אני לא ממש אוהבת, אלא אם כן הבחור מבין במה שהוא עושה. לא הסתרתי אף פעם היקי, גם את הגדולים והמחרידים. אף אחד לא שאל, וגם אם שאלו אמרתי שאבא אוהב את החגורה שלו מאוד
חח האקס שלי עשה לי פעם אחד על היד.......אפילו לא שמתי לב עד שאמא שלי שאלה אותי מה זה הצבע הזה,אמרתי לה שקיבלתי מכה,ופתאום קלטתי שזה מהנשיכה של האקס שלי
החבר שלי עושה לי איקים בכול הזדמנות אפשרית והוא בן 25 !!!!!!!!! אז תבינו שזה בסך הכול עוד דרך הנאה וזה מזה מחרמן תצורה!!!!! לי זה עבר אחרי שבוע+ אם לא רוצים שיראו עושים במקומות נסתרים ויש הרבה
איקי זה סתם כדי להשוויץ - "עשיתי סקס!!!!!!1אחדאחד" לדעתי... מיותר. סתם גורם לכולם לשאול שאלות, ובמצבים כלשהם - זה סתם מכניס לבעיות. ^^ בקשר לזמן... כמה ימים עד שבוע. כמובן גם תלוי בחומרת האיקי.
מאוד פשוט.קחי דבק לבן.ותדביקי על חלקים ליד הצוואר.ואז יהיה לך אדום בכול המקום.ואנשים יחשבו שזה מהשמש.ולא איקי.אפשר להמשיך על כול הצוואר.אבל בשביל זה צריך שיעשו לך איקי גם בצד השני.יש לי בדיחות שיש להם כוונה.אבל הם לא מצחיקות.זה מין הומור.שגם אני לא מבין.{זה גם חלק מהבדיחה}פשוט תבקשי ממנו שששש ישים קונדום.סליחה.התכוונתי שאולי תוסיפי קצת כיף.ומשחק להכול.שישים לך שם קצפת או משהו.אולי או יהיה שבע מהקצפת ולא יעשה לך איקי.סימי על הצוואר וניל.זה משביע.חלק מהבדיחות שרשמתי.הם היום הפתרון שלי.וגם עוד משחק מקדים שהוספנו לאיקי.הם אתם חושבים שזה לא היה מצחיק.אז תקראו לזה משחק מקדים.לא בדיחה.הכי בטוח שאת צריכה לתת לגבר שלך.להתמקד במקום אחר.כמו ה-צ......ברשותכם אני לא ימשיך.אפשר להיות להשקיע יותר.ולא להשתעמם.במקום אחד.מה יש לו אובססיה דווקא שם.תני לו קצת לפנק אותך במקום אחר.לי נראה שזה המקום היחיד שאת נותנת לו.אז ניהיה לו אובססיה לשם.
"איקי" = תסתכלו עלי יש לי חבר/חברה שמוצצים לי את הצוואר. איקי זו תופעה נפוצה בקרב תלמידי ז-ט שמתלהבים שיש להם חבר/חברה, וחייבים להראות לכל העולם " הנה אתמול מצצו לי ". זה פתאטי. זה ילדותי. וזה פשוט סימן "תשומי". ואז משחקים אותה עם כל החולצות גולף/ צעיפים/ תנועות מבוישות.