרייבים 1, שודדי הקרייבים 2, שודדי הקרייבים 3. אורלנדו בלום שליטה P= 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: קנדי שופ,הבוקר יאיר,את האחת. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האלופה, הבורר,סמולוויל 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לאכול לא כשר,קעקועים,קרחת. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:הארי פוטר,האסופית,נרניה [מלא זמן לא קראתי ספרים] 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:פסיכולוגית,סופרת,שחקנית. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספורט,ימאות,מדעים. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,חתול,אוגר. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:לימון,תות,שוקו. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:רק שלוש? 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שני,אושרי ושרון. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש באינטרנט,לשמוע שירים להתכתב:] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:ששרון יתקשר אליי, שישודר הפרק הבא של האלופה ושאחותי תעוף מהחדר 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אלמד בתיכון,אני אהיה גבוהה יותר וישתנה לי הקול 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:זורקת ת'שמיכה, משפשפת עיינים,מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלחת,שוטפת פנים עם סבון ושומעת שירים

אהמ.

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: בשר [ !!!! ] ,אהמ בורקס פיצה וכאלה P; 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,שחור,אדום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן,הכי מוכשר מכולם. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דורין,נעמה !!!!! 3> :) גם לין נועם וזוהר P; 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חע אין לי כוח. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: שקט. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: שאני חמודה :) D ;;;;;;; זהו. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנות. זהו D ; 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 22,24, 10 [ ? ] נגיד.. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בערד אצל נעמה,בבית של נעמה,בחדר של נעמה D; 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: בטן,שיער.. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הומ. ידיים.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שקט [: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אואוא שאני לא אתחיל [ ; 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: השיר שלנו-כשהיה..מכונת הלהיטים..ויאיר לפיד 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להזדיין עם חיה D ; 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: לא נראה לי יש D ;;;;;; 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב,דולפין,אוגר D: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל,שוקולד..תות P: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: נעמההההההההההההההה,הלוואי :( הומ. נועם,אבירם אלדד וכל החברים של בן דוד שלי.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: נעמה!!!!!!!!!!! 3> נעמה ונעמה. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם נעמה,P; שין..ופורום.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שנעמה תבוא לישון אצלי [: אמן :) 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא יודעת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכינה בגדים..מצחצחת שיניים שוטפת פנים P; 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה ת'אור,נכנסת למיטה,עוצמת עיניים.

../images/Emo20.gifעד שש, לא תוכלי ללכת , !:D

אני אפתח לך את התחת עד ש לא תוכלי ללכת לא תוכלי ללכת אוקי נמשיך עלילה היא ראתה את שמוליק ועדיין לא מאמינה תגיד לי ראבק מה זה מול העייניים שלי אין לי שלושמ רגליים זה פשוט הזיין שלי אז החדרתי אותו פנימה והמשכתי בלי לחשוש ירד דם בתולה ? למה לא הזהרת מראש טוב , חור זה חור אורגזמה זה אורגזמה ואפילו לא איכפת לי שאת שטוחה יותר מפזמה

../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט חייבת להשיג אותו ,
אני שומעת תשירר :D:D:D חחחחחחחחחח והיא צועקת אבי תחזיק אותי קצר הבת זונה שלי שוכבת במיטה ומחכה , קראתי לה לבוא לא סיימתי היא כבר פה רגליים פתוחות גונחת אבי תביא לי עוד ____{לא דעת מה היא אומרת פה} אין בעיה מותק ניתן לך בראש תתיראי אותך בעניינים ותיספרי עד שלום פםפפםפם פתחתי לה ת'תחת ו. היא ממשיכה לעזאזל איך לא כואב לבת זונה , מה רק משחק תה מתחשב כי תאחלס על הזין שלי כואב או לא כואב העיקר אפריים נהנה ? אני מרוצה ומיצידיש גם יצא לה הכבד מהפה כבר גמרתי היא לא גמרה הבת זונה שאני אפסיק אותה? חס וחלילה וואלה מוקתק מתאים לך לבן לא לבן שקווף כזה אולם אותך בפנים אז בואי אלי עכשיו הביתה לא יקרה כלום אני מבטיח רק נדברררררר נו מה אתה סתום טוב תפסת אותי על חחחחם את צודקת אפתח לך את התחת עד ש.. לא תוכלי ללא לא תוכלי אז בואי ניסגור עוד פעם עלי הכל טוב בנתיים ישלי תמקל ולך תחור ביין הרגלעיים שומע את הקול שלך אומרת לי היי רטוב לי כל הכוסלך
פתחה את הכפתור של הג'ינס ומשכה הוריה את הבוקסר בשנייה זה באלי במכהה אמרה תישמע תישמע הוא לא גדול הוא ענק פאקינג אינלי מקום להכל היא ניראת לי בינונית על הזיין אני שיכור גבר צרילך לעשות מה שגבר צריך לעשות אז הכנסתי אותו פנימה והמשכתי בלי לחשוב ירד דםפ בתולה למה לא הזהרת מראש טוב חור זה חור הורגזמה זה הורגזמה ואפילו לא איכפת לי שאת שטוחה יותר מפלזמה אין לי כוח להמשיךל

../images/Emo20.gifהחלק הכי יפה זה

אז הפשטתי אותה לא הסתכלתי לאחור וצללתי כמו אליסה לתוך ארץ הפלאות היה נחמד ואז ניהיה מתונף הכוס כ''כ מסריח עד שכימעט נשרר לי האף

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאבי בן חרמן D;

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אוהב אותך המון . :)

למעלה